Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: gdje otići s klincima - Zagreb

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno gdje otići s klincima - Zagreb

Evo par ideja za ove dane u Zagrebu. Na Ribnjaku je Park-In-Zagreb festival s brdom radionica na otvorenom za odrasle i klince. Traje dva tjedna.

http://www.parkinzagreb.com/

A ovo je meni jedna od dražih galerijica u srcu SC-a. Izložba je malena i moj mali klinac je bio oduševljen plastičnim životinjama. Teta u galeriji je super i dat će vam da ih dirate. Počnite s kulturom "light", da im se ne zgadi .
    Otvoreno je još ovaj tjedan.

http://www.sczg.hr/galerija/vijesti/...raskovica.html

Sve je besplatno.
    [/i]

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi danas idemo na radionicu recikliranja, a prijavili smo se i na radionicu smijeha, ali tu zasad nema mjesta

jedino što počinje u pet pa moram izvesti cijeli slalom od vrtića do grada..javim dojmove

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajoj, da sam barem vidjela to ranije. Imaju tečaj kineske kaligrafije, ne smijem to djetetu niti reći jer će biti žalostan. A želi to već dugo

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

eto nas, s radionice smijeha

teta je simpatična, radi radionice sa svojim dečkom, i po vlastitom priznanju, osim ovog bavi se animacijom na dječjim rođendanima

kako je upravo radionica smijeha izgledala - kao da smo zalutali na dječji rođendan

dalje u parku je bila radionica trbušnog plesa, radionica hula-hopa i radionica capoiere..ljudi je bilo malo

radionica smijeha je tri puta tjedno, ali nama je ovo bilo dovoljno..da li ćemo ići na radionicu recikliranja, vidjet ćemo, problem je i parking u gradu i termin radionica, sve počinju u pet, a probijati se u pet kroz grad nije mačji kašalj, kao što je opće poznato

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zvuči super! Dođe mi da odgodim odlazak na more...

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam lani vodila sestrine klince u Prirodoslovni muzej i oduševljeni su ! Ima puno prepariranih životinja (neke mogu i dirati) te parazita u formalinu , što pomaže ako klinci ne vole prati rukice .Čak su i postavljene neke zvučne kutije koje imitiraju određene životinje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •