Enya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
katarina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka beta potvrdi rezultate testića
vinalina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju lijepu betu!!
![]()
![]()
![]()
![]()
svima![]()
a našoj enya22~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brz i lagan porod i predivan susret s malom mrvicom![]()
A pa ja sam stvarno propustila predivne novosti.
rikikiki i Andro-gen :D ne mogu vam niti opisati kako mi je srce poskočilo kad sam danas čula da ste uspjeli.
Čestitam od sveg srca i želim vam predivnih, zdravih i bezbrižnih 9 mjeseci![]()
.
I milivoj73 :D čestitke od srca i neka tvojoj ženici i tebi bude prava školska i prakrasna trudnoća![]()
![]()
Svim novim trudnicama čestitam![]()
Čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svom snagom
A padalicama šaljem veeelikii da što prije zaboravite na padove i da se jako brzo veselite velikoj buši
![]()
draga katarina baš mi je drago da je testić pozitivan,držim fige da sutra i beta pokaže isto. :D
evo curice moje ranom zorom kuhamil ness
pa se poslužite
![]()
enya22~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vidim imanas još koje nemogu spavati.hvala za![]()
Katarina, hvala za. Ne možeš spavati?
.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju današnju betu.
Enya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Katarina, za danasnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima ostalima![]()
enya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ porod je sigurno već prošao![]()
![]()
katarina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas obraduješ visokom betom
mi se sinoć kasno vratili s mora, idem pohvatati ostalo zato kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima posebno mojim sučekalicama![]()
katarina ne sekiraj se zbog utrogestana. Ja sam sa Sunčicom napravila istu stvar, mislila da nisam trudna i prestala uzimati, poslje mi je doktor rekao neka ihniti ne uzimam, i sve je bilo u redu.
Ja mislima da ipak nisam trudna, jer krvarim od jučer. Maloprije sampisala na topicu o biokemijskoj trudnoći, ako imate kakva iskustva, pomoći ćete mi![]()
katarina hvala za kavicu da tvoja današnja beta potvrdi rezultate testića
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god treba
enya~~~~~~~~~~~~Sigurna sam da je sve prošlo u najboljem redu i da Mihael već uživa u tvom zagrljaju!
![]()
Vadila betu, negativna.![]()
Idemo dalje
vinalina![]()
ovako 12.06. je bila inseminacija a današnja beta je 61,0 i čini mi se mala....
ali opet kod mene sve ide sporije npr. 1dc bio mi je 26.05.a inseminacija 12.06. ....
ako se implantacija desila 5 - 7 dana kasnije da li bi to bila dobra vrijednost?
naravno za dva dana ponavljam makar bi najradije sutra ponovila
enya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
vinalina~~~~~~~~~~~~ za idući put
katarina ~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu
bila sam na godišnjem pa sam malo izvan struje i zato svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
vinalina![]()
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157katarina prvotno napisa
Tebi je danas po tome 17. dan od ovulacije pa pogledaj tablicu na linku .... tvoja beta je u ref. vrijednostima ... ponovi je za dva dana.... mislim da će sve biti OK ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
andream, i dora hvala...to je naša žilava curica, pravi borac od samog početak![]()
enya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka ti porod bude savršen :D
vinalina![]()
katarina meni se sve čini OK, ponovi betu, ali za dva dana molim te, to je ipak bila inseminacija pa se stvari mogu razvijati drugačije i sporije kao i kod spontanih trudnoća
zadnje vijesti od enye imam oko 22 sata zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je Mihael već s tobom i da uživate u zagrljaju
nikka meni se tvoja curka čini pravo dobro velika![]()
vinalina![]()
katarina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepo duplanje bete![]()
još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za enyu i Mihaela da se mazite![]()
nemoj se sekirat, to je lipa beta za inseminaciju. ja sam imala biokemijsku na 1. aih i dr mi je rekao da se kod aih ne moze sa sigurnoscu reci kad je doslo do oplodnje i implantacije, tako da je samo bitno da se pravilno dupla. a tvoja od 60 naspram moje koja je bila samo 15 (a davali su mi nadu da je to to) cini mi se super.katarina prvotno napisa
samo guraj utrice (meni su uvik bili 3x2 i na aih i na ivf), ne nerviraj se i otidji vidit jel se dupla
a ja vibram da se dupla junacki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
katarina, mislim da je beta sasvim ok :D
Cure molim za vase mislenje, pitanje sam postavila tu http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...094411#2094411
vinalina![]()
katarina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje bete
katarina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba za duplanje bete i velika![]()
vinalina![]()
to je naša mala mrvica, sa 28 tj je imala 1000g, nadam se da će do kraja barem dogurati do 2 kgsretna35 prvotno napisa
a tu slikicu smo dobili sa 23 tj.
katarina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje![]()
Jedna je moja prijateljhica 14 dan od transfera ( dakle IVF ) imala betu oko 50 i nešto sitno. Dr je niti nije slao na ponovno vađenje da vidi duplanje već je rekao - čestitam, trudni ste.katarina prvotno napisa
Mislim da je tvoja beta sasvim fina i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nema apsolutno nikakvog smisla da je sutra ponovljaš, ali vjerujem da će prekosutra biti fino poduplana.
I duplanje ne mora biti strogo puta 2, imaj to na umu kad uzimaš nalaz.
danas u 11 i 24 naša enya je rodila Mihaela :D :D ! težak je 3720 g i dug 54 cm.
enya i EM čestitam :D :D
Mihael dobro nam došao![]()
enya čestitke od srca!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
čestitke svim novopečenim trudnicama :D :D :D :D :D
velikiza sve koji ovaj put nisu uspjeli
glavu gore i u nove pobjede
![]()
![]()
našoj dragoj enay22 i njenom mužeku odčestitam a malom Mihaelu šaljem puno
![]()
![]()
![]()
![]()
i dobro nam došao.
Za sretnu obitelj :D :D :D :D :D :D :D :D :D .