Stranica 15 od 59 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 2906

Tema: Nakon transfera

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uglavnom je svima tako, ja sam imala probadanja od 3-5 dana, proćiće, ako te baš boli da ne možeš izdržati najbolje je javiti se doktoru.
    Sretno!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa
    Meni je nakon transfera bilo strava, imala sam takve bolove u crijevima da sjediti nisam mogla, i pritiskalo me je svuda, po jajnicima, cijeli trbuh, nisam disati mogla na trenutke.....Uz sve to dobila sam drugi dan transfera trčkalicu ( da se lijepo izrazim) i cijeli dan bila na zahodu......
    Ti sutra nazovi svog doktora, opiši mu kak ti je, eto, ja te mogu utješiti samo time da je mene prošla ta bol, odvratna,i sad sam ok....al ti ipak pitaj doktora....
    Da točno me je tako boljelo, hodati nisam mogla, sva sam pognuta bila.....
    evo da ne ponavljam, citiram samu sebe, a imaš dosta postova iznad o tome.......
    Nadam se da ćeš biti ok, znam kako ti je, držse

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Šniki, nisam uspela poloviti, je li to bila trudnoća kod tebe? Meni se čini da je ipak malo rano za moje simptome.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Da, da, evo sutra idem u napad na drugu betu!!!!!
    ET mi je bio 02.11- friškić sam ti ja

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ej ma pusti simptome, nemoj se time zamarati, sve ti je to isto, slično kao pred mengu, nemoj mučiti glavicu time......

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Draga Šniki, utješila si me i hvala ti, a ujedno ti i čestitam na pozitivno beti. Nadam se da ćeš nas sutra razveseliti dupliranjem iste.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Drage cure prijavljujem i danas bolove pa me zanima koliko bi trebali trajati (naravno, tko ima iskustva, Šniki i nove trudnice)

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo meni je 9.dpt i dalje me rastura jajnik i trbuh... bol mi ide na crijevo pa mi je tesko sjediti, a sad me bole i kriza i siri se po citavoj zdjelici... bila sam u subotu na pregledu i imam ciste pa je to vjerovatno to... ali nije mi svejedno i sad vec stvarno pi.dim

sta reci - nadam se da ce nam uskoro prestati... ali jajnik koooonstantnooo osjecam... i lupocet naravno ne pomaze sad mi je bol zapravo slicna menstrualnim grcevima, ali se i dalje jave ostri i snazni bolovi...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ej curkice!!! Totalno vas kužim.....frka zaboravih ti reći da je mene zdjelica rasturala i križa su me boljela, onak čak i jače nego pred mengu....
    Ja i sad osjećam taj pritisak, onak kao da bum dobila, ali slabije, ne znam kako objasniti.....jajnici me pikali cijelo vrijeme, evo upravo i sad dok pišem
    Ali sve je to normalno, pa počupali su nam s njih tkivo, nije to sam tak, punkcija ipak ostavi traga, a jajniku treba dosta da se oporavi, a to pikanje je samo znak da radi....

U moja prethodna 3 postupka nije bilo tih bolova oko jajnika,vjerujem zbog toga što su bili klomifenski, dakle sve je to posljedica stimulacije, samo nismo svi isti i ne ostavlja nam iste posljedice...........

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam sinoć 7dpt imala prave predmenstrualne bolove, trbuh mi je bio ogroman, napuhan i boljela su me leđa i noge- to je moj tipični pms... Sad se to sve smirilo pa me baš zanima kako će biti danas.
    I temp. mi je bila 37,3 ali to je od utrića pretpostavljam.
    Još 4 dana

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ma joj, ja isto imam feeling da cu procurit svaki cas... mada je jos stvarno rano (osim ako se zbog hormona nesto nije poremetilo :/ )... inace nemam neki fizicki pms - ja u pms-u imam valunge i psiha mi proradi (ili cmoljim ili sam histerikus ), ali predmenstrualni bolovi mi se jave mozda sat, dva prije M.

ali cini mi se da je danas bolje pa cu napokon moci napraviti i nesto konstruktivno :D

