Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: web kamera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno web kamera

Gdje kupiti, koju, sta gledati?

Idemo na cijelo ljeto na more i decki ce biti odvojeni od tate, pa smo mislili da se svaki dan vide preko skype-a.
    E, sad imamo vec ovu http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=158946 Philipsovu koju smo prije kupili u HG Spotu za 150kn.

No meni kavliteta slike koju ona daje i nije bas neka.

Ima li tko iskustva?

Koju kupiti i koliko kosta a da je kvaliteta slike ok?
    Ili ako zelim da nije mutno moram iskesirati neku ozbiljniju lovu?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo imali neku cije ime ne znam, nije bilo neko fensismensi bila je ful mala, s onom stipaljkom pa je mozes zakacit gdjegod, imala je male led diode sa strane objektiva koje je sama palila ako osvjetljenje nije bilo dovoljno (sto je super jer usmjerava svjetlost na ono sto snima, i puno bolja je slika nego kad palis svjetla po prostoriji), i objektiv se mogao "izostriti" - rucno, okretanjem istog (ko na starim fotoaparatima )...

80kn je kostala... i slika je bila mrak dobra...

sad imamo kamericu ugradjenu u laptop - nije ni upola dobra ko sto je ova gore bila... :/

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sad imamo kamericu ugradjenu u laptop - nije ni upola dobra ko sto je ova gore bila...
    i mi imamo ugrađenu u laptopu ali je i predobra pa otkriva i one male nesavršenosti , hm.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da ste pristekam na temu: kupila sam Haminu web kameru (model PC-Webcam "AC-150").

I sad, kad usnimim CD, kamera ne radi zato sto komp ne moze pronaci driver (koji je na CD-u), a niti kad napravim update drivera ne nalazim ga za tu kameru, probala sam na dva kompa i uvijek isto, pisala Haminom supportu - jos bez odgovora , a prosao mi je rok da ju vratim...
    HELP!

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Elly, ubuduce izbegavaj HAMA proizvode, jako su losi.

Probaj na netu da nadjes drivere. Samo ukucaj u google model kamere, proizvodjaca i "driver download".

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ostavljam jos danas pa selim na 4 kuta

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moja je Philips Webcam SPC710NC i prezadovoljna sam s njom. Slika ne valja samo kad MaxADSL ode kvragu, sto je isto relativno rijetko. Kupljena je u Feniksu prije.. godinu, godinu i pol, tako nesto. Mislim da je cijena bila 199 kuna, na akciji (mozda cak 50%-tnoj, ne sjecam se).

To bi bila ova.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Hama PC-Webcam "AC-150"

Citiraj kli_kli prvotno napisa
    Elly, ubuduce izbegavaj HAMA proizvode, jako su losi.

Probaj na netu da nadjes drivere. Samo ukucaj u google model kamere, proizvodjaca i "driver download".
    Thnx Kli, dosad sam koristila samo nesto sitno Hamine periferije (slusalice/mikrofon, 4 USB hub port) i sve je stimalo OK, nisam imala pojma da ce web cam totalno pokvariti ovaj dojam.

Koliko vidim na Hama.de, oni su driver povukli sa svog sajta :/
    I naravno driver ne postoji nigdje drugdje. Mislim, na Googlu ga kao linkaju, ali kad pregledas linkane stranice, drivera nema.
    A Hama client support se ne javlja.

Trebala bih na nju imati garanciju dvije godine, ocito je da su je na trziste stavili defektnu, ako su povukli driver...
    Mislim da cu se morati pozvati na garanciju - samo je to malo teze, kada se iz Hame ne javljaju...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •