tiki i acitam, za vas posebno drzim fige![]()
ja sam vec na rubu da prestanem stavljati utrice jer mi je pms sve jaci i jaci i sad se vec stvarno mucim... i opet mi se danas desilo da (nakon agonije na wc-u i to opet zbog utrica) imam takve bolove u jajniku i debelom crijevu da ne mogu sjesti niti se ispravitu sekundi me oblio hladan znoj i doslovno sam dopuzala do kreveta! svaki put me ulovi strasna panika zbog toga i padaju mi na pamet svakojake grozne stvari (torzije i sl.). a vjerujte mi da sam prozivjela grozne bolove i skoro svaki mjesec imam cistu zutog tijela koja mi isto stvara poprilicne bolove tak da nisam kukajuca mimozica, ali ovo je fakat
. a ovo je bila blaga stimulacija :/ mislim da cu se ubuduce puno vise bojati ovog dijela nakon transfera od svih lijekova i punkcija svijeta!

u sekundi me oblio hladan znoj i doslovno sam dopuzala do kreveta! svaki put me ulovi strasna panika zbog toga i padaju mi na pamet svakojake grozne stvari (torzije i sl.). a vjerujte mi da sam prozivjela grozne bolove i skoro svaki mjesec imam cistu zutog tijela koja mi isto stvara poprilicne bolove tak da nisam kukajuca mimozica, ali ovo je fakat
. a ovo je bila blaga stimulacija :/ mislim da cu se ubuduce puno vise bojati ovog dijela nakon transfera od svih lijekova i punkcija svijeta!
) i kaže da je bila uvjerena da ni ovaj puta ništa od T i da nije imala nikakvih simptoma.