Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: blizanačko dojenje

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno blizanačko dojenje

Ja sam novopečena mama blizanaca i do sada su dečki simultano dojili (u mjesecdana dobili su po 1300 i 1400gr). Onda su malo promijenili ritam i sadasu svaki na razmak od sat vremena što je dosta iscrpljujuće jer sam ja u pogonu non stop ajmo tako reći. Primijetila sam da više vole cicati lijevu dojku što mi je teže palo jer ponekada moram desnu onda izdojiti. Kako ih natjerati da zauzmu i pozitivniji stav prema desnom dijelu moje tvornice mlijeka?? Dosta sam pročitala o mogućim načinima povećanja količine mlijeka...još samo da nađem kako da bolje uhvate moju bradavicu (ponekada ne žele uhvatiti cijelim ustima ....)

muke po majci 3 i 4....

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Samo da cestitam,
    Za desnu dojku - možda da ju ponudiš u položaju za lijevu?

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Re: blizanačko dojenje

Citiraj stellita prvotno napisa
    Ja sam novopečena mama blizanaca i do sada su dečki simultano dojili (u mjesecdana dobili su po 1300 i 1400gr). Onda su malo promijenili ritam i sadasu svaki na razmak od sat vremena što je dosta iscrpljujuće jer sam ja u pogonu non stop ajmo tako reći.
    Prvo čestitke! Drugo, svaka ti čast na dojenju dva mala zlata!
    Hm, nemam blizance, ali čini mi se da bi, ako ti odgovara da istovremeno doje, možda bilo dobro da ih tako i stavljaš na dojku, tj. kad jedan traži, da ponudiš i drugom, pa možda ponovno uspostave takav ritam.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

danas smo probali ovako..malo češće nuditi tu desnu...pošto su bili polu-budni uzeli su ju ( tko je jamio jamio je )
    i cijeli dan su na prsima...lijepo jedu pa se nadam da neće više bojkotirati desnu ( ljevičarske mi sklonosti djece )
    znam da su zenske dosta pisale na našoj blizanci pdf ali meni su važniji savjeti tehnike dojenje neovisno o blizancima....još moram uštelati da zaista svaki put iz prve obuhvate cijelu areolu a ne dio areole tj. samo bradavicu...sada uspiju iz drugog možda trećeg pokušaja.....
    cure hvala!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •