Stranica 16 od 59 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 2906

Tema: Nakon transfera

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

acitam draga, evo ako ti mogu ja malo pomoći.
    Ja sam to 2007 bila na SD i nakon toga sam 2008 krenula na VV jer sam čula da zamrzavaju, što na SD nije bilo. A nakon ovog divnog zakona opet sam na SD. Na SD je puno manja gužva, a što se tiče rada i odnosa prema pacijentima sve mi je isto i sve je ok.....
    Dobro je kad prelaziš npr. sa VV na SD što ne traže da ponavljate sve nalaze, dok ovi sa VV traže, a to oduzme dosta vremena ( ona androloška obrada, samo naručivanje je ludnica ).....Meni se je dr. L jako dopao, i baš mi bilo žao što sad opet mijenjam, ali SD mi je i bliže i stizala sam na posao nakon folik......manje mi je stresno bilo.....eto, pa probaj si tako stvari posložiti......

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

acitam, od početka sam u istoj klinici i nisam tip za promjene jer tamo se osjećam dobro. Znam da postoje mišljenja da bi možda sama promjena klineke mogla utjecati na + ishod, ali... Što se dr-ova tiče, nekoliko puta sam bila i kod dr. Tomića kad je tamo radio, pa kod doktorice D. koja je donekle nova u klinici. Recimo da promijenim i odem u Vinogradsku, došla bi dr. T., a kod njega sam već bila. Ne vjerujem da je oprema drugdje bolja, što se Hrvatske tiče, naravno. Odradit ću do kraja tamo gdje se osjećam dobro i vidim da su dobri stručnjaci, pa kako bude.

A sada malo poticaja za simptome nakon transfera - cura koja je samnom bila sada u klinici uspjela je :D (klub 39+ ) i kaže da je bila uvjerena da ni ovaj puta ništa od T i da nije imala nikakvih simptoma.
    Meni je temperatura jaaaako niska, 36,3 ako sam dobro mjerila i to uz utrogestan koji pijem. Odličan nagovještaj za M.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A ja sada mogu reći da nikakva visoka temperatura nije garancija T- moja je zadnjih dana bila 37-37,3 pa ništa.
    Sad bar znam za sljedeći put koje simptome mogu bez problema ignorirati

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja imam 100 simptoma, a onda mi se nekako čini da nemam ni jedan jer svi mogu biti od utrogestana...tako da :/ , nema druge nego čekati ß

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ovo je stvarno istina, sve mi koje dobijemo Utrogestane ne možemo se pouzdati u "prirodne" simptome.
    Em sam piškila stalno, iako to navodno nije od Utrogestana, sad znam da jeste, cikane bolne i tvrde, kakvi silikoni, povišena tjelesna temp. po cijeli dan od 37-37,7C' i dalje da ne nabrajam.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Na žalost, niti jedna od nas se ne može oglušiti na osluškivanje simptoma. Moja temp. jutros 36,3! A od ostalih simptoma više ništa i zato sam jako, jako, ljuta! Čak nisam tužna, već toliko bijesna na sebe i ovo svoje tijelo koje nije sposobno u 11 ET zadržati barem jednu bebicu! Sutra idem vaditi betu, 4 dana ranije neo što stvarno trebam da se riješim ove patnje i zatvaram ovu priču na neko vrijeme.

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

acitam ~~~~~~~~~~da se iznenadiš!!!!!!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

acitam , i ja sam uvijek za tu opciju, izvaditi betu ranije. Jer ako je deseti dan nula, to sve govori. Nadam se pozitivnom iznenađenju kod tebe.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

simptomi su vrlo varljiva stvar: bolje je okrenuti se testovima ili još bolje čekiranju razine betaHCG iz krvi

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, zanemarite povišenu temperaturu kao simptom trudnoće. Temperatura je uvijek povišena nakon ovulacije. I bez utrogestana. Dakle, u prirodnom ciklusu nakon ovulacije temp. se povisi za par crta i ostaje povišena sve do m., a ako je u pitanju trudnoća onda i dalje.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lako je za povišenu temperaturu, nas više muči ona niska, oko 36,4

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kad smo već kod sigurnijih dokaza, test je negativan, 11 dan nakon ET. Isplakala sam sve suze svijeta cijelo jutro.
    A sad me opet muči da li je isto kada se radi test 11. dan nakon ET koji je bio drugi dan nakon punkcije i 11. dan nakon ET koj je bio peti dan nakon punkcije? Moj ET je bio drugi dan, pa je možda i tome neka "caka". I nije mi jasno zašto sada na VV traže betu tek 17. dan? Možda zbilja ima nešto i u tome :?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

draga acitam!
    ja se doista nadam da je prerano za test. sigurno nije isto kad se transfer obavlja 2. ili 5. dan nakon punkcije, jer se zametak transeriran 2. dan mora dijeliti do stadija blastice da bi se mogao implatirati. na ovoj temi, nekoliko stranica ranije je post od coolerice u kojem je navedeno što se po danima događa sa zametkom transferiranim 3. i 5. dan.

meni je dana 9. dan od transfera i nekako se sve umirilo.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I moj test 12-ti dan negativan...još se samo nadam da je bila kasnije implatacija i da eto jeftini testovi s interneta nisu pouzdani :/

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

acitam , to bi bio 10-ti dan za trodnevni embrij. Ja sam već i 9-ti dan vadila betu. Pretpostavljam da neki dr-ovi traže betu kasnije da ne bi trebale više puta vaditi krv. Nek' kažu cure što o tome misle, i mene bi zanimalo.
    Meni dr. često napiše izvaditi betu 12-ti dan. Ovaj puta mi je napisao javiti se za 10-tak dana. Znači skloniji je ranijoj beti.
    amyx, nadam se da još ima nade.
    Meni je upravo stigla M, hvalabogu pa ne moram požaliti što nisam vadila betu. Već sam bolje, najviše zbog dolaska M. Sada mogu računati za dalje. Dane i financije

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Danas sam dobro oplakala taj minus i da budem sigurna, sutra idem vaditi betu da se mogu vratiti normalnom životu. I ja ću u jedan shoping da se malo razveselim i koliko-toliko zaboravim. A drugi put, Bog zna!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

amyx i acitam držim fige da su testići u krivu.
    tiki_a

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

acitam, ja sam tebe krivo shvatila, mislila sam da je beta u pitanju, a nedjelja je 11-ti dan stvarno može biti prerano za test. SRETNO!!! sutra.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Danas beta negativna, 12 dpo.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Acitam

Meni je danas 7.dpt i ujutro u 6 sam imala dosta sukrvice na papiru. Sada ništa. Jel se kome to dogodilo?

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

možda je implatacija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vibram da je!!!!!

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moguća implantacija....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa
    Moguća implantacija....
    Misliš? Zar nije to malo kasno? Transfer je bio 5.dan poslije punkcije.

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa
    Moguća implantacija....
    Potpisujem i ~~~~~~~~~!!!!!!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Acitam

Meni je danas 7.dpt i ujutro u 6 sam imala dosta sukrvice na papiru. Sada ništa. Jel se kome to dogodilo?
    meni je bilo slično!
    bitno da ga nema više!
    puno je prerano za menstruaciju, pa mora bit implatacijsko, nema šta drugo.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da se mrvica čvrsto uhvatila i da ti beta to potvrdi.

joj koliko puta sam ja išla na wc gledat ima li još, cijelu trudnoću me bilo strah skinut gaćice da nešto ne ugledam, pogotovo nakon što sam bila malo prokrvarila nakon prvog uzv-a (to je bio otišao drugi plod koji se prestao razvijat).
    čim bih osjetila malo valžnosti srce bi mi stalo i trk wc, a vele da je normalno u trudnoći imat iscjedak, sad ti zamisli kako je to bilo.
    a još sam morala mirovat!

ako se dobro sjećam važno je da nije svježa krv i obilno, tipa da moraš često mjenjat uloške!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ne brineš!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

AnneMary, hvala na utjesi, nadam se da se i kod mene o tome radi

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, koliko dana nakon transfera ste počele obavljati kućanske poslove( usisavanje, čišćenje, peglanje, metenje...)?

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nakon negativene bete.....muž je sve to obavljao tih dana!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Šta nebi smjela ništa od toga radit do bete?

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nikakvo naprezanje, lagane šetnje za bolju cirkulaciju , ništa teško dizati!

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa
    Cure, koliko dana nakon transfera ste počele obavljati kućanske poslove( usisavanje, čišćenje, peglanje, metenje...)?
    nakon 2 dana,laganini sve pomalo, uz sve još i prošetat psa

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hi cure,

danas mi je 7dpt (transfer 5. dan) a temperatura mi je povisena najvise do 37,4. Nekad bude ispod 37.
    sad me malo vec strah da se to moje tijelo nesto ne buni zbog embria. :? nije valjda da bi me sad izdalo kad smo do tu dogurali

ima li netko slicno iskustvo?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nije usisavanje i peglanje teško za radit ili da to rađe izbjegavam? Ovo mi je prvi transfer pa neznam, frka me, zato pitam da budem sigurna

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nije usisavanje i peglanje teško za radit ili da to rađe izbjegavam? Ovo mi je prvi transfer pa neznam, frka me, zato pitam da budem sigurna

Ja ništa ne radim,čak ni ne kuham. Tih 14 dana mi punica kuha.Nakon ti dana budeš čistila ili nek to obavi TM.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa
    hi cure,

danas mi je 7dpt (transfer 5. dan) a temperatura mi je povisena najvise do 37,4. Nekad bude ispod 37.
    sad me malo vec strah da se to moje tijelo nesto ne buni zbog embria. :? nije valjda da bi me sad izdalo kad smo do tu dogurali

ima li netko slicno iskustvo?
    zanima te da li je povišena temperatura normalna? JE, to ti može biti od utrogestana ili trudnoće

Ne kužim zašto misliš da te je tijelo odalo!?

SRETNO, kad vadiš betu?

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kadauna hvala ti na odgovoru!

Danas sam inace cijela nekako nikakva pa mi svasta pada na pamet. Znas ono, temperaturu dobijes kad se tijelo bori s necim/nekim.

Inace betu vadim 30.11. Jos 7 danaaaaaaaa..... Nikad mi vrijeme nije prolazilo sporije.

Svima koje cekaju betu veliki pozdrav

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

povišena temp. može bit normalna, ja sam je imala cijelu trudnoću.
    zadnja dva mjeseca ležala u bolnici i svakuo jutro moraš mjerit turu, i meni uvijek bila 37,5, ali ne mora biti.
    moje cimerice nisu imale.

Kika83 usisavanje bolje izbjegavat i rad sa robom, dakle ne nosit mokru robu niti raširivat robu.
    nije dobro dugo stajat pogotovo na jednom mjestu kao kod peglanja.
    ali jednu košulju i hlače možeš ispeglat, ali ne sad 3 mašine odjednom.
    kad se saginješ uvijek se diži iz koljena ne iz stomaka, to ti vrijedi za cijelu trudnoću.
    i izbjegavaj nagla ustajanja.
    sve laganini.

možeš brisat lagano prašinu, kuhat ručak, ležat, čitat, gledat tv, slušat muziku, šetat (ne previše).

u svakom slučaju odmaraj i uživaj!
    i sretno ~~~~~~~~~~~da beta bude velika i lijepa.

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

vidi kika Hrvtatska ti je selo..i ti sad odeš peglat i tvoj muž kasnije u razgovoru kaže nekom frendu: ma, taj transfer, nije ti to ništa strašno, moja žena peglala 2 dana poslije..i onda ovaj kaže to nekom svom drugom frendu, ovaj sljedećem, pa taj još trojici.. i za par mjeseci sve ćemo morati peglati poslje transfera...zato ti u ime svih nas ljenčina nemoj peglati, molim te!
    Šalim se naravno.. ja se sam poslije svega ovoga, nepotpunog pobačaja pa kiretaže sto puta zapitala bi li bilo drugačije da nisam išla raditi, da nisam prala robu, šetala psa, peglala..ma naravno da ne bi ali ja se opet pitam i žao mi je što se to pitam. neće prašina pobjeći, ni roba..odmaraj, zaslužila si..a odmor sigurno neće odmoći mrvici, a ako joj i ne pomogne bar ćeš znati da si učinila sve!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nakon svih mojih transfera ja bih peglala bez imalo grižnje savijsti. Zbilja mislim da to ne mijenja ništa.
    Odmaranje je pozitivno ako ti pomaže psihički, ako se osjećaš mažena i pažena od obitelji, uživaš u odmoru.
    Ali ako ti je muka što ništa ne smiješ sama i imaš grižnju savijsti za svaki napor, ako ti mirovanje pogoršava nervozu iščekivanja (moja iskustva od prvih nekoliko transfera), onda je kontraproduktivno.

Sretno

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ok cure, uvjerile ste me. Za dobrobit moje mrvice neču ništa radit. Zasad sve radi mm i svekrva i tako če i ostat do bete

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure meni je danas 3 dnt i neosječam baš ništa. Ni grčeve, ni cice me nisu počele bolit, ništa. Dali je to dobro ili loše?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ma nemoj pratiti niti se obazirat na simptome i nesimptome! mozes ih imati 1000 a da nisi trudna i nijedan a da jesi!

sretno

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa
    ma nemoj pratiti niti se obazirat na simptome i nesimptome! mozes ih imati 1000 a da nisi trudna i nijedan a da jesi!

sretno
    potpisujem

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj coolerica prvotno napisa
    vidi kika Hrvtatska ti je selo..i ti sad odeš peglat i tvoj muž kasnije u razgovoru kaže nekom frendu: ma, taj transfer, nije ti to ništa strašno, moja žena peglala 2 dana poslije..i onda ovaj kaže to nekom svom drugom frendu, ovaj sljedećem, pa taj još trojici.. i za par mjeseci sve ćemo morati peglati poslje transfera...zato ti u ime svih nas ljenčina nemoj peglati, molim te!

Morala sam ovo odmah pročitati MM-u.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Rekla sam da neču pratiti simpotme ali barem da grčeve imam, mogla bi reći nešto se događa, šta ne :? :?

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Rekla sam da neču pratiti simpotme ali barem da grčeve imam, mogla bi reći nešto se događa, šta ne :? :?
    ne! vec su ti cure rekle da ne pratiš simptome jer ništa ne znace i nema pravila,pogotovo tako rano,opusti se i uživaj

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Drage cure, možda nisam na dobrom mjestu za postaviti pitanje,ali se nadam da mi nećete zamjeiti. Naime, danas mi je 6. dan nakon negativne bete i nakon prestanka korištenja utrogestana, a još nisam dobila menstruaciju. Znam da se već pisalo o tome, ali nikako nisam mogla pronaći. Do sada mi se to nikada nije dogodilo pa sam zabrinuta. Znate li koliko dana je uobičajno za dobivanje m?

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne brini doći će. Ima cura koje procure pod utrogestanima a ime nekih kojima treba i do 8 dana.

Biti će sve uredu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dodirko, hvala draga, nadam se da će biti tako.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, ja sam 5dnt navečer imala bolove u donjem djelu trbuha koji su trajali neko vrijeme i prestali. Danas brojim 7dnt i cijeli dan imam neki čudan osječaj, nisu grčevi, neboli me več kao neki pritisak, nelagoda, napetost, nemogu nikako opisat. Nevjerujem da mi menga stiže jer je nekako ful rano a i nemam takav osječaj kad imam za dobit. Može to bit od utrića? :? :? :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •