Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Promjena PD

Datum pristupanja
    May 2009

Početno Promjena PD

Molim pomoć
    2.08 istice mi PD do 1.god djetetova zivota, u meduvremenu desile su se neke stvari te sad bi ostala do trece godine djetetova zivota. Tj. dali je moguce raditi promjene na postojecem rijesenju. Sad dali je moguce to izvesti, nisam se obratila u HZZO-u jer nazalost za izvanredne situacije nisu "obucene".( Govorim iz iskustva) Stoga vas molim da mi pomognete
    Zahvaljujem

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ako je trece dijete imas pravo do trece godine. ako je prvo ili drugo onda mozes uzeti neplaceno

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma ja jesam vec na PD-u, za prvo dijete, no doslo je do nekih promijena i ostala bido njegove trece godine kuci, a rijesenje od HZZo-a vec imam za PD do prve godine, zanima me dali mogu to promijeniti

renci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ne možeš preko HZZo-a jer oni podmiruju porodiljni za prvo i drugo dijete samo do prvog rođendana, ali možeš uzeti mirovanje staža koje dogovaraš u firmi di radiš, a koliko dugo- to ovisi o dogovoru. Trenutno je moja kuma doma s malom koja će 1. listopada navršiti 2 godine, i tad kuma ide raditi a Klara u jaslice, a ovu godinu nije primala nikakve novce, ni od koga.( samo je zbog dogovora u firmi i njihovog razumijevanja bila sigurna da je čeka posao)

renci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ne možeš preko HZZo-a jer oni podmiruju porodiljni za prvo i drugo dijete samo do prvog rođendana, ali možeš uzeti mirovanje staža koje dogovaraš u firmi di radiš, a koliko dugo- to ovisi o dogovoru. Trenutno je moja kuma doma s malom koja će 1. listopada navršiti 2 godine, i tad kuma ide raditi a Klara u jaslice, a ovu godinu nije primala nikakve novce, ni od koga.( samo je zbog dogovora u firmi i njihovog razumijevanja bila sigurna da je čeka posao)

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hvala najljepsa........procitala sam i na HZZO-vim stranicama......Hvala i svaka cast....cetvoro, ako sam dobro shvatila!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

I jos jedno pitanjce ako znas mozda......tko snosi troskove mirovinskog i zdravstvenog? i staz tece?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Sandra12 prvotno napisa
    I jos jedno pitanjce ako znas mozda......tko snosi troskove mirovinskog i zdravstvenog? i staz tece?
    mislim da ti sama trebaš uplaćivati ..mislim da je tak, ali nisam 100%

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iz firme te odjavljuju
    zdravstveno se možeš osigurati preko muža
    mirovinsko ti miruje tj. ne ide ti staž

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dalmatinko zahvaljujem

Pravila pisanja postova