Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: DV Potocnica ili Tresnjevka (Trakoscanska)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno DV Potocnica ili Tresnjevka (Trakoscanska)

Imam dilemu: dijete mi je primljeno u oba vrtića i sad se moram odlučiti. Čula sam samo rijeci hvale za tete i rad u oba vrtica pa mi je tesko odabrati. Moju nedoumicu povecava to što smo u jednom vrtiću primljeni u predvritićku grupu koja će se iduće godine raspodijeliti po raznim programima, dok je u drugome grupa mješovitog uzrasta koja bi je pratila do škole. Imate li kakve savjete, možda netko ima iskustva s oba vrtica?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a ćuj, tu baš ovisi što ti hoćeš. kao što i znaš, oba su vrtića dobra. ja bih birala ovaj gdje grupa ostaje jedinstvena

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi smo u Potočnici i pretpostavljam da je to taj vrtić u kojem ste primljeni u predvrtićku grupu.
    Iz vlastitog iskustva mogu ti reći da to odlično funkcionira. Zasad (2 godine u tom vrtiću) imamo samo riječi pohvale. U toj "prijelaznoj" grupi taman se naviknuo na vrtićki režim, način rada, počeo je komunicirati s djecom, navikao se na društvo vršnjaka. Sljedeće godine prešao je u mješovitu grupu, kratko mu je trebalo da se navikne na promjenu, sad je sve u najboljem redu.
    Grupa se ne raspada na proste faktore, nego dijete prelazi u mješovitu grupu s dijelom svojih prijatelja iz prijelazne grupe (a pri rasporedu paze na to tko se s kim druži, tako da se ne osjećaju izgubljeno tih prvih dana u mješovitoj grupi... kasnije se ionako sklapaju i nova prijateljstva).
    Još jedna velika prednost Potočnice je veliko dvorište s dosta hlada, koje je zaštićeno i ne može mu se prići s ulice (ne znam kakav je režim u Trakošćanskoj po tom pitanju).

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

uvijek potočnica.

išla sam na yogu u trešnjevku pa znam u kakvom je stanju vrtić iznutra (pogotovo u usporedbi s potočnicom)
    a i pomisao da se u večernjim satima u sobama u kojima mi dijete boravi cijeli dan svakodnevno održavaju kojekakvi programu mi je

u potočnicu je Jr. bio upisan prošle godine i nikada neću prežalit prelazak u jedan drugi vrtić.

ali problem potočnice je parking - gotovo da nema prilaza automobilom, a to mi je (nažalost) jedan od bitnijih faktora...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Samo bih htjela još komentirati mješovitu grupu: već zbog toga što je grupa mješovita, ne može biti jedinstvena kroz 3-4 godine, jer svake godine dio djece odlazi u školu, a dolaze nova djeca.
    Što se tiče "programa" u Potočnici, sva djeca prolaze sve programe, jer se oni odvijaju po dobnim skupinama. Prednost je ta što dijete upozna svoje vršnjake i iz susjednih grupa, i tete iz susjednih grupa, i nema nikakvih problema kad dođu dežurstva i spajanja grupa preko ljeta. Nedostatak je taj što se cijeli taj sustav ponekad čini pomalo kaotičan, ali mislim da to i nije tako veliki problem (u našem slučaju, trebalo je malo vremena da se navikne, sad je sve u redu).

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala na savjetima, mislim da ćemo se odlučiti za Potočnicu.
    Nisam znala za te popodnevne aktivnosti u vrtiću u Trakošćanskoj, to im je svakako minus u mojim očima.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja toplo preporučam Potočnicu, tu smo već pet godina i nikad nije bilo problema. Većina teta je i više nego ok, prostor je odličan, kako unutrašnjost vrtića tako i dvorište, koje je prostrano i zaštićeno od pogleda izvana.

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo podizem temu da ne otvaram novu. Zanima me vrtic Tresnjevka ali onaj u Badalicevoj. Tamo smo upisani, trenutno se renovira. Zanima me da li ima netko na forumu da mu dijete tamo ide, kave su tete i opcenito stanje u vrticu, nigdje nisam nasla ni dobre ni lose info.
    Mene je impresioniralo sto su mi na letku sa luteraturom za citanje preporucili Juula: Vase kompetentno dijete , pa me zanima ako ima kavih misljenja da ih cujem.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mi idemo u badalićevu, zadovoljna tak-tak...Karlo je više bio doma nego u jaslicama jer je često bio bolestan, hrana kako kad, kad je za doručak pašteta moj jede samo kruh...tete koje su nama bile su ok al jedna mi je stalno govorila kako se K nije prilagodio a sva nova djeca jesu.... :/

Pedagogica mi je super, samo sad vrtić najvjerovatnije neće početi 1.9. jer su još radovi..

Ak te još šta zanima pitaj

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a kakav je vrtić trešnjevka u trakoščanskoj? dobila sam preporuku od naše dr. a neki pak kažu da je koma,ruina,i da se dosta loše radi? išla sam gledati ali zaključan je,radi samo badalićeva?
    Posljednje uređivanje od lasica : 08.07.2011. at 08:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •