je da je offtopic, ali sam se sad sjetila
imala sam godišnjicu mature, i to 15. po redu, i nakon večere, pića u nekom kafiću otišle mi plesati i zezati se u jedan klub.
i ulazimo ti mi među tu dječujliju, sve i jedna u crnom kaputu i sa torbama, frizurama itd. a neke frendice su čule razgovor dvojice, koji su bili sigurno nekoliko godina stariji od nas, gdje su rekli :" Evo stižu stare kurve" ......
mi smo od tog napravile maksimalnu zahebanciju, oslovljavale smo se sa "ti stara kurvo...." a jedna od nas je plesala sa nekim klincem od 22 godine,i sve je tamo rasturila. bilo je kao u filmovima, krug oko njih, svi smo pljeskali, žena kao da je došla sa natjecanja latino plesova.... Ovaj dečko ju je jedva pratio
ostale smo do fajronta. negdje do četiri ujutro i baš mi je bilo dobro. Mada moram priznati da sam idući dan bila sva kao pretučena. Izašla sam iz te rutine, i samo se mogu sjećati kako me nekad ne bi ni sa kukama mogao zadržati doma petkom i subotom navečer. i dolazaka u tri ujutro. itd.
po svemu sudeći, idući će izlazak biti za pet godina, na dvadesetu godišjicu mature
da, stari se