moja 5,5,g djevojcica je visoka 108 a ima 25-26 kg. Ne bih mogla reci da je debelo djete ali je i poprilicno popunjena i ima izrazen stomak. Voli jesti gotovo sve a sve vise me trazi slatko (sladoled, cokolada, cokoladno mljeko....)Uglavnom, konfekcijski broj joj je 7 a ne 5 sukladno godinama Trudim se ne davati joj slatko ali cini se nemoguce potpuno izbaciti...cesto se dogodi da prije spavanja koje zna biti iza 22h trazi jos jednom vecerati...nemam srca odbiti joj ako je gladna (to trazi i mladja kci koja je vitka)Muz tvrdi da jedu prekasno i da im ne smijem davati hranu u to doba no one jedu pri povratku iz vrtica oko 17 h i do 22 posteno ogladne. Moze li mi netko pomoci u sastavljanju kalorijama siromasnog jelovnika za djecju dob i dati neki konkretan savjet. Vec sada joj se neka djeca u vrticu znaju narugati da je debela...ne bih joj voljela priustiti takve situacije kda krene u 1. razred Inace, ide na gimnastiku...nije neki previse sportski tip al voli tjelesnu aktivnost. U zadnjih godinu dana je pocela normalno jesti...prije toga smo ju molili za svaki zalogaj no uvijek je bila lagano zaokruzena no sada je to postalo vec alarmantno. Ako tko ima kakav prijedlog li ideju...bit ce mi drago
![]()
:/ [/b]