Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: upala pluća

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno upala pluća

Drage moje , mi smo prije 2 tj oboljeli od upale pluća.Prvo smo imali upalu grla i pili sumamed a pluća dobro ,došli za 3 dana na kontrolu i dalje smo imali temp.-5 dana temp.,doc ga je pregledala i ćula nešto na plućima te poslala u vinogradsku na snimanje da bi se uspostavilo upala p.-pošto je temp. pala i opće stanje malog je bilo dobro poslali nas doma te dobili dalje zinat.
    Ja znam da bi skužila da su pluća da je on kašljao ali on nije kašljao,imao samo upaljeno grlo,malo uha ,leukociti normalni da bi se za par dana (a bili smo na sumamedu)razvila upala p. a leukociti i dalje mirni .Doc je danas na kontroli rekla da je bila virusna upala pa vas ja pitam dal je tko imao takva iskustva

_________

D 1998.
    I 2007.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tako ti je kod mog N... leukociti nešto povišeni, CRP normalan... imao je temp i kašljao je, ali ne zbog upale pluća već laringitisa jer se potrefilo da je imao oboje u isto vrijeme.
    Zbog temp, ali više zbog tog jakog kašlja koji uzrokuje laringitis sam otišla na hitnu u Vinogradsku. Dr ništa nije čuo na plućima, ali ga je poslao na snimanje jer mu je nešto bilo sumnjivo da bi se pokazala upala.
    Rekao je da se danas dobri 80% upala pluća ne čuje na slušalice.
    Isto je imao virusnu.
    Proveo je tjedan dana u bolnici, ali ponajviše radi laringitisa.
    Popio bočicu Amoxilina. I to je to.
    Držte se, proći će! Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

to je atipična upala pluća, mi smo je imali dva puta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •