-
peso, sve su ti cure rekle, ja bih samo dodala da se ne brines - mozda njemu cak i pase ta promjena, da bude mirno i tiho? mislim, ako svi skacete i ludirate oko njega (nemoj me krivo shvatiti, i mi smo takvi), ali ponekad i meni bas pase biti u tisini s malom, recimo ujutro sam puno usporenija i treba mi vremena da mi se skupi energije - i zamisljam da kad bi netko stajao pred vratima i osluskivao nas, mozda bi isto pomislio da ja ne komuniciram s njom. ali za to ju vrijeme mazim i ljubim i nosam okolo, i plesemo - dakle, komuniciram,jednostavno mi se ne brblja. znam da je moja kci mlada, pa mozda i nije za usporedbu, ali samo sam ti htjela naglasiti da taj izostanak pricanja ne mora nuzno znaciti nesto negativno. ako se ona dobro brine o njemu, u smislu da mu nista nece usfaliti, onda ih pusti jos ta dva mjeseca. da njemu to bas smeta, vjerojatno bi se bunio na neki nacin - mislim da je ok da ovako ima neko vrijeme u danu za smiraj i samostalniju igru, a onda popodne divljaona s vama. :D
pokusaj prije nego sto odlazis na posao ti sama pustiti cd i stavi ga na repeat pa ce svirati dok teti ne dojadi
mozda se zena naprosto ne sjeti staviti ( :? ), ali se ne bi sjetila ni ugasiti ako ju doceka kao background muzika
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma