-
To je sve u redu, pripremiti se potpuno za porod, sve znati i pitati i imati plan i znati u detalje kao da idemo na specijalisticki ispit za ginekologa a ne na porod.
To je takoder na neki nacin zastita jer ti ne mogu raditi sto hoce jer im je tako lakse raditi i jer se nitko nije bunio.
Ali kako se zastiti od takvih ljudi koji ponizavaju druge ljude koji se ne mogu braniti?
Zrina kaze da ona nece dozvoliti da se neka sestra dere ne nju.Vjerujem da nece dozvoliti ni da se neki doktor dere, pozicija i autoritet nije isprika za dernjavu. Ali, ima puno zena koje ce ostati bez teksta (nadam se da nijedna koja ovo procita nece ostati bez teksta ako je netko napadne),
ili u bolovima nece moci odgovoriti....
I nije poanta da idemo u rodiliste sa dva straha, jednim od poroda i da li ce sve biti ok, a drugi strah da li ce se netko izivljavati na nama.
Ja ne mislim da je na ovom forumu ovo sto pricamo samo prica,
sve pocinje pricom, pa se dalje razvija.
Smatram da trebamo pricati i pricati, pa ce doci ideje,ne kaze se uzalud da dvije glave znaju vise od jedne, a koliko glava ovdje ima koje o tome svemu misle?
Puno se moze nauciti iz ovih jezivih prica, a zaobilaziti ih zato da se ne bi uzrujali i zato jer su nekoliko godina stare je teska greska.
Mene su toliko uzrujale da sam jedva zaspala. A plakala sam kao kisna godina na pricu o zeni kojoj je umrlo djete.
Ona sad ima troje djece ali nikad nece zaboraviti, a necu ni ja koja sam to procitala, vjerujte mi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma