Mi smo bili 3x i moram reci da sam dosta zadovoljna. A inace sam vrlo kriticna prema igraonicama, do sada ni jedna nije ispunila moje kriterije Ova je na dobrom putu.

Nismo naletjeli na divlju djecu, uglavnom si je cura nasla bas curice njene dobi za igru. I mislim da nije problem sto teta ne pazi na djecu, neka roditelji koji put dignu guzicu s kave i provjere sto djeca rade.

Pozitivne strane: cisto i uredno, izgleda mi dosta sigurno. WC-i prilagođeni djeci. Fen za susenje oznojenih glavica, odlicna ideja. Obaveza da roditelji imaju carape ili stavljaju navlake na cipele. Dobar kafic, pozicija na ulazu da dijete ne moze neprimjetno zbrisati van.

Negativno: dva strika koja su potencijalno opasna ako se omotaju oko vrata u sklopu najvece penjalice. Roditelji koji nazalost valjda jadni ne znaju citati, pa oni i/ili djeca se igraju i hodaju bosi, iako jasno pise da je to zabranjeno. To mi je najveca primjedba i mislim da bi na takvo ponasanje teta trebala reagirati.

Cijena: nije jeftino, ali to ima dobre strane: nije velika guzva, a i demotivira nas da idemo svaki dan.