Prije svega željela bi pozdraviti ostale članove foruma. ja sam nova pa molim za razumijevanje ako nešto krivo napravim.
voljela bi ako bi s nekim mogla podijeliti problem koji ima moja curica. rođena je 28.04.2009., nažalost imali smo problema s dojenjem i na kraju morali odustati. No to je duga prica. imam i sina koji je star 4 i pol godine. što znaci da bi trebala imati iskustva.ali s tim refluksom se prvi put susrećem. u zadnji 15 dana mi je dosta bila nemirna, plače čim ju spustim u krevetic, odnosno odkad je navršila mjesec dana sve je to počelo. mislila sam da hoce samo na ruke dok nisam otišla kod doktorice jer sam osjecala da nešto ne štima. baš je pravo nezadovolja bebica. nije nikad povracala ali stalno bljuca. rekla mi je da je to refluks. i počela mi je imati i grčeve. stalno mi plače. uvela sam joj (kršitelj koda) AR, to su mi savjetovali. ako ne pomogne, da ce primati neku terapiju. podigli joj uzglavlje krevetica, stavljam je na lijevi bok kad popapa. baš pazim ali ona i dalje nemirna. ako bi mi tko iz osobnog iskustva mogao savjetovati što bi još mogla uciniti da joj bude lakše. dajem joj i kapi za grceve, ali ne pomažu. primjetila sam da kad joj dajem čaj od koromača da joj je još gore. nece ni da mi ga pije baš puno. što da radim? zahvaljujem. svaki savjet dobrodošao.