-
Komentirati ili ne?
Razumijem i jedne i druge i slažem se i s jednima i drugima, ali isto tako mislim da nikakvog učinka ne bi imala niti jedna peticija i sl. Nije to samo Petrova, ova ili ona, takvih je 90% bolnica u našoj državi jer naše drage doktore, sestre, stažiste i druge zanima samo "stimulacija". Drage moje i ako se budete borile, želim Vam svu sreću, ali zar mislite da će neki od dotičnih ravnatelja s peticijom doći videjeti da li je sve u redu za vrijeme Vašeg poroda? Vjerujte, neće. Da li će doktori i ostala ekipa biti humaniji? Oni koji dosad nisu bili, niti neće, a svi se drže skupa, nema šanse da za neki nemar nađeš svjedoka i sl.
Moj Dino je umro, mogu reći da je 99% osoblja bilo korektno i ljubazno (vjerojatno zbog ishoda trudnoće), onaj 1% (doktora)... grr.. (neću niti zapisati koji bi im posao dala, jer bi time uvrijedila časne i poštene ljude koji se bave tim poslom).
... Novom ginekologu na prvom, drugom, pa i petom pregledu sam pokušala dati da provjeri stare papire, ali on se nije htio petljati, čak je i pravdao čovjeka kojeg nikad nije upoznao. Kad me je dovoljno upoznao, konstatirao je da nisam smjela piti lijek koji sam pila. I što sad da radim? Da ga tužim? Ne mogu, nemam dokaza, niti bi mi itko ikada potvrdio da nisam smjela piti taj lijek.. Jedino što mogu blatit ću ga gdje god stignem.
I eto draga Mette Marit, kad mi se desilo da sam izgubila dijete, čula sam samo komentare:"Ni prva ni zadnja! Pa zar ne znaš da kod njega više nitko ne ide?!" Kako ne ide kad ima cca 7000 otvorenih kartona i radi na jednom te istom mjestu već punih 25 godina i vjeruj mi radit će i dalje jer ipak se oni drže skupa..
Sretno svim budućim mamama, trudnicama, rodiljama i nadam se da će te "naletiti" na onog jednog pravog doktora u rodilištu..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma