Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: DV Voltino, skupina Vjeverice

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno DV Voltino, skupina Vjeverice

Baš smo upisali Grgu u vrtić. Kreće ne jesen. Skupina vjeverice u vrtiću Voltino. To je već formirana grupa pa me zanima ima li ovdje polaznika iste. Kakve su tete? Atmosfera? Hrana? Oni su smješteni u Šibenskoj, dakle u stambenoj zgradi, a na igralište idu u Hanamanovu. Meni se to čini OK jer je domaća atmosfera. Kakva su vaša iskustva?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

moj J ide u Zvončić, išao je i T.
    u ponedjeljak nam je teta rekla da će on i još dva najveća dečka iz njegove jasličke ići od jeseni u vjeverice, ali da će biti u objektu u hanamanovoj na katu.
    tete u vjevericama, dobro poznajem, teta Tamara je "sportska" teta, ona je bila T tetea jedno vrijeme još kad je bio starija jaslička, a tetu Bibu znamo godinama iz Voltinog gdje je imala grupu godinu stzariju od T.

ja sam općenito zadovoljna s a svim tetama tamo i nikad , u 6 godina nismo imali nikakvih problem s niti jednom od njih. a moj T svoje tete iz voltinog obožava i oduševi se svaki put kad ih sretnemo.

inače je grupa koja je u šibenskoj smještena u adaptiranom stanu i to je mješovita grupa od 3 do 7 godina.

idu na igranje svaki dan u hanamanovu, ali nije to neka šetnja, možda sve skupa 5 minuta.

dverište u hanamanovoj su uređivali pretprošle godine, tako da je sada ok, svuda su one podloge nemogsesjetitikakosezovu, a jasličari su na svojim ograđenim terasama na kojima su isto te podloge, svaka grupa ima svoju terasu.

inače se sve tete s kojima sam se ja susretala jako trude , puno rade s djecom,i klinci ih vole.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

e da, hrana je prilagođena novom pravilniku.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A meni je pedagogica neki dan na intervjuu rekla da su u skupini Vjeverice sva djeca 2005 i 2006 godište i da su smješteni u Šibenskoj!

Baš sam danas čula super stvari o tom vrtiću, a i tvoje pozitivno iskustvo me isto raduje!

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

a možda se naša teta zabunila oko lokacije ili sam ju ja krivo skužila.
    u svakom slučaju, vrtić je super i mislim da će malcu biti super, samo se opustite

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •