Dobro jutro!
Dodirko![]()
rikikiki znam da tebi nije smiješno ali ja ne mogu a da se ne veselim zbog tvojih mučnina![]()
Dobro jutro!
Dodirko![]()
rikikiki znam da tebi nije smiješno ali ja ne mogu a da se ne veselim zbog tvojih mučnina![]()
Dodirko šaljem ti virtualni zagrljaj![]()
Pimbli jako mi je žao. Proživljavaš ono čega sam se ja bojala ovih dana![]()
dodirko![]()
![]()
volimo te
rikikiki znam kako ti je, mene su mučnine uhvatile u 7 tj i bilo je ajmeee, ako ti bude jako loše odi u bolnicu na infuziju, pomogne, ja sam znala povraćat sve šta bi pojela i to bi me spasilo, ma proći će i to, meni je s 16 tjedana postalo bolje tek, nadam se da će tebi prije proći, nažalost nema velike pomoći tu, bitno da je bebica super![]()
nataša za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i za sve ostale koje čekaju tetu betu da bude velikaaaaa
pčelica da se grčevi smire~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima![]()
Dodirko![]()
rikikikiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da mučnin popuste
pimbil draga jako mi je žao![]()
ivica_k![]()
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
i pozdrav
dobroooo jutroooo!!!!!
laky hvala na kavici
dodirkotu smo (a i znaš moj broj)
rikikiki ma bit će to bolje![]()
pčelica 2009 to što ti nije dobro možda je iapk dobar znak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima[/b]
Dodirko![]()
rikikiki, ~~~~~~~~ da ti ove trudnicke ljepote cim prije prodju i da pocnes potpuno uzivati u trudnoci![]()
rikikiki![]()
Dodirkoi ja sam na to došla i već sam se dogovorila s MM, nema više stimulacija iz sličnih razloga. Nas čekaju naši smrzlići, ali ne znam kada i da li će se moje tijelo uopće skockati da možemo na FET. ~~~~~~~~~ za neko super iznenađenje (znaš ono kad se najmanje nadaš
)
jedna kolektivna vibra ~~~~~~~~~~~~~~~~ za čekalice bete, pikalice, trudnice i sve naše strpljivice
laky hvala na kavici.
I MM danas radi cijeli dan pa sam sama i zabavljam se pranjem robice
rikikiki želim ti da mučnine ne potraju predugo i da smanje intenzitet, a kao što reče charlie i mene one isto tako veselejer znači da lijepo napreduje tvoja T.
Dodirko najdraža moja![]()
neću te tješiti jer mislim da si u jednoj dobroj fazi odmora od svega. Iskreno vjerujem ja da će i tebe zaskočiti tvoje čudo. Kad budeš raspoložena za viđenje javi se (ako ti nije preteško gledati jednu trudnicu
)
Svim čekalicama ß želim dobre rezultate.
vikki, lilium, andream, sretna35, tiki_a, ZO, Deja2, sanja74, enya22, pirica, Lili75, barbi26 i sve ostale cure![]()
Dodirko![]()
Pimbli, ivica_k Baš mi je žao da niste imale sreće...![]()
rikikiki Da te utješim, nisi jedina koja se muči s mučninama ovih dana...ja nasreću još ne povraćam i duboko se nadam da i neću. Stalno sam gladna, a hrana mi se totalno gadi...uf...Jedino mi je lakše kad pomislim na moja dva anđela![]()
![]()
Svim novim trudnicama čestitam!!!
kao jucer mi se cini da sam imala priliku popiti kavu s vama i sve sto sam zeljela je da sve ostanemo trudne sto prije...pa sad ja imam blizance,iva luca prekrasnu curicu,rikikiki mazi svoju busu pa ce i dodirko docekati svoje malo cudo...
svima puno pozz i srece
cure kao prvo čestitke vama novim trudnicama, juupi, dobro je počelo!"!!!!!!!!!
žao mi je zbog vas kojima ovaj put nije uspjelo![]()
ja danas došla kući, beta trebala biti u petak 03.07., nisam ju napravila :?
još uvijek stavljam utriće, procurila nisam i sutra planiram betu ukoliko test danas bude pozitivan,a a napraviću ga čim se odvažim![]()
nataša hajde odvaži se![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +
imam prima stick test,jako osjetljiv navodno, baš sam bila na wc, i sad ne mogu opet, koliko sad moram čekat da ga napravim?
uh, o živcima mi ne pričaj jer sam na rubu živčanog sloma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!a imam test kod kuće, došla sam popodne kući, I SAD NEMAM HRABROSTI :? :?amyx prvotno napisa
:?
:?
srki, dani39 :D :D :D :D :D :D
pimbli, ivica_kjako mi je žao. 1000000000000000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje.
ksena28, vidim da ti nije lako u zadnje vrijeme, a ipak uspijevaš ostati pozitivna i zato![]()
. S takvim stavom sigurno nećeš morati dugo čekati da se sve posloži kako treba.
Dodirko, ni za tebe uopće ne sumnjam da ćeš naći izlaz iz svega što te muči.![]()
rikikiki, drži se, proći će!
pirice, pa ti tek što nisi rodila! samo ću ti poželjeti sreću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ogla, imala sam i ja prije više godina vrlo sličan doživljaj.Ako ni zbog čega drugog, eto zašto je korisno imati muškarca u kući!
![]()
nataša, hajde, hajde, razveseli nas! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I ja ću za ksenu28![]()
Simpatično mi je kad u Mb-u u Europarku prođem pored kafića Ginger jer nasuprot njemu je dućan koji nosi moje ime![]()
nataša ~~~~~~~~za +
Nataša da čujemo! tj. pročitamo! :?![]()
ajmo nataša :D :D za veliki +~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
nataša mi navijamo :D
PAM da, da svaki dan se očekuje![]()
Nataša, potpuno te razumijem, i ja sam kupila bila test ali mi je stajao cijelo vrijeme neotvoren u ormaru. Onda sam išla vaditi betu koja je bila velika, pa tek sam tada napravila kućni test... 8)
U svakom slučaju, nadam se da će tvoja beta biti velika bez obzira koji test napravila ~~~~~~~~~~~~
tiki_a-možda ti to govori da probaš jednom u mb.![]()
nataša za veliki + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
u trenutku kad mi se na testu nije pokazala pozitivna crta , već prozorčić ostao prazan sam procurila.....![]()
![]()
![]()
od mene ništa.
što je najgore, ovo je bio posljednji pokušaj jer MM više nema ni volje ni snage pokušavati još koji put......
:/ :/ :/
tako da se odjavljujem s ove teme, svima u budućnosti želim puno +++++++++++++++
hvala na podršci i puno pozitivnih testova u rujnu
ljubim vas sve![]()
![]()
![]()
Nataša. Nemoj nas napuštati bez obzira na odluke. Javi se ponekad.
![]()
![]()
![]()
Nataša![]()
ma ja sam tu da vas podržim i pratim, i navijam za vas...nisam tu da budem na listiamyx prvotno napisa
![]()
Nataša ,odmori se malo od svega
Želim ti da tuga šta prije prođe.
A šta se tiče TM ,ja sam imala istu takvu situaciju ali sam ga dovela pred gotov čin kad sam več počela sa femarom.
SRETNO ma šta odlučili![]()
![]()
nataša, draga žao mi je, odmorite se malo, psihički i fizički pa onda odlučite kako dalje. ja vam od srca želim još jednu bebicu
![]()
![]()
Nataša![]()
Dodirko, shvaćam da se malo treba nakon toliko vremena odmaknuti od toga. I ja imam endo i što se tiče broja postupaka u odnosu na tebe sam još na početku.Ali nada umire posljednja. Potpuno te razumijem i šaljem veeeeeeeeeeeeeliki![]()
Pusa svima
natašaostani s nama, ne idi nigdje!
![]()
curke, hvala vam što još uvijek mislite na mene. trebat će mi sljedećih dana vaše vibrice, doduše ne za bebu, ali za novi posao![]()
Nataša zašto odustajanje - koliko imaš godina?
Po potpisu zaključujem da ste prošli samo jednu stimulaciju i uspjeli?
A o odustajanju se ne odlučuje na dan kad test pokaže minus nego kasnije, kad tuga prođe![]()
draga ksena puno srece sa poslom,neka ovo bude tvoja dobitna kombinacija,koja ce samo povuci srecu u zivotu.Da bude svakako na tvoje duhovno i financisko zadovoljstvo,ja vise kontam da ti budes sa njima zadovoljna,jer kada te upoznaju ti si vec zaposlena zena.![]()
Ksena ~~~~~~~~~~~~~~~~za novi početak!
P.S. tek sam sad skužila da u tvom nicku nema Xa i ispravno ga napisala.
Baš sam luda! Sorry za dosadašnje pogreške!![]()