-
-
ovo moje se skuhalo, ispalo je super, malo za moj gust previse tekucine - al mm je bio odusevljen...
od kad je zakuhalo, pustila sam nekih 20ak minuta da se krcka i to je bilo to... e, da, posuda se stavlja u hladnu pecnicu pa se onda pecnica upali, da ne bi pukla posuda od nagle promjene temperature. i pri vadjenju isto treba obratit paznju pa ju polozit ili na pluto, slamnati podlozak ili na presavijenu krpu - metalne ili keramicke hladne podloske mogle bi isto pogodovati pucanju posude...
-
Vidjela sam nedavno na topiku "Što kuhate danas" da Apricot peče povrće u takvoj posudi.
-
Meni je moja pukla, uvjek sam pripravljala hobotnicu u takvoj posudi
Zaboravila si staviti vegetu
-
Posting Permissions
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules