Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Cijene eko deterdzenata u Hr?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Cijene eko deterdzenata u Hr?

Posto krajem iduceg mjeseca idemo malo kod mojih u Split, mislila sam tamo uzeti neki eko deterdzent jer mi treba za djecu. Pretpostavljam da je jedino moguce nesto kupiti u Bio&Bio? (Ecover, Urtrekam, nesto trece????) Zanima me, ustvari, kakve su im cijene, isplati li mi se vise dovuci bocicu necega sa sobom ili je svejedno??
    Imaju li Hr Dm-ovi ikakvu ponudu po ovom pitanju?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bas nitko? Pa gdje je branka i ostale eko domacice/vesoperacice?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima frosch u DMu

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Re: Cijene eko deterdzenata u Hr?

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Posto krajem iduceg mjeseca idemo malo kod mojih u Split, mislila sam tamo uzeti neki eko deterdzent jer mi treba za djecu. Pretpostavljam da je jedino moguce nesto kupiti u Bio&Bio? (Ecover, Urtrekam, nesto trece????) Zanima me, ustvari, kakve su im cijene, isplati li mi se vise dovuci bocicu necega sa sobom ili je svejedno??
    Imaju li Hr Dm-ovi ikakvu ponudu po ovom pitanju?
    Hr Dm-ovi imaju Frosch i, naravno, ove svoje Denkmit.
    U Bio&Bio Urtekram i Ecover. Skupo. Ecover oko 80 kn onaj od kilu i nešto...vjerujem da je skuplje nego kod vas
    Urtekram kod nas u Pu ni nema deterdzent.
    Moja preporuka -uzmi si bočicu sa sobom jer ako i ima (jer ponekad ponestane, pa se čeka da stigne nova pošiljka), skupo je.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Frosch mi nije od pomoci jer mi Jeleni izgleda, izmedju ostalog, smetaju enzimi u deterdzentima.
    Sto se tice Ecovera, ne znam mu napamet cijenu, ali mislim da je i ovdje jedan od skupljih. (tih 80 kuna mi se cini previse, ako se dobro sjecam, to bude samo za nekih dvadesetak pranja) Mislim da cu ipak nesto dovuci sa sobom. :/ U najgorem slucaju, ako mi bude problem radi prtljage, dovuci cu sa sobom onu malu bocicu eko sapuna za fleke, pomijesati sa sodom za pranje i eto deterdzenta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •