uh ksena baš mi je žao šta ti je tako ispalo na poslu. kad sam ja krenula na prve preglede samo bi rekla šefici da mi treba slobodan dan jer idem na VV i nakon par puta, a netom prije prvog AIH-a pita ona mene je li sve ok da nisam možda bolesna, pa sam fino sve otvoreno rekla. ok su to primili i čekali moju ß zajedno s menom, na bolovanje sam otišla samo nakon IVF-a, a kad sam imala folikulometrije nisam puno kasnila na posao jer sam radila od 8:30 tako da se na sami posao to i nije previše odrazilo. eto neki dan sam bila u firmi pa su me i poslikali da imaju moju T za uspomenu
![]()

. kad sam ja krenula na prve preglede samo bi rekla šefici da mi treba slobodan dan jer idem na VV i nakon par puta, a netom prije prvog AIH-a pita ona mene je li sve ok da nisam možda bolesna, pa sam fino sve otvoreno rekla. ok su to primili i čekali moju ß zajedno s menom, na bolovanje sam otišla samo nakon IVF-a, a kad sam imala folikulometrije nisam puno kasnila na posao jer sam radila od 8:30 tako da se na sami posao to i nije previše odrazilo. eto neki dan sam bila u firmi pa su me i poslikali da imaju moju T za uspomenu
Odgovori s citatom