ma da, nije ona jedina... aj ti sad budi pametan! ma moji s vv-a na godišnjem do rujna, tako da nije opcija nikako :/
ma da, nije ona jedina... aj ti sad budi pametan! ma moji s vv-a na godišnjem do rujna, tako da nije opcija nikako :/
mislim da to ima veze s godinama starosti i s jačinom predhodne stimulacije
A da odem i ja napraviti?Moj je bio 3.7-8 i 7 stanični?
bilo bi dobro da se strpiš bar još jedan dan
znam da je svaki dan dug ka godina ali i ß može izludit kao i test
Ok.Kako ti kažeš.Jedan dan ludovanja manje više-navikla sam.![]()
i želim ti svu sreću ovoga svijeta za sutra![]()
IRENA456 prvotno napisa
Nisam....prošli ICSI je bio prije cca 8 mjeseci.
ja sam odradila jedan odmah nakon stimuliranog i rečeno mi je da je još bolje odmah jer je tjelo još pod hormonima,i inače da se može svaki mjesec uz urednu ovulacijuksena28 prvotno napisa
e pa to sam i ja valjda pročitala ovdje na forumu, a moj dr mene uvjerava suprotno...pak prvotno napisa
:?
Da, i mene je uvjeravao u suprotno, rekao mi je nakon neuspjelog stimuliuranog da "poradim s mužem radije doma", jer da su često imali baš takve uspješne slučajeve domaćih uradaka nakon stimulacije.
Ja bih rekla da to ovisi ponajprije o politici same klinike.
Moja prijateljica je prošli mjesec imala neuspješni stimulirani ICSI na SD, a odmah nakon toga i na žalost neuspješni prirodnjak. Koliko vidim na SD je praksa baš suprotna od VV-a.
Mislim da se u konačnici radi o nesrazmjernom broju pacijenata, na VV-u je ipak puno veći protok pacijenata pa si ne mogu priuštiti nakon svakog neuspjelog stimuliranog još i prirodnjak.
Ne moram ni pisati da smo se MM i ja dobrano trudili, ali na žalost bio je kao i svaki put - ćorak![]()
i ja taman pred O, bome muž ima težak zadatak, već nekoliko dana, a i još par dananije da se nešto nadam, ali ionako moramo nadoknaditi propušteno
![]()
Ksena, samo vi laganini... treba našem docu netko i pokazati da njegovi savjeti i teorija itekako može biti korisna i uspješna...![]()
meni su i na SD i u Vinogradskoj odmah predlagali postupak nakon stimuliranog, prirodnjak naravno. I u dva navrata sam u tom ciklusu nakon postupka sam imala cistu umjesto folikula. Ja vjerujem da je to od stimulacije, ali isto tako znam da doktori predlažu curama odmah postupak, dok još ima nešto više hormona u tijelu.
cure javljam vam da svoju ß nisam ni dočekala![]()
jutros stigla vještica na velika vrata
Irena, zao mi je![]()
Drzi se
Irena žao mi je![]()
irena,žao mi je-ali evo i ja ću ti se u četvrtak pridružiti(spotting prestao),ali sam pravila testić i nije pozitivan-nema trudnoće.![]()
cure hvala vam od![]()
pčelice2009 mislim na tebe i držim fige da je test bija neispravan
ništa još nije gotovo,sutra napravi ß pa češ bit sigurna![]()
u četvrtak ću.To mi je 14 dan računajući i taj dan transfera.Još ću si malo kidati živce,a možda sutra dođe vještica pa sve riješi.
ma vidi ti našu irenu kako je ženska puna duha-brda ruši!Drži se irenice-navijam za tebe iz petnih žila. :D
Ja se sutra spremam po drugu betu...već sad me oblijeva znoj....užasno me strah.... :/
buba-ja sam uvjerena da je sve ok.Marti,skidaj me s liste jer mislim da je gotov i ovaj pokušaj.Ništa i ovaj puta.
Mene zanima da li Progesteron zaustavlja dolazak menstruacije, ili ne???
Meni ne zaustavlja,ja sam menstruaciju dobila već 10.dptUmma prvotno napisa
A ja izgleda 5.dan nakon transfera.Jel još netko takav baksuz kao ja?
kod mene je slucaj da tek dva -tri dana nakon zavrsetka sa progesteronom dobijem menstruaciju.
ovo pet dana nakon transfera je stvarno bas rano, ali eto i to je moguce, zar ne???
pčelica2009 pa šta se dogodilo?
bila sam sigurna u tvoj uspjeh
meni je ovo zadnji pokušaj![]()
umma draga u 13pokušaja ovo mi se prvi put dogodilo da nisam dočekala ß Zašto?Kako?Nemam pojma
Ne znam Irena,upravo sada sam si riješila za uputnicu za imunološke pretrage.Stalno me to kopka,pogotovo ovaj podatak da mi je tako rano krvarenje.Nešto razmišljam da je krvarenje uzrokovano odbacivanjem zametka maternice.Vidjet ćemo.
zašto zadnji pokušaj?!IRENA456 prvotno napisa
![]()
1.nisam udana a kad ću i nezna se(novi zakon)
2.MM više nemože podnit poraze
3.ja imam sina od 20 god pa bi mogla brzo postat i baba 8)
4.progasila sam BANKROT
ovo govori razum aželi
![]()
od mm sestrična je rodila u 45 zajedno sa snajom.Šta ima veze.Ne daj se irena,ima i u tome neke čari-barem ne postaneš čangrizava svekrva već zajedno gurate kolica-super![]()
.. je, je cure išla dva put zaredom, jednom desni jajnik - 6-stanični zametak (i nakon punkcije me bolilo 'ajme' jer imam ožiljak od ciste, a nema čega nisam imala od ešerihije do klamidije) a drugi put lijevi jajnik (zdrav ko cekin) 4 stanični zametak i bingo!IRENA456 prvotno napisa
BubaSanja prvotno napisa
ma nema šanse... tebi 13. dan više 500, a meni 17d.p.t. 400 ima da raste ko hrvatski dug!
Irena, draga... nu nas oko tebe... bit će sve OK, uzdaj se u Boga (ako nisi vjernik onda u biologa
) i sve će biti dobro...
zaboravih napomenuti da nisam primala nikakve hormone osim stoperice (choragon) i poslje utriće, tje bilo je u 'prirodnom ciklusu'
... pčele su marljive, a i ti si... uživaj sada u ljetu i na jesen idemo u novu košnicupčelica2009 prvotno napisa
![]()
Cure, ja sam odustala od vađenja bete....nemam ja tih živaca....![]()
... ali su tebi u SD rekli da moraš opet? mene su u Vinogradskoj nakon druge pozitivne bete samo naručili na ultrazvuk.... u ponedjeljak :D
Ne, dr mi je rekao da ne moram opet vaditi. Ne znam zašto.
Ovo sam ja mislila radi sebe..... a sad radi sebe ne idem, hahaha
IRENA456IRENA456 prvotno napisa
i moja je susjeda od cca 43 gurala kolica zajedno sa svojom preljepom kćeri 8)
gledaj Leonardu kako se nije predala![]()
možeš i na dug ko' RH