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Frka, ja sam isto mislila da ću procuriti svaki čas, bolilo me i sada me jajnici pikaju stalno,,a test mi je pozitivan

cure jel vi sva 3 puta na dan stavljate utriće ili pijete,mene već dole sve nekako svrbi od stavljanja ,bojim se nekih beštija,,sada ću kamilicu stavljati a neznam jeli učinkovito kada se pije ?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

tarci i :D :D :D za plusic!!!

stavljamo utrice i kazu da su tako ucinkovitiji... ja sam samo jednom popila na dan transfera i mislila sam da cu zaspati u cekaonici koliko me osamutilo...

curka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj TARA M prvotno napisa
    Frka, ja sam isto mislila da ću procuriti svaki čas, bolilo me i sada me jajnici pikaju stalno,,a test mi je pozitivan

cure jel vi sva 3 puta na dan stavljate utriće ili pijete,mene već dole sve nekako svrbi od stavljanja ,bojim se nekih beštija,,sada ću kamilicu stavljati a neznam jeli učinkovito kada se pije ?
    Meni je dr rekao stavljati vaginalno, no kad sam došla na pregled i rekla mu da me dolje pecka i svrbi onda mi je dozu 3x2, smanjio na 3x1 i rekao da ih pijem...
    Sva sreća da sam na bolovanju jer iza svakog odspavam pol sata - sat

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure, ja uopće više ne razlikujem bol u crijevima od boli u maternici. Da li uopće postoji razlika? I ako me to boli, pitam se zašto me ne bole (.)(.)? Baš sam luda od svega. MIslite li da je ipak rano raditi test 8 dan nakon transfera, a štoperica bila prije 5 dana?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

acitam definitivno prerano, negdje sam pročitala da štoperici treba 10-ak dana da se izluči...
    Bol u crijevima je kod mene drugačija nego bol u maternici ali ne znam baš kako da ti to opišem...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma ja sam napravila test i debeli minus, što u stvari znači da je 5 dana bilo dovoljno da se izluči Choragon (u suprotnom bi bila druga crtica). Ali, slažem se da je 8. dan ipak prerano za test tako da nisam u bedu, ali znam da ću biti za nekoliko dana Ne mogu si pomoći, jer me je uvijek nakon 7. dana uhvati negativa i depresija.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni je danas 6dnt; jučer i prekjučer su me prilično boljeli jajnici i imala sam baš jak pritisak kao da ću svaki čas procuriti.
    Danas su se bolovi smanjili, samo se povremeno javi pritisak, ali mi je postalo vruće i znojim se, a to mi uvijek bude tako pred M

acitam, vibram da bolovi prestanu i da za par dana ugledaš veliki plus!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Draga Pato, i ja sam imala identične bolove, ali 3. i 4. nakon transfera: Poslije su se grčevi ublažili, a sve do jučer me je pikao jajnik na kojem je bila punkcija. Isto mi je vruće i znojim se, ali samo noću. Nadam se da su to samo simptomi trudnoće i ničega više. E sad meni u cijeloj priči nije jasno da li ti bolovi trebaju i dalje biti prisutni ili je dobro da se smanjuju :?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

acitam i meni je po noći vruće :shock: možda to nešto znači stvarno, svaku noć me mm pokriva a ja se raskrivam i tako se borimo
    a što se tiče bolova, mene kad ne boli mislim da ništa od svega, onda kad počne boliti onda se prestrašim i zapravo isto nemam pojma da li su ti bolovi dobri ili nisu
    ajde curke sa pozitivnim testićima i tetama betama prosvijetlite nas malo

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja vječito jašem po ovoj temi nebi li nekoga utješila i malo napunila pozitivom...Meni je bilo vruće za poludit, ajme, ajme, inače sam smrzlić i vječito pokrivena do vrata po noći, ali sad to nema veze s pameću....isto me hazbić pokriva, ja se otkrivam, bacakam ko luda......pa eto...možda je to to...a oni bolovi, kao pred mengu, pa javljaju se i sad-17dnt...znam da vam je sad najgore, mene je ludost obuzimala, stvarno nezdravo, ali eto, za sad pozitivno!!!!! Držim vvvvvveeeeeeeelike fige!!!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I moji simptomi su bili kao kod Pato, znači sl. kao od acitam, ali šanse su mi gotovo nikakve jer 10. d.c. nema druge crtice na testu. Zbog "simptoma" sam se ovaj puta poprilično ponadala, ali ispast će i petnaesti puta isto . Stalno si govorimo jedna drugoj da simptomi nisu važni, ali ipak, kad npr. temperatura nije kako treba, kada su grudi nula bodova, pojačanih žila nema, itd. itd., ipak sumnjamo u ništa...Ovaj puta je bilo nešto od simptoma, ali rezultat ništa...još jedan mikron nade...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

