-
proteinurija nefrotski sindrom
nadam se da je netko od vas jos ovdje, rado bih saznala kako su se dalje s vama razvijale stvari
meni je nedavno dijagnosticirana IgA nefropatija s masovnom proteinurijom.
i ja sam vec luda od kontradiktornih savjeta koje nalazim posvuda - jedi meso ne jedi meso pi vodu ne pi vodu uzas.
ono sto mene uz to brine je to sto sam ja dobila 15 kila na tezini - a sad prvi put ovdje kod tipfelera nalazim potvrdu da je to povezano s ovim sindromom.
imas li mozda vise informacija sada o tome?? od kud te kile?? mislim, ja oticem, imam edeme ali ne razumijem otkud kile.
nadam se da ne zvucim neozbiljno ali naravno da mi smeta 15 kila previse posebno jer sam se bavila plesom a sada tome moram reci gudbaj jer mi je stomak koji u zivotu nisam imala toliki da nema sanse da napravim svijecu a kamoli prebacim noge preko glave
eto, nadam se da je netko od vas saznao nesto vise ili da vam se bar popravila situacija. brane, ovo je stvarno za smrznut, 4 godine? ja isto sad tek shvacam koliko je lose....
nasla sam jednu dobru stranicu gdje se bar malo snalazim - i gdje sam nasla nebrojeno puno simptoma koje nisam povezivala s ovim, a sad znam da je i to rezultat bolesti.
pozdrav!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma