-
moram se i ja ukljuciti - i Lovro ide u jaslice cijelo ljeto, jer sam ja jedna od onih "groznih" mama koja je doma, a dijete salje u jaslice. ali, uz novorodjence, koje je uspjelo zamijeniti dan za noc, mislim da ne bih mogla dugo funkcionirati (po noci budna zbog Lorene, po danu zbog Lovre-uskoro bih ili postala hodajuci zombi ili dobila ozbiljne zdravstvene probleme).
sto se tice godisnjih odmora teta, mislim da dosta nas radi prekovremeno (ne u vrticima), a da nam se to nigdje ne pise, niti da dobivamo slobodne dane na temelju toga. takodjer, od kad radim, niti jednu godinu nisam iskoristila cijeli godisnji.
jucer je bio prvi dan ljetnog dezurstva, i mogu samo reci da je za sada proslo ok, jest da je Lovro odmah sve igracke ostavio i krenuo doma (do sada ga je bilo skoro nemoguce izvuci iz vrtica), i malo se vise mazio kad je dosao doma, al se nadam da ce se uskoro naviknuti.
i nama je teta rekla da bi trebalo Lovru izvaditi iz vrtica bar na 2 tjedna, na zalost, zbog bebe i ostale organizacije, mi cemo Lovru tek u 9mj uzeti na 2tjedna (ali se nadam da ce to rijesiti ovaj "vrtic overdose" o kojem se govori).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma