-
Madrac po mjeri
Treba nam jedan dimenzije 180x80, standardni počinju na 190.
Više ne znam koja marka, ali rekli su mi za posebnu dimenziju naplaćuju 30% više od običnog, što ispada ful skupo, a radi se o samo dječjem madracu.
Imate ideju gdje ima jeftinih madraca?
Zadnje što nam je palo na pamet je kupiti spužvu pa gore nekakva štepdeka, jer nema šanse da mi spava direkt na spužvi. Gdje ima tih štepdeka za kupiti?
-
Mislim da su ti najjeftiniji od Oriolika iz Oriovca( kraj Slavonskog Broda), možeš pogledati na web-u imaju dosta dobru stranicu, sve se može dogovoriti telefonom, dostava ti je na kućnu adresu, besplatno. Idu za Zagreb skoro svaki dan, a možeš naručiti koje god dimenzije hoćeš. Kod nas su susjedi dovezli kroz dva dana 140X70 i bio je manje od 300 kn. Naš Ortoflex za bračni krevet je bio oko 1100kn i ja sam nakon više od pola godine prezadovoljna, sad ćemo naručiti za dječji krevet, isto nestandardnih dimenzija, a cijena se računa jednako za sve dimenzije koje kupac naručuje.
-
katja ljubim te!
Sad sam zvala, madrac dolazi za 2 tjedna, presmiješna cijena. Valjda bude ok. I plaćanje po isporuci! :shock:
-
Jelka, baš sam ti i ja htjela za njih napisati, a vidim da ti je katja već rekla.
Biti će ok, mi smo već puno puta kupovali od njih.
Stvarno su povoljni, a i kupujemo hrvatsko
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma