Citiraj Mony prvotno napisa
Tea, na zivo :shock:
Pa kakav je to osjecaj???
Uzas!!!
MORAM VAM TO ISPRIČAT!!:
pa ispočetka je krenulo nekako krivo, operacija je trebala biti u 9 ujutro pa sam čekala u predrađaoni do 13.15, pa onda dok su se svi pojavili, anesteziolog mi je davao prvu anesteziju u kičmu kojoj je šprica bila začepljena!!! :shock: , pa onda kad mi je dao drugu špricu slijedila je spinalna koja je prošla ok i ne mogu vjerovat da to uopće nije boljelo ( više boli braunila u venu nego spinalna u kičmu!). operacija je počela ok, Nika je bila okrenuta na guzu pa su me čerečili kao da vade motor iz auta. uglavnom N je bila omotana pupčana 3 puta oko vrata i sve je bilo ok al im se svima stislo. i kad su mi počeli šivati maternicu osjetila sam bol, pitala sam anesteziologa do kada će mi trajati anestezija rekao je oko 3 sata, a prošlo je tek nekih 20-30 min, i pitao me zašto ga to pitam pa sam mu odgovorila da me nekako čudno boli. nije mogao vjerovati, zvao je sestru da mi da anestetik u venu i nakon toga je počelo sve jače i jače, tako da su se doktori koji su me operirali morali jako žuriti. a dr. Ujević će na to: "PA GDJE STE VI ČULI DA OPERACIJA NE BOLI!!!" tresla sam se od smjeha. a cijelo vrijeme je nešto smješno dobacivao. uglavnom kad su me preselili sa OP stola na krevet i furali me u lift, anesteziolog me pitao da mu pomaknem nožne prste, a ja sam mu digla cijelu nogu! na koncu me dolazio svakih pola sata gledati u sobu i ispitivati jesam li ok, a drugom doktoru kojem je prenosio što se događalo je rekao. "MA ZAMISLI POPUSTILO JU ZA VRIJEME ŠIVANJA I SVE JE PODNJELA BEZ PADA TLAKA I KOMPLIKACIJA!" , a što da vam drugo kažem nego da boli

BRAVO JA!!