-
Draga Vodenjak,
uzasno mi je tesko citati ovo sto si napisala zato jer je to cista istina. Jasno je meni kako se oni skupa drze i cuvaju jedni drugima leda.Jasno je i da hoce "stimulaciju", stimulacija je prisutna svuda ne samo u rodilistu.
Ali, mora postojati mjesto,mora postojati netko tko jasno i glasno govori da se tako tretirati pacijenta ne smije. I bez obzira da li to trenutno daje rezultate ,oni moraju znati da ih GLEDAMO ,gledamo ih kroz oci zena koje tamo prolaze i da BILJEZIMO sta rade i da to nece samo u vjetar otici, nego da je negdje zapisano i da se to negdje zna.
To je prvi korak koji moze potrajati...slazem se. Ja cak mislim da se mozemo nadati da ce tek nase kceri radati u boljim uvjetima, bez takvog odnosa. Ali ako ne postoji netko tko ih gleda i biljezi sta rade i ne da im mira, nece ni nase kceri dobro proci , a onda smo mi te koje su krive jer smo sve znale a nista poduzele, pa makar i male, male korake, svaki je vazan.
Ja nikad necu zaboraviti pricu koju sam citala u novinama , tako mi je zao sto nisam zabiljezila ime te zene, ali mozda negdje uspijem naci.
Zena je pravnica, zivi na Siciliji i vodi ured koji se bori protiv mafije. Financira je vlada, ali sa prikrivenim podsmjehom, jer to je kao da se bori protiv kokaina u Kolumbiji ili protiv islama u Iranu...ali ona se bori, djecu je morala poslati van Italije jer su joj toliko vec prijetili , da je shvatila da joj sinovi mogu stradati. Njeno objasnjenje: Netko se morao primiti gadnog posla, nitko nece,pa sam odlucila ja. Svaki dan imam osjecaj da se vrtim u jednom te istom mjestu, ali se barem vrtim, sto je bolje nego da sjedim i samo citam u novinama tko je bio sljedeca zrtva te organizacije.
Ne usporedujem pri tom nase bolnice sa mafijom, nemojte krivo shvatiti, samo zelim reci da, ako se ona bori protiv mafije na Siciliji, mozemo i mi krenuti u "nemogucu misiju" poboljsanja uvijeta u rodilistima i dostojanstvo zene, sto je ipak malo laksi zadatak nego njen, nadam se.
I jos nesto Vodenjak, ja bi ti bila jako zahvalna kad bi napisala ime tog doktora koji ti je davao krive ljekove, sto je rezultiralo smrcu tvog djeteta. Daj nam ime , da svi znaju, da budu na oprezu.
Zelim ti takoder reci da mi je uzasno zao i krivo sto je umrlo tvoje djete i da se suosjecam s tobom i svim mamama kojima se to dogodilo.
A cinjenica da se dogodilo zbog necije greske ili nemara me toliko moze razbjesniti da cu i u penziji sjediti za vratom takvima koji ne postuju majke i njihovu djecu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma