Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: Kako se je ostarilo...

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Kako se je ostarilo...

Naime nisam puno stara, mlada sam se udala imam 26 godina , jedno je dijete 5 i po godina, a jedno je skoro 2 mjeseca.
    I imali smo obicaj prije nego sto se porodim da putujemo sa muzem , da prosetamo, u kafic, restoran ...itd...ipak sincic je bio veliki da sjedi sa bakama..
    Ali kako sam bila trudna, osim parka nisam nigdje ni zeljela ici, lijepo mi je bilo, fin vazduh, bez puno guzve.
    I kaze mi muz da idemo jucer na otvaranje hard rock kluba, imamo ulaznice , bebac je sa svekrvom kuci i sin...ja sam obucena...i krecemo u zivot...

Jaoo zene kako se je moda djevojke promjenila za 5 godina sve neke curice od 15 godina koje izgledaju kao 30, kilo sminke, suknice itd...bas sam se osjecala staro...

I eto ostali smo do 2 sata ujutro, kada mi se je prispavalo i morali smo kuci

Eto ja samo da se izjadam posto sa svojih 26 godina se osjecam staro

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

I ja to znam pomislit, a malo sam mlađa od tebe. Posvetiš se djeci i vrijeme prođe. Mislim da je razlika u obvezama jer isto tu i tamo izađem i vidim sve te cure koje još jako uzbuđuje izlazak, mlađe , a čak i starije od mene, izgledaju tako pune života i sl. naravno da ne mogu, a da se ne zapitam kakva bi ja bila da nije ovako, ali shvatim da ništa ne propuštam nego da sam sve to lijepo uradila istodobno!! Mislim da je zbog obveza razlika jer pola njih sigurno ne misli šta će sutra za ručak i sl., To sve promijeni čovjeka, ali ja se ne osjećam staro. Moram priznat da mi je drago da ne trošim mladost samo na izlaske od kojih ionako na kraju ništa, i ovako nađem vremena da se ispucam kad mi zatreba i nastavim biti sretna mlada majka :D !!

Ja sam malo tu šarala sim i tam, ali da, da ostarilo se !!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

To je taj teror mladosti u našem društvu. Kao da u svemu tome ima nešto po sebi dobro.
    Imaš sezone života, imaš razne ljude, imaš stilove... i sve ima svoje vrijeme - ako želiš, i što želiš.
    Ako ti fali izlazaka - idi. Ako hoćeš oblačiti drugu modu, pa obuci.
    Kakva starost?!
    Ja uopće ne razmišljam o tome.
    Valjda se tješim. Osobna odgovornost, sloboda i to.
    jesam što jesam bez obzira koliko sam stara, mlada, kako sam obučena i čime se bavim.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Netko se sa 26 osjeća ko baba, a netko sa 35 ko neiživljeni pubertetlija...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja ad izađem vani i kad vidim sve te cure, osjećam se ko da imam ponovo 18 Ja imam svoj đir oblačenja, moda me nikad nije zanimala, tijelo je još tu, raspoloženje isto tako...a i 30 nije baš velika brojka (iako majke mi moje mile ne mogu virovati da ću za manje od mj dama imati baš toliko ). Moj problem je što se nakon izlazaka teško vraćam u svoju rutinu.

Ogulinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Moover, u kojoj si ti grupi?
    Ja se osjećam mlado sa svojih 38. Je da ću biti vjerojatno najstarija rodilja kad odem rodit al kad vidim mlade mame od 22 kako se žale na težak život, probleme, itd. dođe mi da vrištim.
    Pa mlad si dok god se osjećaš mladim!
    I sve te klinke sa tonom šminke koje žele izgledati starije tek otkrivaju život i u jednom trenutku se osjećaju staro.
    Vjerujte mi, imam jednu takvu doma!
    ŽIVJELE MLADE ŽENE KOJE SU PREŠLE 35u!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ja sa svojih 34 izgledam mlađe (i osjećam se mlađe) nego mnoge cure koje vidim vani - tako da sam si baš super

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moj problem je što se nakon izlazaka teško vraćam u svoju rutinu.
    Ovako je i kod mene. Kad se sjetim kako će mi sutradan biti teško kad se mali rano probudi odmah izgubim volju za izlazak. Zato kad idem želim da to bude "kvalitetno". Npr. nedavno sam mužu prigovorila što je htio ići u kafić gledati utakmicu, a ja sam baš zabrijala da ćemo navečer biti zajedno doma. On mi je rekao neka idem s njime. Za dobar koncert da, ali mi ne pada napamet ostavljati I. i mijenjati neku svoju rutinu zato da bi sjedila u kafiću.

