Ovako, bebač bi se trebao roditi sredinom petog mjeseca. Uredili smo si viksu na moru pa možemo dolje kad god poželimo. Sve naravno ovisi o karakteru bebe, s Janom smo se 4 mj. strašno mučili zbog grčeva (da me netko ne bi krivo shvatio, nije ona bila kriva, ali zaista mi je ostala trauma), dakle ako bebač nije u tom smislu "zahtjevan", čisto bi se lako moglo dolje provesti dobar dio ljeta.

Ali to bi značilo da osim MM-evih 2-3 t. godišnjeg ja bih bila solo s njih dvoje/dvije. Još u kući se možemo nekako izorganizirati, ali kako na plaži? Tako mali bebač ne može na sunce, ili može u minimalnim količinama, a Jana je pak premala da bi se sama zabavljala u plićaku (iako bih ja bila na 2-3 metra od nje).

Ja bih taaako rado iskoristila ovo ljeto, prvenstveno zbog Jane, jer opet iduće radim pa će GO biti kratak. Ali da li se zavaram da ja to mogu? :/

Jedna od opcija je da mi svekrva bude dolje, ali koliko god dobro ona željela meni i mojoj djeci, ja ću vrlo brzo završiti u Vrapču, ne mogu ja s njom 24h ne znam koliko dana.