Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: Habyland - nova igraonica u Zagrebu

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisam napisala lošu stranu a ta je meni to super dok nema gužve ali neznam baš da bi mi pasalo da se ja za svojim djetetom moram penjat i smetet 10cima druge djece.

Baš su mogli obložit i dva središnja stupa.

U wc-e če se ulazit u čarapama jer su u sklopu-iako piše da se presvlači-a možeš si mislit kak če to funcionirat :/

Na štenge če se vjerojatno htijet penjat 1-2 godišnjaci jer nisu ograđene a vrlo blizu prostoru za najmlađe.

Neznam šta je sa onim spuštenim stropom-jer fali dosta pa kroz te otvore da nebi ulazile t ptice a i propuh je vjerojatno pa ni klime nemože baš funcionirat,a možda su i namjerno pomaknute nebi li ušlo malo više zraka

Malo mjesta za slaganje legiča,ali možda ih tamo baš i ne zanimaju a na ona 2 topa imam filing da če svi htijet

Zapravo nemam neke pre strašne zamjerke i sviđa mi se :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi bili negdje početkom 6-tog mjeseca. Inače smo bili redoviti posjetioci BIBA-koji se po mojem mišljenju jako pokvario (idemo već 4 god.). Nekada su u bibu imali tete koje su pazile na red i normalan birc, a ne one automate, a i sprave su im već ofucane, a ne vidim da nešto obnavljaju, a o WC-u neču pričeti. I tako, pošto je moj mali ovisnik o igraonicama otišli smo u ovu novu i oduševljeni smo. Meni je sve pet osim :shock: cijene i mislim da usprkos svemu bilo bi potrebno par teta ili stričeka koji bi malo pripazili na red, jer recimo nama se desilo da u prostoru za djecu do 3 god. ima puno više djece puno starije nego malih, roditelji ih i vide jer su odmah tu u bircu, ali nitko ne reagira, ali to je već problem našeg mentaliteta. Eto, mi bi tamo išli često samo da su cijene malo niže.

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

i mi kupili godisnju kartu :D :D :D

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj dani1 prvotno napisa
    mislim da usprkos svemu bilo bi potrebno par teta ili stričeka koji bi malo pripazili na red, jer recimo nama se desilo da u prostoru za djecu do 3 god. ima puno više djece puno starije nego malih, roditelji ih i vide jer su odmah tu u bircu, ali nitko ne reagira, ali to je već problem našeg mentaliteta.
    Slazem se, ali isto vrijedi i obrnuto. Drugi dio igraonice je za djecu stariju od 3g (lijepo pise na zidicu lijevo), ali opet tamo idu roditelji s djecom mlađom od 3g.
    Shvacam da je glupo platiti 35 ili 45kn samo za taj mali dio za mladju djecu, ali opet, ni mladji se ne pridrzavaju pravlia.

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Malo podizem temu... Kako je mrak vec oko 5 sati i popodnevni boravak u parku nam vise nije moguc htjeli bi posjetiti neku igraonicu. Kako je bebac jos mali i ne hoda (ali zato je u puzanju neuhvatljiv) uvjet nam je da roditelj boravi s djetetom i da je cisto i odrzavano. Naisla sam na netu na habyland i cini mi se ok. Ima li tko da je bio nedavno? Kakav je prostor za malene? Vidim da pise da se ne smije unositi hrana i pice, jel mogu uzeti bocicu s cajem za maloga i npr bananu? Naravno ne bi jeli na spravama, nego sa strane. Gdje je to tocno na velesajmu, tj na koji ulaz se ulazi? Ima parking?

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •