I jako ti ovisi kakav si ti tip u svemu tome... Ja sam više kontrol frikuša i meni je i psihički lakše bilo na klinici di makar imam iluziju kontrole svog vremena... Nekome je negdje drugdje super jer "ima duše". A najviše ti sve to ovisi koliko MPO priča traje - ako traje godinu i tako nešto - onda većina nema problema, ali ako se to rastegne na više od 3 godine, onda to postane problem, ali onda ili uleti neka pauza, ili se promijeni klinika + uvede neka privatna da nije baš takav udar na radno vrijeme itd. To ti je stalno neko vaganje pa u jednom trenu života staviš uteg na MPO i cijeli svoj život preokreneš zbog toga, u drugome na posao i ideš na MPO isključivo ako nađeš kliniku koja se može pošlihtati tako da sve upadne baš u onih par termina kad ti možeš, a nekad je to podjednako. Također, ovisi i o tome koliko žena ima godina - ako je bliže 30-tima lakše će se ponovno zaposliti, ako je bliže 40-tima, vjerojatno stavlja veći uteg na posao jer je teže zamjenjiv, a MPO pokušava prilagodit poslu itd. Želim ti sreću sa zatrudnjivanjem i nalaskom novog posla, onim putem kojim je tebi bitnije !