Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Tate na porodu u sezoni gripe?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Tate na porodu u sezoni gripe?

Kao što se vidi iz mog potpisa termin mi je 01.03.2006. MM i ja prošli trudnički tečaj i dobili potvrdu da tatek može na porod. Ali nešto sam načula da se baš oko mog termina obično proglasi sezona gripe i da će tateku možda biti zabranjeno prisustvovati porodu? Ima li netko takva iskustva? :?

Inače MM ne pamti kad je zadnji put imao gripu, al 'ajd ti to objasni doktorima..

Ajde recite mi da neću imati takv peh!

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ne želim te obeshrabriti odgovorom, ali i MM je htio sa mnom na porod, imali smo potvrdu s tečaja, no zbog proglašene sezone gripe poljubio je vrata kad me dovezao. Bila sam tužna, ali posrećila mi se super ekipa na porodu. Želim da vama ne bude tako i da on ide s tobom!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

i meni na žalost bilo tako u Petrovoj. možda da nazoveš tamo i pitaš? možda da tm donese neku potvrdu da je zdrav? (postoji li takvo što?)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja ću roditi na Svetom Duhu. Na trudničkom tečaju je doc spomenuo da se čak i u slučaju velike gužve može dogoditi da otac ne bude pušten na porod pa onda to vjerojatno vrijedi i za gripu...
    Baš me zanima da li je netko ipak uspio progurati muža na porod unatoč tome i kako.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mog muža nisu pustili sa mnom na porod jer je te zime bila proglašena zabrana radi sezone gripe, a u međuvremenu nitko tu zabranu nije ukinuo. Ali muž žene koja je pacijentica doktora imekojenesmijemrećiradiforumskepolitike je bio s njom iako nije bio ni na tečaju.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa
    Mog muža nisu pustili sa mnom na porod jer je te zime bila proglašena zabrana radi sezone gripe, a u međuvremenu nitko tu zabranu nije ukinuo. Ali muž žene koja je pacijentica doktora imekojenesmijemrećiradiforumskepolitike je bio s njom iako nije bio ni na tečaju.
    • Je, pa on samim poznanstvom doktora neznamkakosezove stječe autoimunitet i izdiže se iznad svih nas običnih kliconoša.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj michelle zg prvotno napisa
    Je, pa on samim poznanstvom doktora neznamkakosezove stječe autoimunitet i izdiže se iznad svih nas običnih kliconoša.
    Sad but true!
    Na sezonu gripe su naletili moja kuma i NJM, nije bio šanse da ga puste na porod. Mjesto rasnje: Petrova bolnica.

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mojoj kolegici ista stvar se desila prije dvije godine u Vinogradskoj.
    Sorry, izgleda da je svud isto!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo imali sreću (moram priznati da me je bilo strah "sezone gripe"). Lovro se rodio 9.3....valjda se i vama posreći!

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mamma san, pa gdje si to rodila? Ta moja kolegica rodila je 7. 3. iste godine i njenog muža radi gripe nisu pustili.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sanjice, rodila sam u Petrovoj! Došli smo u 2 u noći, a muž se priključio u 4 u noći (ujutro..).

Najgora stvar mi je bila, što neovisno o sezoni gripe, viroza i sl., hrpetine posjetitelja (ali doslovno) je stajala u hodnicima dok su naše male bebice pored njih išle u svoju sobu prije termina posjeta...toliko o virusima....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Thanks cure. Jedino mi je mogućnost prisustva MM-a na porodu davalo snagu i hrabrost, a sad ako ostanem bez toga...
    Da sam znala bolje bih tempirala trudnoću!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •