-
Slažem se da je sve to jedna prestrašna koma, ali moram pitati i čemu ovaj topic :? .
Nemoj se ljutiti Mette Marit, znamo mi da je u Petrovoj stanje grozno i da nije puno bolje ni u mnogim drugim rodilištima, i da se nije puno promijenilo unatrag 10 ili 15 godina. Ali, čitati grozomorne priče od kojih su neke stare upravo toliko, to je je bez nekog prevelikog smisla u četvrtak, 11. 08. 2005.
Mislim, nešto treba promijeniti, to stoji, ali ovo nabrajanje starih priča neće tome pridonijeti, nego sasvim sigurno (još više) uznemiriti mnoge trudnice koje će ovo pročitati, a nemaju izbora nego roditi, baš u Petrovoj ili nekoj drugoj jednako groznoj bolnici.
Ja ovaj put neću ići roditi u Petrovu, ali me je tvoj post uznemirio. Mislim već smo 100x prožvakali priče o ovakvim i onakvim doktorima kojih ima u svakoj bolnici, ne samo u Petrovoj. Tko zna koji od njih će meni doći kad budem rađala. :/
Blago tebi što nećeš imati takvih problema na slijedećem porodu ako se za to odlučiš, a i ja bi puno rađe išla rodit u Oslo gdje me nitko ne razumije nego u Petrovu koja mi je doma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma