dobila sam jutros svjeza, ali ne znam sta sad da radim s njima
dobila sam jutros svjeza, ali ne znam sta sad da radim s njima
ha, više nisu tako svježa...
ma komsinica mi ih donosi svaki drugi dan, svjeza.Al ja neznam sta cus njima,a izgleda ni ona.Kad sam je upšitala ,ona kaze ma ja ih ni nekoristim, pa neznam.
SALATA OD PUREĆIH PRSA, KUKURUZA I PREPELIČJIH JAJA
SASTOJCI:
50 g zelene salate
30 g rukole
30 g matovilca
30 g radića
5 g kukuruznih klipića
120 g purećih prsa
3 prepeličja jaja
60 g šampinjona
5 cl jogurta
5 cl majoneze
2 cl bijelog vina
sol, papar
100 g lisnatog tijesta
PRIPREMA:
Salate narežemo na rezance i složimo u zdjelicu od lisnatog tijesta. Pureća prsa narežemo na rezance i pospemo po salati uz dodatak kukuruza, šampinjona narezanih na ploške i prelijemo umakom od jogurta u koji smo dodali vina, majoneze i začina po želji.
Ona su ti strašno hranjiva i debljaju, pa nemoj pretjerivat..Za recepte s prepeličjim jajima ti nisam neki stručnjak:sorry:
Prepeličja jaja se preporučuju mršavicama da potaknu apetit i debljaju se, ako ti za to trebaju super.
Inače sam od jednog čovjeka koji se bavi tim dobila kao neki letak na kojem piše što sve liječe, za što su dobra, te ovo te ono, u najmanju ruku živjet ćeš vječno i bit potpuno zdrava.
Po meni su to gluposti, posebno to što ih se mora uzimati sirova, a to sigurno nije pametno u trudnoći.
Kako se to reče kraće, od MM-ovog brata žena, ih je uzimala svakodnevno u nadi da će popraviti imunitet i krvnu sliku. Ništa od toga nije uspijela osim nabacit još koje kilo na već previše postojećih.
Ja sam ih davala Anji za imunitet. 45 dana po 3 jaja, ujutro na tašte, sirova, smućkana sa šećerom ili bez. Ako su friška, ne znam zašto ih ne bi uzimala.
Sogorica.Arijana prvotno napisa
Ili u Dalmaciji - nevista.
u Bosni je jetrva
a u mojoj obitelji evil bitch![]()
Oho, pa Maria je pocela i recepte pratiti... ili je tu egzoticni naslov ucinio svoje?
Hvala na objašnjenjima, ali mislim da mi ovaj Marijin najbolje leži![]()
dille
i ja kuham
sad će krepat forum![]()
od šoka
maria71 prvotno napisa
![]()
odavno se nisam ovako nasmijala na nečiji komentar