Ja se nikada ne osjećam staro. Dobro imam 29 i to realno ni nisu neke godine, no kad izađeš zaista su cure većinom mlađe. Ili su neopterećene pa ostavljaju na nas takav dojam, jer dok se one onako bezbrižno hihoću ja samo mislim kako bi rado popila koju pivu, ali će me ujutro glava boliti za poluditi pa onda bolje da ni ne počinjem

Nemaš se razloga osjećati staro. Prvo, zato što to realno ni nisi. Drugo, zato što je tvojih 26 ispunjeno, tvojom djecom i tvojim mužem.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    a ja sa svojih 34 izgledam mlađe (i osjećam se mlađe) nego mnoge cure koje vidim vani - tako da sam si baš super
    isto ovako, samo što ja imam 35.
    kad idem van, idem sa društvom koje je u mojim godinama tako da ni ne prijmijetim ove 15-20 ( :shock: ) godina mlađe.
    je da se sad borim s nekim stvarima koje nisu baš za moje godine, ali neeee daaaam seeee.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sa svojih skoro 32, osjecam se jos uvijek kao da mi je 17. Izgledam definitivno mladje od vecine zrihtanih teta.

Samo kaj sam, jelte, deblja.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma ja ću do 100-te bi kao da mi je 20!!! :D :D :D

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj točkalica prvotno napisa
    Ma ja ću do 100-te bi kao da mi je 20!!! :D :D :D
    same here

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I ja sam stara 28-godisnjakinja
    Bila sam neku vecer vani s curama, krenule u 10 (nakon sto smo uspavale klince i dale zadnje upute muzevima) a u 1 smo vec lagano kljucale sto od dosade, sto od umora...
    Nisam ja vise za to..Mada, mislim si, vjervatno mi se neda jer sam se stvarno izivjela i naizlazila. Valjda mi je sad dosta.
    Nekakva kucna okupljanja i druzenja su mi super ali izlasci od birca do birca...nekako sam to prerasla.

I da, zgrazam se nad curicama od 15-16 godina! Na njihovo oblacenje i sminkanje, to je valjda prvi znak da starim

Evo primjera;
    Mi na djevojackoj u jednom narodnjackom klubu (grozim ih se al morala sam), 4 ujutro, frendica i ja idemo do wc-a. Kad tamo, curica od 16 god samo u grudnjaku plese ispred ogledala, vidno pijana.
    Meni zivac odmah skoci! Kazem ja njoj; "cuj, sorry, mislim da ti je majica ostala negdje u wc-u"
    A ona ce meni, unoseci mi se u facu i extremno bahatim tonom; "ne, ostala je na sanku!!!"
    Tu sam pukla, zamahnula da joj opalim pljusku (ne znam zasto, osjetila sam taj poriv) al me frendica sprijecila a mala je pobjegla!
    Poslje sam se pitala, jesam li stara pa ne kuzim neke stvari ili se jednostavne sve toliko promjenilo od, ne tako davnog, vremena kad sam ja izlazila? :/

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ma sve je to meni ok, ja sa svojih 26 izgledam kako kazu kao 18 jos, nego mi je najsmjesnije kada u 12 mi se pocnr spavat a neke tada izlaze....sta ti je reci izazov roditeljstva :D

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

blago vama koje ste se naizlazile i naživjele i sad vam je dosta..a niste ni tridesetu navršile

ja se nadam da se tako nešto, odnosno takav state of mind meni nikada neće dogoditi..

eto, meni je 35, a toliko je zanimljivih stvari na svijetu da mi se sve žao zatvoriti u kuću i razmišljati kako sam stara i kako stvari nisu za mene

naravno, ako je nekome izlazak u kafić ultimativni pojam izlazaka, onda skromno priznajem da sam to prerasla..svejedno, proveli smo dva dana na Harteri u Rijeci i otišli na koncert Goribora u Ribnjak..ako ćemo o večernjim izlascima koji ne uključuju djecu..kad nema ništa što me zanima, ne gubim vrijeme po klubovima svaki petak ..al da bi se smatrala starom, u ovim godinama, nema šanse

zapravo, i kad smo bili 'mladi', sjećam se ljudi kojima se ni tada puno stvari nije dalo, bit će da to nema veze s godinama

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pa ne radi se o tome da ne idemo mi kaj smo se izživile više nikuda, ali meni barem nije ni najmanje interesantno večer provest u bircu punopm klinaca u kojem iz zvučnika trešti loše odabrana muzika koju nitko iza 11 više i ne kuži jer su svi na najboljem putu da se slože ispod stola.

oztići na dobar , kvalitetan koncert, s frendicama na neku žensku večer, ili s ekipom na neku pivu ne znači da sam stara. samo da su se sa godinama promjenila moja poimanja zabave.

a i ja sam od onih što kljucaju u pol jedan od umora.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja imam 23 i ostarila sam
    sinoć sam bila na koncertu jednom i ne mogu ne primijetiti da se sve promijenilo - od mode, ophođenja do atmosfere. Ne nužno na loše, ali promijenilo se. Mi smo pogali, skakali, divljali. Jučer su ljudi bili kulturni

Iako sam kao Trina - imam neki svoj film i ne izlazim iz njega. Al volim izać iz rutine, o da.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    Netko se sa 26 osjeća ko baba, a netko sa 35 ko neiživljeni pubertetlija...

i uopće me ne muči kako se mladi oblače i što se klinke trude da izgledaju ko da im je 30 - i to vam je faza

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

koksy pa ti si sklona ekscesima

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Serpentina prvotno napisa
    sinoć sam bila na koncertu jednom i ne mogu ne primijetiti da se sve promijenilo - od mode, ophođenja do atmosfere. Ne nužno na loše, ali promijenilo se. Mi smo pogali, skakali, divljali. Jučer su ljudi bili kulturni

Iako sam kao Trina - imam neki svoj film i ne izlazim iz njega. Al volim izać iz rutine, o da.
    Slazem se, valjda sam skontala da nije nekada onako kako sto je bilo, kao sto se kaze sada su neki novi klinci...mjenja se svijet

Nije do energije, imam je na pretek ( bar mislim imam je sa dvoje dijece ) nego eto, izasli u diskac , plesali malo, jedno pice ...i spavanac

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa

i uopće me ne muči kako se mladi oblače i što se klinke trude da izgledaju ko da im je 30 - i to vam je faza
    Nemoj tako, žešća je faza kad tridesetogodišnjakinje nastoje izgledat kao klinke

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Starost je stanje duha a ne broj svjecica na torti.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

tako je LE

nego serp, meni je i jedna i druga furka smiješna al me ne tangira, ono, ne smeta mi. bar se imaš čemu nasmijati kad je neki ekstremni primjerak u prolazu.

al nisu me do sad a ni ne budu u skorije vrijeme živcirale takve stvari. samo meni se čini da je i pitanje nekih drugih stavova i pogleda na svijet koji kroje naš ukupan sklop u glavi. pa tako ja recimo nisam nikad iznervirana novitetima, ne žalim ni za čim iz prošlosti i zapravo me sve novo uvijek jako veseli. pa me tako ni broj svjećica ne bedira. samo me ponekad iznenadi da ih fakat ima preko nekoliko

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve neke curice od 15 godina koje izgledaju kao 30
    Pa što to nije grozno, da s 15 izgledaš kao da imaš 30. Kako će one izgedati kad budu imale 30?! One su stare, a ne ti.

Meni u dućanu još uvijek kažu gospodična, još malo pa 40. A osjećam se kao da imam 25.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pa no, kako ono neka izreka ide - mladost je potraćena na mlade jer ju ne znaju cijenit. (parafraziram, ne znam kako točno ide)

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A meni s punom 31 godinom daju 23-24 8)

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A mene u dućanu još pitaju:"šta ćeš ti, curo?". Uskoro ću 35. 8)

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj sofke prvotno napisa
    blago vama koje ste se naizlazile i naživjele i sad vam je dosta..a niste ni tridesetu navršile

ja se nadam da se tako nešto, odnosno takav state of mind meni nikada neće dogoditi..

eto, meni je 35, a toliko je zanimljivih stvari na svijetu da mi se sve žao zatvoriti u kuću i razmišljati kako sam stara i kako stvari nisu za mene

naravno, ako je nekome izlazak u kafić ultimativni pojam izlazaka, onda skromno priznajem da sam to prerasla..svejedno, proveli smo dva dana na Harteri u Rijeci i otišli na koncert Goribora u Ribnjak..ako ćemo o večernjim izlascima koji ne uključuju djecu..kad nema ništa što me zanima, ne gubim vrijeme po klubovima svaki petak ..al da bi se smatrala starom, u ovim godinama, nema šanse

zapravo, i kad smo bili 'mladi', sjećam se ljudi kojima se ni tada puno stvari nije dalo, bit će da to nema veze s godinama
    sofke, sve potpisujem, osim ribnjaka - i godine, i jedan dan hartere
    izlazim taman onoliko koliko mi treba, mislim da bi mi bila kao neka velika kazna da mi netko kaže da moram svaki vikend izlaziti i još u neke birceve.
    nakon razdoblja trudnoće i intenzivnog dojenja (koje je, istinabog, malo duže potrajalo nego sam planirala ) kad mi je možda i koji put prifalilo da noć provedem negdje drugdje osim u krevetu s m na cici, sad mi je opet baš kul.

a i zimi je druga priča, sad je ljeto, open air prostori, i j nam se zna koji put priključiti.

e da, koksy, iako se i ja malkice ježim tih golišavih cura, da ne govorimo narodnjačkih klubova, moraš priznati da ti je ta mala lucidan odgovor dala.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

:shock: ne da bi ti dala 24 nego bi se još i premišljala

Ja, nisam nikada niti razmišljala da sam stara :/
    Ne znam jesam li trebala?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je super kak sve izgledate mleđe nego što jeste

koksy, i meni je super kak ti je mala odgovorila 8)

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Serpentina prvotno napisa

serp, a jesi li pomislila da se možda najviše u toj priči promijenio bend, a ne publika?
    i oni su postali nekako kulturni, ne? previše hitova za jedan punk bend imaju.
    ja mislim da klinci još uvijek divljaju, skaču i pogaju, ali ne na iste bendove.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

oni sviraju koliko, 20 godina? kontam da se u posljednjih 5 nisu toliko promijenili :/ ili jesu?

(op.au. radi se o HPu)

Sad si mi dala misliti. Ništa, moram još koji put van da vidim o čemu se radi 8)

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja nisam nikad vidila koncert HP a da nije bilo poganja :?
    možda su bile preskupe karte za prave pankere

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ma mile je sam za sebe zabrijao da je star, to ti je zato

trebaš na neki drugi koncert, malo manje kultiviran (ovo kao jogurt..)

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    koksy pa ti si sklona ekscesima

Ma situacija je bila takva, ja na narodnjacima (koje ne podnosim) cijelu vecer svira ona preglupa pjesma "Sampanjac", ja sa nekoliko bambusa u guzici i onda jos ta mala... Imala je srece

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koksy, ja sam se prije 15 godina znala skinuti u grudnjak vani, tak da to nije ništa novo niti šokantno

i nisam slušala narodnjake

pa i na woodstocku su se skidali, ne?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

koksy, ja sam se prije 15 godina znala skinuti u grudnjak vani, tak da to nije ništa novo niti šokantno

ja nisam, jer ni onda nisam imala kaj stavit unutra

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

uopće ne mogu shvatiti kako nekom moze dic tlak cura u grudnjaku. ja izlazim. imam 25. sve mi je taman kako treba. nista mi se nije drastično promijenilo. ni klinci, ni moda, a bogami i dalje 8) divljam na koncertima HPa.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja se eto isto nisam skidala, ali to da me netko proziva radi mog oblacenja mi je suludo. i da me pozeli odalamit zbog toga...

