Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: niske naramenice AS grupe I

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno niske naramenice AS grupe I

imamo roemer king plus i super nam je! sasvim slucajno sam naletila na ovj podatak o prerastanju sjedalica kategorije I
    ne postoji niti jedan utor kod kojeg bi pojas autosjedalice bio u ravnini ili iznad razine ramena djeteta
    ja mislim da je kod nas taj slucaj!? nije jos za boostere - daleko od toga - pa me zanima, koja AS kategorije od 9-18 kg ima naramenice koje se mogu postaviti dovoljno visoko?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

pa vaša sjedalica bi trebala biti sasvim ok. provjeri da li je baš u najvišem položaju. mislim da ovu sjedalicu dijete prerasta kada je visoko otprilike između 105 i 110 cm. no možda se i varam.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I nasa Maxi Cosi ima naramenice koje su mojoj curi dosta ispod razine ramena (iako su u najvisem prorezu koji postoji).
    Ima 7 mjeseci, 70 cm i 8 kg.

Jel to problem?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod autosjedalica koje se postavljaju suprotno smjeru voznje (as za dojencad, grupe 0 i 0+), trake pojasa trebaju u pravilu biti u ravnini ili ispod ramena (iznimka je kad upute proizvodaca nalazu drugacije). Tak da ste vi, Nina, OK.

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

otkrila sam problem! zaglavila nam se igracka iz kinder jajeta.... sada mogu bez problema narediti naramenice.

ipak hvala!

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super da ste rijesili problem :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala na odgovoru

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema na cemu

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kad smo već kod ove tematike, mi imamo romer lord i naramenice su nam već dugo "na knap" u smislu da su u ravnini ramena s težnjom da uskoro budu ispod koje objašnjenje.
    enivej, cura ima 15 kg, ajd recimo 15 i pol, i 3 god a visoka je oko 102 cm.
    sad, ja ju ne bi još u sjedalicu grupe 2, eventualno da najesen kupimo kombiniranu sjedalicu 9-36 kg (gledala sam evolvu) ja bih nju još vezala pojasevima od AS, bar dok ne bude imala 18 kg.
    što vi mislite?
    (čini mi se da kod evolve s obzirom da ona "raste" s djetetom se i ti utori za pojaseve malo pomaknu prema gore? u svakom slučaju, daleko je ona još od 18 kg za grupu 2 iako znam da se može u biti od 15 kg u nju)

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, dobra ideja

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ok hvala

moram samo provjeriti da li su kod evolve stvarno ti utori na kraju viši, ja se nadam da jesu.
    koliko sam shvatila, po nju ćemo morati u SLO... :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •