Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 93

Tema: Koliko nas je spavača :-)

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Koliko nas je spavača :-)

...tko sve spava cijelu noć???

Zanima me bebe spavači jesu li vam oduvijek spavali cijelu noć ili se to, nakon određenog vremena mijenjalo, ne mislim na kraće periode, njih ima uvijek i u svim segmentima.

Mi od rođenja spavamo cijelu noć bez buđenja
    Sada smo otprilike, spavanac oko deset navečer i buđenje ujutro oko deset ili jedanaest sati.

Moja niti nema potrebu jesti navečer :/
    Svaki pokušaj NE buđenja rezultira manjim napredovanjem, pa eto iako je spavač moram je dvaput po noći buditi da papi, jednom oko tri sata i jednom oko šest ili sedam sati ujutro.

Preko dana ima dva spavanja od sat ili sat i pol, obično su svaki dan u isto vrijeme. Ako joj se to poremeti bude jakoooo nervozna.

Isto je i ujutro, ako je ja probudim, poslije bude jako nervozna i plačljiva i teže zaspi, nego kad se sama probudi.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moja cura je sa misec ipo spavala cilu noć.
    Kada je napunila četiri ipo miseca tada su počela i noćna buđenja,znalo ih je biti po X puta.
    Sada se stabiliziralo,spava skoro citavu noć,uz buđenje ili dva ujutro od 7,8 ili 9 kako kada.
    Navecer ide oko 22.30.
    Po danu ima spavanjac ili dva,zavisi.
    Ako je prvi spavanjac dugačak(4) sata onda drugog nema...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja je od dva mjeseca pocela spavati cjelu noc,zadnja tri cetri mjeseca imamo ritam i to je odlazak na spavanje izmedu 9,30-10,00 i budenje ujutro je oko 8,00-8,30.
    Ujutro nakon dorucka i presvlacenja i malo igre imamo jedno drijemanje od pola sata,isto tako i podvecer oko pola sedam,osim ako popodne spava duze od dva i pol sata onda nema vecernjeg drijemanja.

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Evo ja imam još jednu spavalicu.Starija je ćerka počela spavati celu noć od nekih meces i po, pa do osmog meseca, kada je zaradila prvu kijavicu i zbog zapušenog nosića počela da se budi. Tad je, naravno, shvatila da se i po noći može sikiti , pa nastavila da se budi sve do polovine moje trudnoće, kada smo ukinuli noćne podoje, pa se opet vratila starom režimu razbijanja od spavanja. I sada, sa 2,3 godine, zna ik danju da odspava 3 sata u komadu.
    A Duna se mislim budila noću da siki do navršenog prvog meseca...evo sada sa puna 3 spava od 22 do 6, siki i nastavi do 8-8,30. Oko 10 joj se opet prispava; to bude dremka od sat vremena; oko 13 opet zaspi, a kako Pika oko 14 i sama ide spavati, u kući bude mir i tišina i obe se znaju probuditi tek u 17 ...a i ja im često pravim društvo

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nama isto dnevna spavanja nisu uvijek ista.
    Ovisi o tome kada se ujutro probudi.
    U principu su to dva od sat ili sat i pol.
    Znaju biti i po dva sata ako se ujutro ranije probudila, što je rijetko, jer ja više ne diram medu dok spava. Onda bude samo grintava pa nikakve koristi od toga

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

E da, što se tiče noćnih podoja, moja nije baš luda za tim.
    Otvori usta i više puta će potegnuti samo par puta, ispustiti ciku i okrenuti se na drugu stranu, nego što će sisati i nastaviti spavati.

Otkad je otkrila spavanje na prsima više se i ne meškolji.
    Nikako mi nisu draga ta njena spavanja na prsa :/ ali ona to tako voli.
    To mi radi već mjesec dana, prije toga je spavala na boku.

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo i nas u klubu spavača!

Do svoja 3 mjeseca B je išao na spavanje oko 21, budio se oko 1-2, i onda nastavio do nekih 6 ujutro (ritam hranjenja bio je svaka 4 sata). Zadnja 3 mjeseca spavanac je oko 21,30-22, i buđenje oko 6 ujutro. Popapamo i nastavimo "đonjati" do 8, onda se malo zabavljamo, pa odmorimo oko od nekih 10-11.
    Onda ide ručak oko 12, pa opet popodnevni spavanac od cca 13 do 15.
    Oko 16 užina, i onda smo najčešće budno sve do 19,30.
    Prije večere obavezno samo dremucne oko pola sata, večera je oko 20-20,30.

Isključivo smo još na cici :D

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo spavaci od nekih 2 mjeseca Ivina zivota.I to od 10 navecer do bar 9 ujutro!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Shireen, moja curka (sad će 5 mjeseci) ima identičan noćni ritam :D , ali po danu još uvijek nemamo koliko-toliko ustaljeni tempo jer smo na ciki i kad je gladna i kad se uspavljujemo i kad joj se samo mazi...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moja je kao malena beba isto puno više spavala preko dana.
    Inače je bila dobra beba, stavila bi joj igračku ispred glave i očistila cijelu kuću dok ona gleda u tu igračku :D

Kako uspavljujete svoje spavače???

Kod nas nema pravila, zaspemo svakako...navečer nekad kada ciki, a nekad sama zaspe na krevetu i nastavi do jutra.

Jedino nama ne pomaže ljuljanje, rijetko kad zaspe tako.
    Obično hoće svoj mir. Navečer kada ide na spavanje obično potegne ciku dva do tri puta, ispusti je, okrene se na drugu stranu i zaspe.

Kad se ujutro moramo rano probuditi (ako negdje idemo) ja ju presvučem i ostavim na peterosjedu s igračkom i dok se ja samo okrenem da nešto napravim, princeza spava i onda jadnicu opet buditi

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moj B se vrlo lako uspava. Navečer ga stavim u krevetić, upalim mobil, dam mu njegovu gazicu koju obožava i pritisne je sam sebi na nosić i zaspi za nekih 15-ak min.
    Tako je baš uvijek navečer.

Preko dana kada vidim da mu se spava, a jadan ne može zaspati, tada mu lagano prstom prolazim od korjena nosa prema dole. Tada mu se okice počnu refleksno sklapati i ubrzo zaspi.

Ne treba mu cica za uspavljivanje, ali zna se desiti da kada ga hranim zaspi dok jede.

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Moj L.je velika spavalica od mjesec i pol spava cijelu noc,a po danu dva puta od oko sat vremena i jednom tri sata.
    ali sto se tice uspavljivanja tu se neda moram ga nosati i pjevati mu i do dva sata da bi zaspao navecer a po danu zaspi bez frke.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

dnevno uspavljivanje:
    - cika ili
    - marama ili
    - kolica

noćno uspavljivanje:
    - cika

s time da je i kod nas uvijek prisutna gazica s kojom se zamata po glavici , a ponekad i dudica.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jel su ovo provokacije za nas mame koje se svaku noć budimo 28 puta ??

Ove vaše priče za mene su znanstvena fantastika...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa

prije no što počnem suosjećati s tobom, samo da si predočim što znači tih 28 puta: ako noć traje npr. 10 sati, to bi onda bilo...ček' da otvorim kalkulator...buđenje svakih 20 minuta? :shock: :shock: :shock:
    ne znam kako da te utješim osim s onom legendarnom "sve je to samo faza"...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Peppy prvotno napisa

prije no što počnem suosjećati s tobom, samo da si predočim što znači tih 28 puta: ako noć traje npr. 10 sati, to bi onda bilo...ček' da otvorim kalkulator...buđenje svakih 20 minuta? :shock: :shock: :shock:
    ne znam kako da te utješim osim s onom legendarnom "sve je to samo faza"...
    Dobro, nije baš svaku noć doslovno 28 puta, iako je prošla bila na svakih 15 min zbog zubića, ali ispod 5-6 buđenja minimalno ne prođe ni jedna.
    Btw. kod nas ta "faza" traje od rođenja, dakle punih 10 mjeseci.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ovo je i meni palo na pamet kad sam vidjela naslov jučer. Onda sam skužila da su samo dva odgovora pa mi je došlo da im napišem "malo vas je malo vas je"
    Ne zamjerite, zavidim vam (eto priznajem) i iskreno s nadam da ću i ja jednom ovdje pisati kako je Lucija počela spavati kroz cijelu noć.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure
    Tko zna kakvo nas čeka drugo (treće...) dijete
    Ma čisto me zanimaju iskustva mama spavača (uvijek čitamo nespavače).

Mene užasno zanima da li su svi spavači slični ili recimo nekima treba 20 minuta da zaspu, a kad zaspu nema buđenja.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa

Mene užasno zanima da li su svi spavači slični ili recimo nekima treba 20 minuta da zaspu, a kad zaspu nema buđenja.
    moja spavačica navečer (oko 9h) zaspi za vrijeme ili odmah nakon papanja, stavljam je u krevetić i spava u komadu do 6, pola 7. tad se budi, stavljam je k sebi u krevet, papamo i najčešće (nekad se razbudi pa neće) ponovo zaspi do 8 ili čak do 9h.

e, a dnevno spavanje nam je kaotično. općenito teško zaspi po danu - vrišti ako je pokušam staviti u naručje i uspavljivati na "klasičan" način tako da kombiniramo uspavljivanje na krevetu na ciki (ovisno koliko je pospana ili gladna - od 5 do 50 minuta ), u marami (nosimo se i pjevušimo, a ona se pokriva s gazicom po glavi i tako zaspi za 15-tak minuta) i u šetnji u kolicima (zaspi kad se zasiti promatranja i igranja, ali prije toga dosta cendra pa pomaže, kao i kod svih klinaca, vožnja po grbavom terenu).

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moja L. prespava noć s jednim podojem i to bez otvaranja okica.... ona kaže "kmeeeee", ja uvalim slatku u usta i milina. Ujutro se budi malo prije šest, podoji, nastavi spavati sat vremena, podaji drugu slatku i opet nastavi spavati.... budi se onog trena kad me nema petnaest minuta u krevetu što znači da kavu pijem s njom u krilu!
    Ako su vrućine, odvalimo odmah jutarnju šetnju a ako nisu, slijedi još jedno kraće jutarnje spavanje.
    U šetnji (nosimo se u slingu) ne može dočekat da sjednem ne jednu Inače, bradavicu ispušta tek pod prijetnjom sile - moram uvući prst u kut usta da je pusti Svaki put! U šetnji spava onoliko dugo koliko smo vani; ponekad pomislim da bi moje dijete moglo prespavati dan ako ja nastavim hodati......

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa
    Ne,nisu slični. Nama su obe klinke spavači, ali sam Piku kad je bila beba uspavljivala na siki(ah, blagosloveni dani....), a ova malena Duna je totalni frik kad treba da se uspava. Ni jednom je za ova 3 meseca nisam uspavala na siki....ona siki i kad više neće počne da urla iz petnih žila, i tada pomaže jedino šetnja po stanu pola sata do sat. Sve više padamo u iskušenje da joj damo dudu.....

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

GRRRRRRRRRRR

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moja zadnjih dana nešto čudno oko spavanja.
    Naime, ako ciki, pusti siku (sve to u mraku), okrene se i pjeva, priča i igra se sama sa sobom, nakon nekog vremena muk, ja palim prigušeno svjetlo, a ona spava. I to se tako ponavljalo navečer, sada i po danu.

Prije tri dana došli iz šetnje i dok sam se ja skinula ona u svom krevetiću zaspala.
    Danas popodne ja bila umorna i legla na krevet da malo odmorim, a nju stavila do sebe s igračkom, ja kunjala, a ona se igrala i nakon nekog vremena zaspala, nemam pojma kad jer smo se zajedno probudile.
    Ne znam baš da beba od sedam mjeseci može imati takav osjećaj za spavanje :/
    Uglavnom pokušavam to njegovati, možda zaista nauči tako zaspati, a moža je i neka blagoslovljena faza koja će proći.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I obvezno mora negdje oko nje biti maleni kušin kojeg ona obuhvati, sisa i tako zaspe, jedino njega sisa i zaspe, moju siku više neće :/
    I kad je u nekom polusnu vrti se na jednu pa na drugu stranu i kad joj stavim kušin u krilo umiri se i zaspi.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mrzim vas

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I ja!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

L. zaspe oko 11 navečer pa spava do 5 ujutro, pokaka se (pametan mali kaka kad se probudi), premotam ga, dojimo i opet zaspe. spava do 7 nekad do 8.
    Ja zadovoljna.
    Ponekad ako navečer više spava probudi se u 3 pa onda u 5 pa opet u 7, a ponekad se probudi u 3 pa u 7. Uglavnom spava po noći.

Al zato po danu ne spava skoro ništa, po pola sata tu i tamo. I stalno je na rukama. Moji mi govore da ću ga razmazit. Ja im kažem da to i hoću.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi na livadi, gdje ima jako puna male djece, sva u kolicima izuzev moje L, jedino se ona nosa da može gledati okolo, posebno patke

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    mrzim vas
    Pa kad moje iduće bude ne spavač, a tvoj spavač, zamijenit ćemo uloge

krumpiric i Alyssa

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ne pali to Pepita, neće spavalo u moju kuću.

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moja je mala imala fazu s oko 3-4 meseca da je posle kupanja spajala po 5 sati sna.
    Bas sam bila puna nade kako je "izbacila jedan nocni podoj"
    Medjutim nakon nekog vremena pocela se buditi najpre nakon 4 pa nakon 3 pa nakon 2,cak i nakon 1.5h...
    Zatim bi nastavljala s budjenjem za sisanje na 2h i ustajala orna i cila u 6h,a jaaa....
    Posle drugog budjenja ju uzmem u moj krevet i vec mesecima spavamo zajedno dobar deo noci.Ono sto sam time postigla je da ne ustajem svaki cas,a da ona ujutro spava malo duze,cak i do 8.30.
    Medjutim,sinoc je nije bilo da se probudi :?
    Zaspala u 22h i nema je ni u 24,ni u 1,ni u 2....tek je u 3.30 je rekla kme :?
    Otkud to :? :? Nisam mogla zaspati,sve sam ustajala i vrebala da li dise
    Celi prethodni dan je protekao kao i svi drugi,sisala je kao i obicno ni manje ni vise...
    Sad spava vec 2 sata a ja se potajno jadna nadam da ce s punih 7 meseci ipak odspavati neki sat duze odjedanput,ili je ono prosle noci bio jedan cudan izuzetak...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    ne pali to Pepita, neće spavalo u moju kuću.
    kuc-kuc da se ne urekneš

Gledaj sada ovo, ja i L u sobi spavamo cijelu noć, slatko i bez buđenja, a mm spava sa psom u dnevnom boravku (on ima bube u glavi i ljeti mu je vruće pa se hladi ispod klime) i budi se par puta po noći, jer mu pas hrče
    Tako da nisu djeca jedina što nas bude po noći.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

KayaR i ja sam prva dva mjeseca imala neprospavanih noći, jer mi nekako nije bilo drago da se L ne budi i da je ne čujem.
    Sad obično sa svog kreveta padne na moj, meni na glavu pa je osjetim

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cvrc!
    Proslu noc je spavala od 22h do 1.30,i cim sam usla u sobu(spavamo zajedno nas 2)probudila se
    Em bosa,em na prsicima,ne disem,a ona oseti i probudi se
    Ima san ko insomnicni deka
    Krajnje je vreme da se vratim kod MM-a u krevet,mozda ona sklopi koji sat vise sna...

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da prijavim samo;
    spavala je proslu noc od 22-04,a ovu od 22-05 :shock: :D
    Ali je spavala sama u svojoj sobi :/ to mi je uvek bilo uzas,ali kod nje izgleda pali...baby monitor je usao u nas zivot...

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Spavao od 22.15 do 05.45 bez budjenja . A onda jos odvalio do 07.45 bez da je sat-dva visio na cici . Voljela bih misliti da je to pocetak preokreta, ali bojim se da cemo nocas opet po starom :/ .

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Alyssa :D :D
    zelim tebi,kao i sebi,da to nasim bebama predje u naviku

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pepita, smo ti želim reći: "Uživaj u ovom prekrasnom daru". Mi smo obe prvu noć prespavale s 18 mj.
    Možda će drugi put biti bolje

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moja nastavila samouspavljivanje :D
    Kad joj se spava, ali spava, a ne ono nešto bezveze, ja je lijepo odnesem u njenu sobu i legnem u njen krevetić (koji je spojen s našim) i stavim joj njen kušin na glavu. Ona ga grli, okreće se lijevo-desno i zaspi.

Jučer sam stavila kameru da snima, jer to jednostavno moram imati

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Uživam u njenom spavanju, zato će me izluditi s drugim stvarima.

Mustra je mustra, bit će mi papra s njom, morat ću kupit desetke onih bedževa "ne po guzi" i zakačiti na sebe

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Prijavljujem definitivno samouspavljivanje, ipak nije faza, princeza je naučila sama sebe uspavati
    :D :D :D

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Znači, sad se i sami uspavljuju...meni je ovo nevjerojatno.
    Ja svoju balerinu najprije uspavljujem sat vremena, da bi ona odspavala pola sata i probudila se
    Već 11 mjeseci nisam odspavala noć u komadu, nemojte mi to radit

Kažete, bit će bolje s drugim djetetom??

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja se bojim da mi ne bude gore s drugim, a trećim da ne govorim, tad ću vjerojatno biti stara i nervozna

Možda bi bilo dobro da detaljnije pišemo svoja iskustva, možda nekom od nespavača bar malo pomogne.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo i nas na spavace.

tara ima 7 ipo mj.i od svoga 2 mj.spava cijelu noc.navikla sam je na ritam spavanje kranjenje ,kupanje.

ujutro kad pojede nema dizanja iz kreveta kad pojede odma nastavi spavat u komadu sat vrimena.

dok sam je dojila (do drugog mj zivota)cesto se budila,a kad smo stali sa dojenjem ona pocela spavat cilu noc. :?

nemamo neki odredeni ritual za uspavljivanje,stavim je u krevetic malo prica i zaspe.

ide na spavanje najdalje oko 8 ipo prethodno nahranjena okupana ,i tako spava sve do 8 ujutro.nema budenja tipa ispala duda,ili zedna.ona samo spava.

mislim da je to sve stvar kako se djete navikne od prvoga dana.samo neznam dali ce takav ritam spavanja drzat i kad bude imala 10 mj,jr onda je vec aktivnija i toga se bojim.

njeno spavanje bih mogla usporedit sa tek rodenom bebom

eto nadan se da sam nekom dala ideju

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Još u buši je bila mirna po noći i nije me budila.
    Od kad smo došli iz bolnice spava od 19/20 - 23, pa cikimo 20-tak min,, pokakamo se i mir do 2, pa se prištekamo 10-tak min pa do 5 (kakanje i presvlaćenje 10 min cikanja) tad ju prenesem iz kindaća k sebi i odrapimo do 9.
    Noćas je preskočila buđenje u 2 i odrapila do 6? Bumo vidli jel to za jednu noć ili...?

Preko dana je budna do 11,12,13 ,kako kad, pa spava do 16,17 kad se budi.
    ujutro je super, papamo gugućemo, papamo, papamo i ima puuno vremena za tzv. tihu pozornost kad se mama krevelji, pjeva i priča, a ona samo upija. ali popodne je malo nervozna pa lovimo vrijeme kad nervoza(aero grčevi) popusti oko 18:30 ili 19 pa se kupamo, a to nam počinje biti sve zabavnije i ugodnije. Papamo i dremamo dok ne zaspimo.

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Sad smo 1,5 mj stari.

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam totalno u šoku kad se spomene spavanje cijelu noć. toga kod nas nema.
    legne oko 22 sata i onda se uredno budi do jutra svaka 2-3h. sisa kratko 5-10 min (nama je 10 min standard).
    povremeno (tako je bar u zadnja 3 dana) neće da zaspe nakon podoja u 1 ujutro već je budan do 3-4. traži sisu, jede, pa neće da jede, pa mrvicu zaspe pa se trgne i opet traži sisu.... strava. :/

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo sada u onom "krizom" devetom mjesecu, kada se u principu svojom voljom mogu održavati budnima.
    Noć nam je i dalje (kuc-kuc-kuc da ne ureknem) savršena, kako je legneš, tako i zaspi ujutro do deset sati.
    Preko dana duže hoće biti budna, postane ponekad i grintava, ali meni ne smeta, jer kad joj se spava oooooooo itekako zaspe
    Skratila je dnevna spavanja, sada ima dva kraća ili jedan duži, ali u principu je super :D

akaric avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Da se i mi malo pohvalimo... :D
    Kad curka ode spavat, sat ne prođe 8 i30 a probudimo se oko 7 , malo pocikamo i spavamo do 9 . Meni je veći problem s mlijekom kojeg još uvijek ima u velikim količinama pa cu cike ko lubenice :shock:

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

moja je spavač samo takav.. zaspe u 22 i spava do 8 ujutro... :D
    takva je bila od rođenja.. :D
    ja osobno mislim da je to do bebe.. neke su spavači a druge jednostavno to nisu...

a to je stvar sreće, mi smo ju imali.. :D

Moja sama od sebe zaspi.. ja ju ne uspavljujem... počne se loviti za uho, glevica lijevo pa desno... odnesem ju u kimbicu, poljubim i kažem laku noć... i odem... zaspi u sekundu

Bitno je to noćno spavanje, beba je odmorna i super raspoložena, ja sam odmorna jer spavam po 8 sati u komadu.. i mi tako super super funkcioniramo.

Do kada će to trajati... ne znam... :/

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •