Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Trudna ili ne?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Trudna ili ne?

Vidim kak ste uvijek sve pune savjeta pa se nadam da ćete mi bar malo moći pomoći.

Ovo je moj problem. Zadnju M sam imala 4. 3. I od tada nisam dobila. Radila sam test koji je bio negativan. Bila sam kod doktora koji mi je rekao da je još prerano da se vidi trudnoća na pregledu a nije me slao na ultrazvuk ili vaditi krv i sl. Kad sm kasnije bila kod nega samo mi je rekao da nisam trudna ali bez ikakvog pregleda a mislim da je to jako neodgovorno.

M mi nikad ne kasni tako da mi je ovo skroz čudno. Imala sam neke simptome, a neke još imam kao bolovi u donjem dijelu leđa, povišenja temperatura, slabi bolovi u trbuhu (ne onakvi kao kad tebam dobiti jer me tad jaaako boli), mučnine, bolovi u grudima.

Test idem opet raditi za par dana jer mi je tako doktor savjetovao, ali ne mogu izdržati,pa me zanima što vi mislite koje ste iskusnije u tome?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

i zaboravila sam spomenuti da često mijenjam rapsoloženja ako to ima ikakve veze

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

evo jedan pametan savjet - promijeni ginekologa

sto se tice testova, meni je od 3 trudnoce, dvaput bio negativan (jednom cak kod ginekologa, ali je onda napravio ultrazvuk i vidio )

jako je neodgovorno od ginekologa tako te sperjati. cak i da nisi trudna, treba utvrditi zasto ti M kasni.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

koliko ti traju ciklusi?

ako ti je ZM bila 4.3. onda si trudna 7tj.+2dana

bolje od čekanja par dana i "čudnog" ginekologa bi ti bilo da napraviš krvnu pretragu - beta hcg nalaz
    odeš u priv. lab. (oko 150kn) i nalazi budu isti dan i 100% si sigurna

simptomi nisu nikakav pokazatelj - ja ih skoro pa nemam, da ne znam da sam trudna, mislila bih da sam umornija od promjene godišnjeg doba, da mi je malo muka (svakih par dana), jer se natrpam nabrzinu hranom ili tko zna što

i ako si trudna - mijenjaj ginekologa!!
    ustvari promijeni ga svakako

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa
    koliko ti traju ciklusi?

ako ti je ZM bila 4.3. onda si trudna 7tj.+2dana

bolje od čekanja par dana i "čudnog" ginekologa bi ti bilo da napraviš krvnu pretragu - beta hcg nalaz
    odeš u priv. lab. (oko 150kn) i nalazi budu isti dan i 100% si sigurna

simptomi nisu nikakav pokazatelj - ja ih skoro pa nemam, da ne znam da sam trudna, mislila bih da sam umornija od promjene godišnjeg doba, da mi je malo muka (svakih par dana), jer se natrpam nabrzinu hranom ili tko zna što

i ako si trudna - mijenjaj ginekologa!!
    ustvari promijeni ga svakako
    traju 35 dana.
    a planiram ga promijeniti, posebno ako sam trudna. a i mislila sam da otići u laboratorij ali isto moram čekati idući tjedan jer sam iz malog mjesta pa tu toga nema

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

onda ti jedino preostaje (posto dolazi vikend) kupiti jos 1 test, napraviti ga, i javiti nam ili, ako si po prirodi strpljiva, pricekati iduci tjedan...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj L&L0809 prvotno napisa
    onda ti jedino preostaje (posto dolazi vikend) kupiti jos 1 test, napraviti ga, i javiti nam ili, ako si po prirodi strpljiva, pricekati iduci tjedan...
    ionako već par tjedana ne znam na čemu sam, al mislim da budem kupila jedan test pa da ga napravim za svaki slučaj..

jel ima koja od vas iskustva sa testom intim plus? za taj sam čula da je dobar, a kako mi je prošli put bio negativan (ne sjećam se koji sam radila) ne želim da opet bude negativan ako sam trudna...

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ako si trudna sigurno bi već trebao test pokazati nekakve rezultate, zato kupi bilo koji test, ja sam radila sa Intin plusom odmah prvi dan nakon izostanka menga i bio je plus i to navećer

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

na zalost, ne sjecam se koje sam radila, davno je to bilo, a ni pamcenje mi vise nije kao nekad

ma, kupi bilo koji, pa nam javi - e, da sjecam se da sam citala da bi se trakica trebala staviti u prvi jutarnji urin, jer su tada ti hormoni na najvisoj razini, pa uzmi i to u obzir.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

eto, superx brze tipka od mene

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

možeš kupiti Clearblue, ali i bilo koji jeftiniji test (koji koštaju oko 40kn), jer stvar je samo u pakiranju

a kada si radila taj test koji je bio negativan?

sretno i javi nam rezultate

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

prije tjedan dana i mislim da bi se tad već trebalo vidjeti ako sam bila trudna...

a znam da sam još mlada za dijete, pogotovo jer još idem na fakultet, al otkad nisam dobila i ja i dečko bismo baš htjeli da sam trudna pa mi je bilo žao kad je test bio negativan

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Savjetujem da napraviš kućni test. i Promijeni ginića.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

imam iscjedak kao u vrijeme plodnih dana, odnosno oko ovulacije ali mi se čini da ga ima puno više i to je tak zadnja dva tjedna.

pa jel se to pojavljuje u trudnoći i jel to normalno?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ana21 prvotno napisa
    imam iscjedak kao u vrijeme plodnih dana, odnosno oko ovulacije ali mi se čini da ga ima puno više i to je tak zadnja dva tjedna.

hi, hi, je, tak sam i ja imala iscjedak na početku trudnoće...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj smajlić prvotno napisa

a jel se taj iscjedak može pojaviti u kojem drugom slučaju osim trudnoće i u vrijeme plodnih dana? da se ne ponadam uzalud, a sad bih odmah išla napraviti test al se bojim da ne bude negativan samo zato što nije rađen s prvom jutarnjom

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sad bi ti test trebao biti pozitivan i s popodnevnom mokraćmo

koliko si mlada ako smijem pitat?

i vibram da bude kako želiš

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

imam 21 godinu.

i baš bih htjela bebu iako me strah da bi mi bilo malo teže onda završit faks u roku i sl.
    ali bi i dečko baš htio bebu, tj. želi je već dugo vremena tak da bismo oboje bili sretni

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nisi premlada ako je to ono što oboje želite
    snaći ćete se nekako, i fax i posao i djeca, sve se to da posložiti
    pogotovo ako ćeš imati bar nekakvu podršku roditelja (bilo tvojih, bilo njegovih)

i sad sam baš znatiželjna i jedva čekam taj testić
    (i jako se nadam da je pozitivan)

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ovakav stav ginekologa uvijek me posjeti na jednu poznanicu...kada je ona bila trudna cca 7tj ode do svog ginića (ginićke još žalosnije...) i ova njoj učini uzv ali...transabdominalni
    dragi Bože...i veli joj: vi niste trudna niš se ne vidi..
    da baš pravo čudo što se nije vidilo s trbušnom sondom!???

a da se vratimo ani21....apsolutno mijenjaj primarnog ginekologa..ta za 200-300kn učiniš pravi profesionalni pregled i savjetovanje
    a meni je clearblue bio jako pouzdan čak i ranije od dolaska ciklusa....

sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj smajlić prvotno napisa

a jel se taj iscjedak može pojaviti u kojem drugom slučaju osim trudnoće i u vrijeme plodnih dana? da se ne ponadam uzalud, a sad bih odmah išla napraviti test al se bojim da ne bude negativan samo zato što nije rađen s prvom jutarnjom
    gle, isjedak se pojavljuje i u drugim slučajevima, ako imaš npr. kakvu bakteriju, ako ti je poremećena flora i fauna tamo dolje, ako imaš kakvu upalu....Ja sam isto uvijek imala vidljive ovulacije, uvije su bile popraćene bjelkastim iscjedkom, a na početku trudnoće je bio sličan ovulacijskom, ako se dobro sjećam. <tak da pretopostavljam da si ipak trudna Kućni testovi su ti vrlo pouzdani i sa podnevnim urinom. Ja sam koristila neki jeftini, niti se ne sjećam koji je bio, al eto, pokazao je crticu, i to popodne, na 1. dan izostanka menzesa.
    Ajde, drži fige, želim ti da bude onako kako ti sama želiš. I da, sve možeš uskladiti, moja sestra je zatrudnjela s 21 godinom, na 3. godini fakulteta i sve je ishendlala, vjerujem da budeš i ti. Bez brige.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja imam 22 i trudna sam drugi put, ako želiš sad ti je super vrijeme jer kažu da je lakše dok si mlad :D
    E a ovo s iscjetkom i nekim simptomima umaraš sama sebe, napravi test i znaš na čemu si, ako nisi trudna i ako je sve ok bit ćeš uskoro ako želiš tako da.... sigurno će se vidjeti u bilo koje doba dana da si trudna s obzirom na zadnju mengu.... sretno

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo radila sam danas test i negativan je pa me sad još više muči otkud mi ti neki simpotmi kao iscjedak bolovi u grudima, leđima i trbuhu.

radila sam onaj Prima stick pa jel netko ima s njim iskustva?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne znam za Prima stick, ali sad bi se ipak vidjelo da je trudnoća u pitanju

možda je neki hormonalni disbalans

promijeni ginića, odi negdje privatno, ali svakako prekontroliraj zašto je tako

žao mi je što si se možda razočarala

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo radila sam danas test i negativan je pa me sad još više muči otkud mi ti neki simpotmi kao iscjedak bolovi u grudima, leđima i trbuhu.

radila sam onaj Prima stick pa jel netko ima s njim iskustva?
    Žao mi je da ipak nije onako kako si priželjkivala. Što se tiče tvojih simptoma, savjetujem ti kao i ostale cure, javi se što prije doktoru - ali please, ajd nađi nekog drugog, da se vidi barem šta je.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Da li mi može koja cura reći da li je imala nesvijesticu u vrlo ranoj trudnoći?
    Naime,meni je danas 3t.+4,i još nije za radit test,a noćas me nešto probolo u trbuhu i kad ustala pala u nesvijest. Pa me zanima dali bi to bili neki znaci trudnoće ili nečeg drugog?

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja ih nisam imala, ali sam čitala da je i to jedan od mogućih simptoma u prvom tromjesečju.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam ti imala nesvjesticu i u ranoj i u kasnoj trudnoci(par puta)..vidim da imas hashimoto, imam i ja pa ne znam da li ima veze s tim..takodjer imam i nizak tlak..
    nista, pazi da uvijek sa sobom imas neki sok i ako ti se pocne mraciti sjedni negdje i odmori dok ne prodje..

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj lore prvotno napisa
    ja sam ti imala nesvjesticu i u ranoj i u kasnoj trudnoci(par puta)..vidim da imas hashimoto, imam i ja pa ne znam da li ima veze s tim..takodjer imam i nizak tlak..
    nista, pazi da uvijek sa sobom imas neki sok i ako ti se pocne mraciti sjedni negdje i odmori dok ne prodje..

Tu nesvjesticu si imala još kad nisi znala da si trudna ili poslije?
    To bi bilo super da je to simptom trudnoće,al nisam vam ja te sreće. Uglavnom,danas mi 26.dc i još par dana pa ćemo vidjet dal je ili nije.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja nisam, ali znam djevojku kojoj je u 2 trudnoće prvi simptom bio nesvjestica

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ej cure evo ću ovde pisat jer mi se ova tema čini najboljo. taman su mi prošli plodni dani i imala sam odnose sa dragim svaki dan osim jednog... sad mi preostaje samo čekat hoće li se uhvatit ili ne, hoću li ugledat taj željeni +

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj tea0501 prvotno napisa
    ej cure evo ću ovde pisat jer mi se ova tema čini najboljo. taman su mi prošli plodni dani i imala sam odnose sa dragim svaki dan osim jednog... sad mi preostaje samo čekat hoće li se uhvatit ili ne, hoću li ugledat taj željeni +

ej tea!!
    baš sam se pitala kad ćeš se javit!!

super, ajd da vidimo jeli se uhvatilo!!
    Ja čekam još 7-8 dana da počnem s akcijom!!1 :D :D , sad mi je 3dc nikako dočekat.
    Kad moraš radit test??
    vibram ti za ++++++++++!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a evo su mi jučer-prekjučer prošli plodni dani, pa sad. vidit ću kad ću testić radit....neznan ni ja sam, možda da čekam mengu

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a evo su mi jučer-prekjučer prošli plodni dani, pa sad. vidit ću kad ću testić radit....neznan ni ja sam, možda da čekam mengu

pa obično se preporučuje radit test u vrijeme kad bi menga trebala doć, pogotovo ako ne dođe!!!!!
    prije je valjda prerano i moguće da i ako si trudna neće pokazat!!
    joj to iščekivanje je baš.......sad čekam plodne pa onda mezis, stalno nešto čekam ehheh

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ajde pa kreću u akciju kad budu plodni dani

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

inače imaš na podforumu prije začeća odbrojavanje tamo se odbroajvaju dani do testa, do menstraucije do svega vezano uz to. možda bi ti to bilo prikladnije, ovo je više jer nisu sigurni da li su trudni zbog nekog problem ili nedoumice. Ja sam se priključila odbrojavanju!!
    upišeš se sa svojih npr. 23 dc i onda odbrojavanje pogledaj malo!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo idem

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a joj ja ništa tamo ne kužim

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a joj ja ništa tamo ne kužim
    obijasnijm ti na pp, nisam ni ja u početku baš kužila!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

tea imaš pp!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

e darga pročitala sam, i evo sam tamo napisala svoj dc

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke