Bit će govora o novom Zakonu o MPO.
Bit će govora o novom Zakonu o MPO.
Draga hvala na obavijesti obavezno ču pogledati .
:D :D :D :D
Nisam docekala... zaspala (uopce ne znam kaj mi je u psoljednje vrijeme, vec sam u 9 spremna za krpe)
Ali ako netko ima link.........................![]()
Matovila mislim da možeš biti bez brige još nisi zakasnila, samo nemoj večeras zaboraviti gledati TV
Pobrkala datume, pomislila da je to bilo jucer!
A danas se nedam idem barem u 10 u krpe, nikako ne ranije![]()
Bojim se da neće biti kako treba, naime od dana od kad je prilog snimljen do danas mnogo se toga promijenilo...
Da, bas mi je to palo na pamet.... :/Gost 1 prvotno napisa
danas su najavili na tv da će dossier biti vezano za zakon o golfu i zemljištima za golf - vidjet ćemo večeras
martina123 prvotno napisa
![]()
![]()
(sorry na ot)
Sad bum i ja bila malo otksena28 prvotno napisa
, ali ja preuzeh ovaj komentar (malo ga ukrah) od jednog komentatora clanka iz Jutarnjeg... Nikako mi nije isao iz glave!
![]()
![]()
Na kraju mi je reportazica bila cist ok....
meni je ovo bilo zasada najbolja reportaža...
bravo cure 8)
A ja glupa zaboravila... Ako netko ima volje stavit na net...
X zaboravila ... pa ako ima tko ....Denny prvotno napisa
milivoj73 prvotno napisa
I meni. Mislim da je sad i onima koji nisu u tim vodama barem malo jasnije o čemu se u biti radi. Sve u svemu...SUPER.
ja ne mogu vjerovati kako sam zaboravna trudnica![]()
![]()
, još sam si napisala na podsjetnik pogledati Dossier i onda otišla lijepo u šetnju
![]()
![]()
molim nekoga spretnoga za link
I ja bih rado, u zadnje vrijeme zaspem s djevojčicom i budim se usred noći pa niti ne stignem gledati telku...nina1 prvotno napisa
Fakat. Obzirom da vrijedi i "kad srce kaže skupo, kaže Hrvatska" onda to ima i još više smisla.martina123 prvotno napisa
Karmen mi je u dosier-u bila zakon! Prilog mi je bio sasvim OK. Ostali ljudi koji su se pojavili u prilogu su dobro ojačali poziciju, jer su dali pogled na problematiku iz različitih kutova.
Poslala sam im mail i sad čekam odgovor, tj. link. Šogor radi na HRT-u i kaže da je jako teško doći do snimke :/ , vidjet ćemo.
Evo baš sam vidjela da je bila i repriza jutros u 4:30... :/