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

prije dva mjeseca izasla sam sa jos tri prijateljice. sve od reda kako su postale mame, izgledaju sve bolje i bolje!! ma super se osjecamo i niti jedna od nas ne misli da je "stara" (od 33 do 38 godina). i tako sjedimo mi, smijemo se, pricamo, ma sve super.... i prolaze neki klinci (iz moje perspektive) i kad su prosli kraj nas, pada komentar "ma vidi ove stare babe" :shock:

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

cuj vidi stare babe....ccc..ma pokvarenjaci

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i ja sa svojim "starim" curama izlazim jednom tjedno (ne ostajemo dokasna, ali su ponedjeljci naši).
    sve smo preko 40 i jako dobro se zabavljamo.
    i gotovo uvijek nam za stol, vrlo nenametljivo, dođe koja buteljica poslije večere.
    znači, nismo za baciti! :D

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja se ne osjecam staro, 25, al mi zbilja nocni izlasci ne padaju na pamet, nemam volje za tim. i mene zovu gospodicna i misle da imam manje godina, to me ne smeta, al vec 2 puta su zvali neki preko telefona za anketu i oni meni - jel mozemo dobit nekog tko je punoljetan, to mi je diglo zivce, a i ja se dam nazivcirat....

Daisy@ avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

meni je najbolje kad sam na poslu i dođu posjete ili neki novi ljudi,pa me gledaju u uniformi i pitaju"jel ima ovdje neka sestra?" a ja ih pitam(uvrijeđeno,naravno) "a na što vam ja ličim?" kad oni "a mi mislili da ste vi na praksi " A ja 30 godina....
    Zajedno me prođe sva uvrijeđenost... 8)

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Daisy@ prvotno napisa
    meni je najbolje kad sam na poslu i dođu posjete ili neki novi ljudi,pa me gledaju u uniformi i pitaju"jel ima ovdje neka sestra?" a ja ih pitam(uvrijeđeno,naravno) "a na što vam ja ličim?" kad oni "a mi mislili da ste vi na praksi " A ja 30 godina....
    Zajedno me prođe sva uvrijeđenost... 8)
    e da, i meni se to na poslu događa.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa
    uopće ne mogu shvatiti kako nekom moze dic tlak cura u grudnjaku. ja izlazim. imam 25. sve mi je taman kako treba. nista mi se nije drastično promijenilo. ni klinci, ni moda, a bogami i dalje 8) divljam na koncertima HPa.
    Kak ne kuzis? Ja si zamisljam automatski da ce i moja kcer (nadam se da cu ju imat) jednom tako. Ta mala se drpala sa muskarcima triput starijim od sebe, radila je od sebe budalu, nista drugo, nije bila ni fora ni faca, nego bas glupacica koja ne zna kak drukcije privuc paznju. Uostalom, sa 16 god vani u 4 ujutro?? Meni je to malo previse a ja imam liberalne roditelje i izlazila sam svuda i radila svasta!

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

koksy, ma kako znaš da je imala 16
    Možda je kao i ti i mnoge na ovom topiku tako mladolikog izgleda

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    koksy, ma kako znaš da je imala 16
    Možda je kao i ti i mnoge na ovom topiku tako mladolikog izgleda
    Ma moze imat samo manje! A i vidla sam joj frendice! Ne vjerujem da je neka zena od 25 god koja se druzi sa srednjoskolkama.
    Ma dobro, nije ni bitno! Ja sam ocito stara i mene takve stvari iznerviraju.
    Jer, kao sto sam vec valjda dvaput napisala, radila sam svasta, oblacila se svakako ali sa 16 sigurno nisam u 4 ujutro stajala na sanku u grudnjaku sa njih trojicom preeeeestarih tipova, totalno pijana, dopustala da me navlace i drpaju.
    Pa i da ima 20 (a nema) za mene je to fuj!
    Bilo mi je fuj i kad sam ja imala 16!

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nije 4 ujutro tako kasno/rano. Kod nas se izlazi u nešto što nije birc vulgaris u 2 :/
    Plus, točno veli Kahna - tko zna, možda izgleda mlađe nego što je.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kužim te koksy i ja isto mislim

Samo što ja nisam nikada pretjerano izlazila tako da mi se ne ide niti sada,
    ali gledam po sestri (15 god) puno se toga promjenilo, nažalost
    i to je ono što mene muči
    jer ne znam kako će tek biti kad će moje dijete imati 15 :/

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •