Citiraj panda prvotno napisa Vidi poruku
tatek, dobro nam došao,

navijam za bebca, pa bio muško ili žensko, važno da nas ima više...

Ovako, ja ti znam neki sistem izračunavanja perioda u kome se "prave" dečaci, odnosno devojčice. Ne mogu ojašnjavati, trebalo bi mi sto godina. Iskreno rečeno, ne razumem baš 100% naučno objašnjenje (ali neko postoji). Važno je da funkcioniše.

Računala sam ko-zna-koliko-puta i ovek ispalo tačno. Za proveru ,računala sam parovima koji već imaju decu, a naravno nisam znala kog su pola, i opet se potvrdilo da je račun tačan.

Ako želiš, daj mi napiši datum svog rođenja i tvoje supruge,pa ću ti izračunati kad vam je pogodan period za akciju.

Ne znam kako vam ovo zvuči, možda kao bapske priče, ali, kažem vam do sad se potvrdilo kao tačno. Taj metod mi je rekla rođaka koja je lekar i još mi je nešto objašnjavala kako i zašto, ali nisam ukapirala. Ona je oduvek želela sina pa ćerku, računala po ovom principu i tako je rodila.

pa sad, verujte ili ne.....

Mogu li ja znati,i reći datume rođenja.. imam dvije kćerke ali bi ja htjela imati i dečkića...baš ga jako želim.Moj suprug ne zeli više djece ali bi ja probala treće da bude dečko:////