pokrećem ovu temu jer mi je jako zanimljiva, a imam i neki osjećaj da nisam jedina koja ima problema na poslu zbog postupaka.
kako vaši šefovi i suradnici gledaju na izostanke zbog folikometrije, punkcija, transfera i inseminacija, zbog učestalih bolovanja i sl? znaju li uopće s čim se borite? kako su reagirali?
edit
kako je s vama? ne samo da smo diskriminirane zbog novog zakonskog prijedloga, nego i svakodnevno na poslu...

Odgovori s citatom
Nažalost!
. kad sam ja krenula na prve preglede samo bi rekla šefici da mi treba slobodan dan jer idem na VV i nakon par puta, a netom prije prvog AIH-a pita ona mene je li sve ok da nisam možda bolesna, pa sam fino sve otvoreno rekla. ok su to primili i čekali moju ß zajedno s menom, na bolovanje sam otišla samo nakon IVF-a, a kad sam imala folikulometrije nisam puno kasnila na posao jer sam radila od 8:30 tako da se na sami posao to i nije previše odrazilo. eto neki dan sam bila u firmi pa su me i poslikali da imaju moju T za uspomenu
).
!
uskoro.

) ali tako sma odlučila i moji u firmi su prihvatili a btw i moj d rje tako savjetovao.