Cestitam novim trudnicama! :D :D
Svim cekalicamasaljem ~~~~~~~~~~~~~~ da sto prije zaredaju +++++++!
![]()
Mi danas bili na kontroli (38+4), sve super, sad cekamo kad ce maleni odluciti doci! Opsirnije sam napisala na svom topicu.
Cestitam novim trudnicama! :D :D
![]()
Mi danas bili na kontroli (38+4), sve super, sad cekamo kad ce maleni odluciti doci! Opsirnije sam napisala na svom topicu.
Fiiiina, mirišljava, u raznim varijacijama(moram zadržati titulu, sretna35
)
Prekrasna :D atmosfera na forumu, ~~~~~da se tako nastavi.
nela. bit će uskoro i tvoja ++ beta~~~~~~
Čekalice bete~~~~~~~+
enya još malo~~~~~~~
nove cure~~~~~za vašeaktivnosti
Svima![]()
tik_a hvala na kavici baš paše, ovo tvoje rano buđenje miriše mi na trudnoću pa ti šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta potvrdi moje sumnje
čestitke odsvim novim trudnicama, joj da je meni takav rođendanski poklon
svima u postupcima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivne rezultate
i joši pozdrav
uvijek mislim kako sam ja ranoranilac, ali me ova soon-to-be trudnica preduhitri![]()
dok ja pijem kavicu (doduše bianku) koju nam je tiki_a skuhala i trljam oči kolektivne vibrice šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ajvici i sanji79 još jednom čestitke do neba
[quote="enya22"]Cestitam novim trudnicama! :D :D
![]()
potpisujem :D
tiki_a pa ne mrem belivit kak' si vrijedna(to mora biti nagrađeno)
mislim da sam svima kojima treba čestitala pa stoga vibram za današnje i ostale čekalice - betalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima
nije me bilo neko vrijeme, i evo prekrasnih vijesti. Joj kak volim kad forum poskakuje
Svim novim trudnicama :D :D :D i~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1 za uredne i skolske trudnoce
svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kaj im treba
svima
mislim da danas čekamo betu ž od milivoja73 pa onda puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za njih![]()
jutro
prijavljujemo našu beticu 16 dpt (ET 2 dan) 88,5 :? :D
Lijepe želje u obliku šaljivih izraza baš gode...soon-to-be trudnica![]()
... sretna35, Ameli
![]()
milivoj73 puuuuno~~~~~~~~~+ . Bio bi poseban užitak da nam jednom i jedan M objavi T(od ž). Bio bi red, zar ne? Još dodatne~~~~~~~~~+
Ohohoho ho, milivoj73, pa čestitam!!!! :D :D :D ...16-ti dan, pa ne bi trebao staviti :? ...znam, teško je povjerovati...SRETNO tebi i tž! Bit će sve kako treba, pogledaj tebele beta hcg da se umiriš.za tž
milivoj73 :D :D :D čestitke tebi i tvojoj ženici i šaljem odmah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uredno duplanje
Milivoj, a taman sam htjela zavibrati za vas dvoje.
Ja mislim da od danas možete početi slaviti, č e s t i t a m :D :D :D :D :D i našoj maloj VV ekipici :D
evo lista za ovaj mjesec sigurno će biti veća od rekordnog ožujka. Još jedna trudnica i - izjednačenje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
potpisujem :D :D :D :D :D :D :D :DAmeli prvotno napisa
-------------------------
ja 83 endo.pcos
2007.op.endo.lpsc
mm 82 sve ok
1.IVF stim. vv-trudna
- 1. ß 1222.4
- 2. ß 2460.7 :D :D :D :D
čekamo sutrašnji uzv da vidimo koliko nas ima![]()
![]()