Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Dubrovnik, 16. kolovza - pregled autosjedalica

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Dubrovnik, 16. kolovza - pregled autosjedalica

dakle, 16. 08. od 9 do 12 sati dodite pred autoskolu Obvezan smjer, Gruska obala 35 (Obala Ivana Pavla II 35, dvorac Natali) na pregled autosjedalica.
    Obavezno nazovite za rezervaciju termina na 091 586 3717. Hvala
    Na pregled donesite upute i ako mozete dijete (ali sjedalica je fakat obavezna )
    pregledavamo PAZI SAD - ancica 8) i ja.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zene, zakon ste... Ancica i Ivka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mogu li biti tako slobodna pa pitati ivaricu i anči koliko je bilo pregleda u dbk?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

doslo je petero roditelja s djetetom i sjedalicom, i jedan bez. nazalost, odaziv je bio dosta slab (u odnosu na druge gradove gdje smo radili do sad preglede) ali je bilo dosta da, kad je krenulo, i ivka i ja budemo non-stop u muvingu Posebno hvala prvoj familiji koja je bila zasluzna da ne budu jedini vec je uspjela nagovoriti i svoje prijatelje da dodu, a koji su na kraju zbog tog bili vrlo zahvalni.

Ono sto nas je jako razveselilo, osim sto smo uspjeli pomoci da petero klinaca bude sigurnije na cesti (svi su bili neispravno vezani), je da je odaziv medija bio odlican. Na Hrvatska danas na HTu je jucer bio odlican prilog, mislim da je danas izasla odlicna reportaza u Slobodnoj dalmaciji (osim jedne malo cudne recenice :/ ), na lokalnom radiju se vrtila obavijest o pregledu svako malo u danima prije pregleda i tijekom samog pregleda i bilo je jos ali bude ivarica dala o tome bolji izvjestaj, jelda ivka?

Ja samo zelim reci da je meni bilo prekrasno, i tijekom pregleda i poslije, jer roditelji koji su dosli su bili super a i ivkina familija skup s ivkom koji su me poslije ugostili su famozni. Naravno, posebno hvala ide ivkinoj mami pred cijom smo autoskolom (Obvezan smjer) i odrzali pregled a u kojoj smo poslije imali super rucak. I ivki naravno koja je organizirala cijelu akciju (ja dosla tek na kraju parade). A i naravno i cijeli izlet nije mogao proci bez kupanja pod zidinama koje nas je savrseno osvjezilo. Ma sve za pet. Ja bih opeeeeeet!

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bravo majstorice :D

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma bravo za vas i tih 5 sjedalica!
    Niti u Zagrebu ovaj put nije bilo puno više.
    Godišnji su i ljudi odmaraju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

puros, zvale smo te, ali mob ti ne radi
    ancica, bila si super

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

hvala sto ste mi se javile ,obavijest dobih preko radija putujuci ka Metkovicu (muz me blijedo gledao i kaze pa jesu to tvoje Rode ili ne ? nitko ti nista nije javio?)

bilo mi je

ps.a lijepo sam obavijestila da od 01.06.-01.09. nisam uz komp jer su mi gosti tu i da sam na mtelu

steta....

steta....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zanamala, pa zvala sam te vise puta
    vidimo se danas

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    puros, zvale smo te, ali mob ti ne radi
    ancica, bila si super
    ah, još jedan dokaz da moram prestati biti nemarna s mobitelom. grozna sam! a tako bih rado bila došla samo sam se bojala da vam ne budem smetala jer ja sma već bila na pregledu. vidim da sam falila.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

btw, znala sam da će biti tako mali odaziv, jer kome god da sam rekla svi su odmahnuli glavom i rekli mi da sam ja preoprezna i da malome ne dodijavam da ću ga izludit sa svojim strahovima. kao, gledaj djece što se svi voze i sve ok, a nisu bili na pregledu. Kao da nitko ne razumije da je dovoljan juedan jedini put. ufffff! ajde, valjda drugi put bude bolje. bravo cure. pusa.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kako ne mogu otvoriti novi topic, putam ovdje, kada će pregledi u manjim gradovima, konkretno virovitica.
    imamo prvu sjedalicu još, ali kupujemo veću pa bi ja da mi netko pametan pokaže kako se montira.
    a do osijeka ili zagreba mi je daleko...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kako ne mogu otvoriti novi topic, putam ovdje, kada će pregledi u manjim gradovima, konkretno virovitica.
    imamo prvu sjedalicu još, ali kupujemo veću pa bi ja da mi netko pametan pokaže kako se montira.
    a do osijeka ili zagreba mi je daleko...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivarice, kad smo se danas bembo i ja vraćali s kupanja do našeg auta stoji parkiran passat i u njemu savršeno sjela autosjedalica kao i bembova. ja zagledavala kadli došao vlasnik i nakon početnog šoka čovjek mi otvori auto i ja prodrmam sjedalicu koja je fiksirana samo tako.i otkrijem kvaku da su njegova zadnja sjedišta šira od mojih i nisu anatomska. eh!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

puros, sto nije tvoja sjedalica vise cvrsta?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ne, moja je onakva kakvu si nam ostavila. sve je super, samo sam se sjetila muke tebe i tm oko nje. da imam passata sve bi to bilo puno lakše izvedivo i ne bi se bila ti onako namučila. to sam htjela reći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •