Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Luftanje guze

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Luftanje guze

Kako je toplo, nastojim Maru držati čim više gole guze. Nije naravno nikakav bed kad se popiški (neće se pokakati, što se toga tiče, pravi je bespelenaš), ali da ne propusti na kauč, stavim onu podlogu iz DM-a. Ali brate, to je skupi sport.

Imate ideju što stavljati ispod nje? Razmišljala sam o vrećici pa preko toga tetra. Možda neko praktičnije rješenje?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

rucnik.

ja sam stavljala debeli frotirski rucnik.

ne ispiski ona toliko da se natopi i promoci.

a najlon ispod bi izbjega zbog vrucina.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja pod tonkin guz stavim debeli ručnik ko i leonisa, pa preko složenu tetru, uglavnom ne prodje tetru jer skužim da toča , nebi ni učestalo pranje debelih ručnika bio neki jeftin sport, a ja sam odlučila svest troškove za dijete skoro na nulu, ko prava nemajka pa smo maramice izbacili i uveli ih samo za put, pelene skidamo kad god možemo (platnene, ofkors) i ne kupujemo ništa od kozmetike, osim jednog mini sapuna

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam imala onaj jastuk-spuzvu za presvlacenje, ono sto inace stoji na presvlacilici i za njega sam bila sasila tri pamucne navlake (jer sam frikusa koja ne bi stavila dijete gole guzice na plastiku, a tetre i sugamani su mi se sklizali po tome i nije mi se dalo stalno namjestavat )

enivej, kad su bebuljci bili dovoljno maleni da ne trce po krevetu i dok spavaju, ja bi tu spuzvu obucenu u tu navlaku stavila nasred bracnog kreveta ili kauca ili poda i na to jos jedan mali rucnik ili tetru ili onu malu flanel plahticu i na to gologuzu bebu...

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    ja sam imala onaj jastuk-spuzvu za presvlacenje, ono sto inace stoji na presvlacilici i za njega sam bila sasila tri pamucne navlake (jer sam frikusa koja ne bi stavila dijete gole guzice na plastiku, a tetre i sugamani su mi se sklizali po tome i nije mi se dalo stalno namjestavat )

enivej, kad su bebuljci bili dovoljno maleni da ne trce po krevetu i dok spavaju, ja bi tu spuzvu obucenu u tu navlaku stavila nasred bracnog kreveta ili kauca ili poda i na to jos jedan mali rucnik ili tetru ili onu malu flanel plahticu i na to gologuzu bebu...
    super ideja

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ovo od litale je super ideja

Ja sam stavljala ono iz DM-a ali sam rezala na manje komade. Tako sam od jedne dobivala 4 kom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •