drage cure,pozdrav!![]()
ovako, imam curicu od 6 i pol mjeseci i danas sam primjetila nesto neobicno sta me poprilicno uplasilo...ujutro,prilikom dojenja koje nam sada, kada je veca, izgleda kao klopa-snack uz tjelovjezbu - odguruje se nogicama,lamata rukicama,stipa,povlaci drugu sisu, zvjera okolo,itd. - prilikom njenog odgurivanja desnom nogicom osjetila sam kao da joj je nesto preskocilo u toj nogici u predjelu gležnja. mislila sam da mi se ucinilo, ali nije,cijeli danasnji dan se to ponavlja u toj nogici pri APSOLUTNO svakom pokretu. i to ne samo u gleznju , vec i i kod koljena.
ona se ponasa posve normalno i nema nikakvih znakova da bi ju to boljelo.ne bi radila paniku da se to dogodilo jednom, svima nam povremeno nesto preskoci ,skripne u tijelu, ali konstantno...?
inace, to je zdrava i vesela curka od oko 9 i po kila, jako cvrsta, aktivna...
ne znam od cega bi moglo biti,nije se mogla nigdje ozljedit,stalno sam s njom i oko nje..jedino joj nogice znaju zapeti u resetkicama prilikom istrazivanja krevetica jer se okrece u njemu i na dio di nema zastitne ogradice,ali pretpostavljam da bi ju to bolilo i da bi plakala.
sutra idemo svakako pedijatrici, ali rijec utjehe ili savjet nije na odmet.
pusa i unaprijed hvala na odgovorima![]()