tiki_a slažem se s tobom, ipak po svom tijelu možeš svašta reći- ali najgore je što jedan čas mislim pozitivno jer me npr. leđa ubijaju a onda drugi čas prepipavam (.)(.) i čini mi se da manje bole i onda sam sigurna da niš ovaj put

valjda bum drugi put ipak lakše dočekala betu ako ovaj put nije uspjelo

šnik iti me uvijek nasmiješ hazbić

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Draga Tiki, i meni su se sada po prvi puta pojavili kakvi-takvi simptomi pa se lovim za slamku i zapitkujem. Inače, 11. mi je transfer i vjerujem da se isto osjećamo. Ali tko zna, možda se i nama jednom dogodi čudo, barem tako kažu: strpljen-spašen!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ajd bar neka korist od mene!!!! :D :D :D
    Mene je na životu držala ta temperatura 37.1-37.3 što je kod mene pravo čudo, jer ja nikada nemam temp ( ledo proizvod).....i to naravno mjereno pod pazuhom......i onda sam tu negdje pročitala da bi to možda moglo nešto značiti.....i tome je držalo......a ostali simptomi su mi bili isti kao pms ( cicike, križa, pritisk)

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure, hvala vam na vašim iskustvima.
    u ovoj situaciji svaka utjeha i zrno nade je neprocjenjivo.

tiki_a, doista se nadam da je ipak bilo prerano za test

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

šniki ti kao da mene opisuješ-ledo proizvod moja temp. u prvom dijelu ciklusa znala je biti 35.9 :shock: pa ću se onda i ja sad držati za temp 37.1 koliko mi je jučer bila

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

popijmo u to ime ( vodu, naravno)!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a ja nemam toplomjer, razbili ga nedavno
    al to ne znači da ne mogu popiti s vama

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ma kaki......ja častim, voda za sve!!!!! Šteta kaj nema nekakav smajli s bocom ili čašom, neću o sadržaju unutar istih, al nekaj onak, da strese malo!!!!!!!

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa
    . Stalno si govorimo jedna drugoj da simptomi nisu važni, ali ipak, kad npr. temperatura nije kako treba, kada su grudi nula bodova, pojačanih žila nema, itd. itd., ipak sumnjamo u ništa....
    ništa od toga ja nisam imala,sike 0 bodova,žila nema,temp manja od 37,nikakvi okusi,mirisi,slinjenje-ništa...ali od 10 dpt došla blaža hiperstimulacija koja nije imala logike pojavit se ,osim zbog rasta ß, i to ogromne bete u mom slucaju,da je bila manja vrijednost možda nebi ni dobila HS .U pms-u imam vece simptome T nego sad

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ova tema uvijek bude utješna za nas čekalice, hvala uspješne cure da nas hrabrite.
    acitam ....nekako smo u istom filmu ovaj puta, možda se što (iz)rodi iz toga
    šniki, kako je nastala riječ hazbić ?
    Temperatura...par sati nakon utrića bude max do 37,2, poslije padne na 36,7, kad je na 36,6 počinje mi mrak padati na oči. Danas ledo proizvod sa 36,10, ali već znam da sam krivo mjerila. Ajde makar radi tog mjerenja malo legnem, inače...
    bony, utješno!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj bony prvotno napisa
    ništa od toga ja nisam imala,sike 0 bodova,žila nema,temp manja od 37,nikakvi okusi,mirisi,slinjenje-ništa...ali od 10 dpt došla blaža hiperstimulacija koja nije imala logike pojavit se ,osim zbog rasta ß, i to ogromne bete u mom slucaju,da je bila manja vrijednost možda nebi ni dobila HS .U pms-u imam vece simptome T nego sad
    I kod mene ista stvar. Cike postale malo bolne tek 14.dan nakon transfera ali i tada puno manje bolne od PMS faza. Stvarno ništa se nije događalo osim što sam si ja "zabrijala" da sam trudna ovaj put, odnosno iz principa nisam htjela biti pesimist kakav sam obično bila u postupcima.
    Temperaturu nisam mjerila ali od utrića inače malo temp varira pogotovo preko noći, navale vrućine itd.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ma to ja od milja, da nije stalno mužić....sad je malo hazbić!!!!
    E ta temperaturica nije bila stalno, navečer se javljala, i sad se pojavi.....ma možda i utrići tu imaju ulogu, ali meni nikad prije se nije javljala,a uvijek sam utriće koristila, pa mi je to bila ona slamka za koju sam se uhvatila, a curke su mi rekle da bi to mogao biti simptomčić!!!!
    tiki_a kad buš betu radila??? Da znam vibrati pozitivno taj dan!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

E cure moje, stvarno smo lude od svih tih simptoma-nesimptoma. Tiki, možda je stvarno ovo naš mjesec! I ja vibram za tvoju pozitivnu betu jer bi mi to dalu veliku snagu i vjeru! I još nešto, mene pogotovo navečer napadaju svi ti simptomi, križa pogotovo..

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sad mi se lampica upalila, hazbić, od engl. muž oliti suprug. I to mi je jedan simptom, mozak mi često blokira
    šniki, betu sam ovaj puta odlučila preskočiti. Samo testovi završno s 14-tim ili 15-tim danom.
    acitam, kod mene oni optimistični simptomi od 5-8 dana nakon et, sada mi je sve stalo. A već mi je i došlo vrijeme za dobiti M (prekjučer).
    Dodo, thank's!

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

tiki_a ~~~~~~~~~~~~da test pokaže drugu crticu!!!!!!od srca ti to želim!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bas ste me nasmijale

ja prijavljujem da nisam mogla izdrzati i napravila sam test jutros.. i od svih testova, bas ja naisla na NEISPRAVAN da preciziram - u uputama pise da, ako se crtitca uopce ne pojavi u malom prozorcicu, test je nevaljan! tako i bi! uvijek nekaj

ali test sam isla raditi jer sam ziher da nista od ovog postupka - imam tipicne pms simptome - histericna sam, valovi vrucine, preznojavanje (pogotovo prek noci) i malo malo pa me uhvate nesto kao menstrualni grcevi... svake 3 sekunde trcim u wc vidjeti sto se zbiva

do ponedjeljka cu ako ne procurim u medjuvremenu..

curke

snikice

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Iako sam rekla da neću pratiti simptome, jer ja sam trudna 8) , a simptomi nisu bitni 8) , ipak ne mogu izdržati . Ne mogu spavati :shock: , već sam se ustala, budna od 7h, a takva sam spavalica , da je ovo pravo čudo. Već dvije noći se preznojavam, kosa mi bude mokra, pravi užas, pospana jesam, ali ne mogu spavati i to mi je grozno :? Pa sad ti vidi, nema šta biti nego trudnoća

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj runi prvotno napisa
    Iako sam rekla da neću pratiti simptome, jer ja sam trudna 8) , a simptomi nisu bitni 8) , ipak ne mogu izdržati . Ne mogu spavati :shock: , već sam se ustala, budna od 7h, a takva sam spavalica , da je ovo pravo čudo. Već dvije noći se preznojavam, kosa mi bude mokra, pravi užas, pospana jesam, ali ne mogu spavati i to mi je grozno :? Pa sad ti vidi, nema šta biti nego trudnoća
    Pa naravno draga moja da si ti trudnica. Navijam punim srcem i plućima za tebe da beta bude jedna fantastična brojka. Puno ti šaljem.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Curke ja neznam šta bih vam rekla,al što se tiće (.)(.),mene su užasno boljele od stimulacije,da bi malo popustile pa sad opet bole.Noću mi je vruće,a tem imam tek popodne.Bolovi su malo manji al opet mislim da če vještica doć. ,svima.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

andy nisi li ti trebala danas vaditi betu??
    čini mi se da sam tako vidjela na odbrojavanju

i mene su (.)(.) boljele jako valjda od štoperice, sada bole manje pa me nekako nada napušta ali opet kad vidim npr. bony trudnicu bez simptoma opet se malo ponadam

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

samo mala utjeha curama bez simptoma-ja sam 3 puta bila trudna i nikad nisam imala nikakvih simptoma-inače simptoma raznoraznih,na biranje.
    temp druga trudnoća je bila niska,sada visoka školska. jedini simptom kojeg mogu navesti sada,tek 3 put-bio je metalni okus u ustima.inače-cice ništa,grčevi ništa,živčanost&pospanost&slinjenje&sve ostalo -ništa.
    čak 3 put prokrvarila kao da će M pa stalo.svi simptomi su krenuli tek od 5-6 tjedana,tako i mučnina,cice,slinjenje,pospanost....
    držim svima fige!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Gabi25,jesam opet ništa beta 1,40.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

andy . Te vrućine su nam vjerojatno zbog vremena jer i vani je vruće pa... Kod mene sve mirno, 12-ti dan nema druge crtice, mrzim kad uočim evaporacijsku liniju pa se ponadam, ali ne pojačava se pa ništa. Još se nadam pola mikrona.
    frka ... takvim testovima!
    acitam kako je danas?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Andy, žao mi je,
    Tiki, i kod mene je sve nekakako utišalao, osim povremenih piknja u jajniku. Test ne mogu raditi, jer sam jučer primila štopericu.
    Žao mi je zbog tvog testa, ali možda mi stvarno preuranimo s njima. I ja ga svaki puta radim rano i to me samo još više obeshrabri. Ali, nemam više recept za pozitivno razmišljanje nakon tolikih godina, pokušavam, ali jedostavno ne ide. Prvih par dana sam dobro, a nakon toga teški pesimizam... I što je nagore, razmišljam kako se meni i ne može dogoditi trudnoća, već samo slijepo idem iz postupka u postupak. Valjda da si poslije ne bi prebacivala kako nisam pokušala sve što je u mojoj moći. Ne znam koliko ću još tako moći...
    Tiki, nisam uspjela poloviti, kod kojeg si ti doktora?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

tiki i acitam, za vas posebno drzim fige

ja sam vec na rubu da prestanem stavljati utrice jer mi je pms sve jaci i jaci i sad se vec stvarno mucim... i opet mi se danas desilo da (nakon agonije na wc-u i to opet zbog utrica) imam takve bolove u jajniku i debelom crijevu da ne mogu sjesti niti se ispravit u sekundi me oblio hladan znoj i doslovno sam dopuzala do kreveta! svaki put me ulovi strasna panika zbog toga i padaju mi na pamet svakojake grozne stvari (torzije i sl.). a vjerujte mi da sam prozivjela grozne bolove i skoro svaki mjesec imam cistu zutog tijela koja mi isto stvara poprilicne bolove tak da nisam kukajuca mimozica, ali ovo je fakat . a ovo je bila blaga stimulacija :/ mislim da cu se ubuduce puno vise bojati ovog dijela nakon transfera od svih lijekova i punkcija svijeta!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Draga Frka, ja se već odavno ne bojim punkcija niti malo iako me ponekad i jako bole, jer u usporedbi s ovim nakon transfera, sve je lako. I mene muči to grozno pikanje, isto odmah pomišljam na neke torzije, li ne daj Bože, vanmaterničnu trudnoću. MIslim da je najvažnije srediti ovo u svojoj glavi i posložiti stvarina svoje mjesto, a ja to nikako ne uspjevam.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

frka
    acitam, da nisam recimo vidjela tvoj nick, mislila bi da to ja pišem. Znači potpisujem te od početka do kraja. Kad ne bih sada bila u postupku, tvoji simptomi bi mi se činili super. Puno cura tako kaže pred pozitivnu betu da se sve najednom umirilo. Nadam se da je ovaj puta kod tebe tako, mirno pred + betu. SRETNO!!! (U Poliklinici IVF sam, kod prof. Š.).

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Tiki, hvala puno na tvojim željama. Zanima me da li si možda u svim svojim postupcima bila stalno kod istog doktora ili si probala i kod drugih? Meni je nedavno rekao dr. L da ne bi bilo loše da isprobamo s nekim drugim dr., čisto da vidimo hoće li netko drugi biti sretnije ruke. Isto tako je napomenuo da me tie ne tjera od sebe, nego samo da jednom probamo npr. na Sv. Duhu. Mene to proganja u zadnje vrijeme... a s druge strane mi se nekako ne ide upoznavati s drugim klinikama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •