Stranica 18 od 59 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 2906

Tema: Nakon transfera

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj jelenkić prvotno napisa
    Beta je 179,4 na 10 dpt odnosno 14dpp! Trudni smo!!! Simptomi hiperstimulacije i dalje prisutni, trbuh ogroman i bolan, izgledam ko trudnica od 5 mjeseci. U četvrtak ponavljam betu i odmah kod doktora.
    bravo! :D
    čestitam!

ja sam osjećala jako dugo posljedice hiperstimulacije, nisam mogla ni sjest ni ustat bez bolova a o hodanju da i ne govorim, ali bitno da i to prođe a bebica dođe!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jelenkic,cestitam i ja,naravno.
    nego,cure,mene brine sto ja ne osjecam ama bas nista.niti probadanje,niti me sta boli,nista,nista. inace,danas mi je 4 dpt i nekako me brine sto se ne desava nista.cak nemam onaj cidni osjecaj da cu svaki tren dobiti. uz to ,imam pcos i bojala sam se jako i hs-a,a dobila drugu krajnost,da ne osjecam ama bas nista :?

svima zelim mnoooooggggggggoooooo srece

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tuzna, meni se hs javila 6 dpt s groznim bolovima i strašnom napuhnutošću. Prije toga mi je bilo ok, bez bolova ili ičeg.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a mene zanima kako uzimate utriće?
    pogotovo kombinacije 3x2.
    da li ležite i koliko poslije stavljanja ili ih recimo po danu pijete?
    jel lošiji utjecaj ako se piju?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jelenkic :D :D :D :D :D :D

Anna Mary, utrice je najbolje uzimati vaginalno (tako su mi rekli u MB) jer tada bolje djeluju i simptomi su slabiji, a dobro je i mirovati oko 30 min iako sam ja mirovalacijeli sat. Inace bi mi sve izlazilo.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa
    jelenkic :D :D :D :D :D :D

Anna Mary, utrice je najbolje uzimati vaginalno (tako su mi rekli u MB) jer tada bolje djeluju i simptomi su slabiji, a dobro je i mirovati oko 30 min iako sam ja mirovalacijeli sat. Inace bi mi sve izlazilo.
    ustvari tako i radim!

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj jelenkić prvotno napisa
    tuzna, meni se hs javila 6 dpt s groznim bolovima i strašnom napuhnutošću. Prije toga mi je bilo ok, bez bolova ili ičeg.

X

Čestitke na trudnoći! :D :D :D :D :D

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Strike, za visoku betu sutra!!!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

pitanjce: da li ležite na trbuhu?
    za i protiv?

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ja vam se pridružujem- danas su mi u Postojni vratili jedan 4stanični embrij.
    Sad treba uzimati utrogestan 3X2 do daljnjega(moram skombinirati kak ću to napraviti na poslu jer ako ne ležim sve mi odmah iscuri) i ponašati se ko obično-ići na posao, mogu trčati, koliko sam ja shvatila doktora mogu raditi što me volja, sad sve leži na tome da li će se embrij nastaviti pravilno razvijati tj da li su "spojili dobar materijal".
    Na Badnjak je rekao dr napraviti test trudnoće Clearblue te ako on bude pozitivan doći na prvi UZV 07.01.
    O beti ni B nije spomenuo.
    Ovo mi je prvi transfer i sad sam malo zbunjena....zašto mi ne moramo vaditi tu betu o kojoj sve pričate i koju sve čekate? :?

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Štrumpfica ,možeš ti raditi i betu,ona je pouzdanija. Ja utriće isto guram a ne ležim poslije.Ležala ili ne uvijek malo iscuri.

AnneMary ja odavno spavam na boku.Na stomak i da želim,stvarno ne mogu jer mi je ogroman,sva sam napuhana od utrića.
    Danas mi je 7.dpt i 11 dan od punkcije,treba izdržati još koji dan
    Cure mjerite li vi temperaturu,ja sam juče i danas mjerila u posljepodnevnim satima 37,3-37,4...Mislim,povišena je od utrića,ali uvijek neki crv sumnje ti ne da mira...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, jedno pitanje. Znam da nije tema ali...
    Beta negativna još u utorak, prestala s utrićima još taj dan i danas je već 3 dan da je nema. Imam samo neki žuti iscjedak koji me stalno prati :? :?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni je danas 9dpt, svi simptomi prošli, kao da ništa nije bilo, znam da to ništa ne znači, ali... Ja stavljam utriće 3x2 i ne mirujem ni sekunde.

Strumpfica, on svima kaže da naprave test, ali ja nakon lošeg iskustva s vanmateričnom svaki put vadim betu.

Sretno svima i

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

meni danas 7 dan od transfera i nemam baš nikakve siptome, sve više gubim nadu!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

AnneMary ja sam ti osječala bol 5dnt, pa 7 i 8dnt neki čudan osječaj u maternici i to puna ta dva dana i bila sam uvjerena da se moja mrvica implantirala ali beta je pokazala negativno. Nažalost nema pravila. Pokušaj se opustit ako je to ikako moguće. Nadam se da če beta biti pozitivna

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ma uopće nisam napeta, i baš sam flegma.
    ali nešto mi govori da ovaj put neće bit ništa, pogotovo od sinoć kad je krenio jedan lijepi veliki prišt, još je pod kožom, i nekeko mi se čini d aje to uvertira za mengu.

ali čekat ću i vidit, još nije gotovo dok ne vidim minus.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jel imao netko neku reakciju na utrogestan?
    mene danas cijeli dan nešto dolje pecka i svrbucka...to mi ne miriši na dobro....a ide vikend :/

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Strumpfica imaš jako puno reakcija na utrogestan. Stavljaj dnevne uloške jer on lagano curi, pa te možda zato pecka i svrbi, a i podloga je za razvijanje raznih gljivica i beštijica. Ne brini, bit će dobro

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Srećom da je Reš napisao broj moba na koji ga možemo dobiti-uopće ga nije iznenadilo što me dolje svrbi i peče- za sve kojima će se to desiti formula je jednostavna-utriće nadalje treba uzimati na usta(jer dolje previše vlaže), a dolje se lijepo prati kamilicom....a valjda bu me prestalo svrbiti (inače kak me bilo strah da se nešto ne desi sam zivkala i doktore po ZG pa su me svoi od reda htjeli poslati na hitnu)
    No u svakom zlu ima i nešto dobro, sad ne moram brinuti kako ću utriće aplicirati na poslu

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa
    Srećom da je Reš napisao broj moba na koji ga možemo dobiti-uopće ga nije iznenadilo što me dolje svrbi i peče- za sve kojima će se to desiti formula je jednostavna-utriće nadalje treba uzimati na usta(jer dolje previše vlaže), a dolje se lijepo prati kamilicom....a valjda bu me prestalo svrbiti (inače kak me bilo strah da se nešto ne desi sam zivkala i doktore po ZG pa su me svoi od reda htjeli poslati na hitnu)
    No u svakom zlu ima i nešto dobro, sad ne moram brinuti kako ću utriće aplicirati na poslu
    ja često mjenjam dnevne uloške, pa mi je stanje još o.k. i nadam se da će ostat tako.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

10.dpt, ispaljujem na zivce....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pinky

I ja sam luda! Idem sutra vadit betu. Jutros sam imala neke grčeve pola sata, nakon toga ništa, sad me samo bole leđa...

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pinky i tigrice sretno cure!

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja ama baš ništa ne osjećam jedino sam stalno gladna...i još sam dobila prištiće na nosu i čelu(nadam se od čokolade koju tamanim ko blesava)
    ...obično su na bradi pa mi je sad ovo čudno....valjda od hormona kojih inače baš i nemam (jako rijetko prirodno dobijem M...)

Pinky i Tigrical, sretno !!!!!

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

strumpfica i ja sam stalno nešto grickala i sve mi je tako njami-njami,dva prištića su se pojavila nakon transfera i nestala a beta je danas 234
    Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

H2O, a još kakav simptomcić?? jesi sumnjala da si T?

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mene još uvijek muči ta beta (jer bi po doktoru samo trebala napraviti clearblue test i to je to), da li netko zna da li tu betu mogu izmjeriti u labu poliklinike Sunce (imam policu...)?

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

"Test na trudnoću (HCG u mokraći)"
    Jel to beta?

...zbunjuje me jer nigdje ne piše beta a ja sam ipak samo jedna plavuša....

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Strumfice, naravno da možeš...
    košta oko 165 kn, a s policom ne znam...nalaz bude isti dan
    u ZG, a u Os drugi dan...ne znam od kuda si...
    sretno~~~~~~~~~~~~~~

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Odlično, onda mi je to pametnije napraviti neg taj doktorov Clearblue test (koji je oko 100kn), zar ne?
    Ja sam iz ZG, sunce mi je ful blizu ureda, u biti tamo mi je i ginekologica koja je odmah skužila da ćemo trebati potpomognutu tako da njihove usluge koristim maksimalno koliko mogu (zbog te police koju imam)
    Sad još samo da mi je dočekati taj dan....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Strumpfica uzimi od primarnog gin. uputnicu i odi izvadi betu.

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa
    H2O, a još kakav simptomcić?? jesi sumnjala da si T?
    U dosadašnjim aih sam imala hrpu simptoma a od trudnoće ni T.
    Napuhana sam bila od punkcije i svako malo piškila.Apetit mi se povećao ali sam mislila da je moj želudac samo došao sebi.Nervoza i plačljivost su uvijek prisutni dok čekate tih 14 dana,pa nisam to pripisivala simptomima.Grudi su me bolile cijelo vrijeme ali zadnjih nekoliko dana nisam ih smjela dirnuti,imala sam osjećaj da mi se jedna dojka začepila i da će prsnuti.Ono što me potaklo da radim test ranije je to što su me počeli bubrezi rasturati,odnosno lijevi,imala sam strašne bolove.dok sam bila trudna sa malenom imala sam u početku tih problema,bubrezi u trudnoći su opterećeniji.Tako da sam ja 8.dpt radila test,druga crtica se pojavila ali za nekih 15-20 minuta.e od toga dana me sve počelo boliti kao da ću dobiti,stomak,leđa. 9.dpt opet radim test koji je pozitivan ali jako slaba crtica.danas 10.dpt beta 234,dole me sve probada nešto slično kao da trebam dobiti.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ovo sa bubrezima je bilo i kod mene. Mene je čak počeo boljet prvu noć od transfera,pa prestalo,pa se pojavilo isto tamo negdje 8.dan,i još par dana nakon pozitivne bete. Tako da sam ja cijelo vrijeme mislila da sam ih prehladila,a MM me tjerao dr.

elena.os avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Curke jedno pitanje!
    10.12. sam bila na et, vratili su mi dva embrijića 3. dan.
    Jedan je bio 7 stanični, a drugi 10 stanični.
    Jel zna netko kad bi najprije mogla napraviti betu, a da ne moram
    ćekati badnjak!
    Ovo mi je prvi postupak, pa mi je sve to novo!

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj elena.os prvotno napisa
    Curke jedno pitanje!
    10.12. sam bila na et, vratili su mi dva embrijića 3. dan.
    Jedan je bio 7 stanični, a drugi 10 stanični.
    Jel zna netko kad bi najprije mogla napraviti betu, a da ne moram
    ćekati badnjak!
    Ovo mi je prvi postupak, pa mi je sve to novo!
    Mislim da bi mogla izvaditi betu već 10.ili 11.dan od ET-a. Znači, 20.ili 21.12.,da ne čekaš sam badnjak

elena.os avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala Strike!

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Koja je razlika između ovog topica i onog s odbrojavanjem? :?

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ovdje se priča o svemu vezanom poslije transfera, a na odbrojavanju su sve cure i one koje još nisu došle do transfera!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa
    Koja je razlika između ovog topica i onog s odbrojavanjem? :?
    Odbrojavanje je predviđeno za vibrice i podršku svim forumašicama u pripremi, tijekom postupaka ...
    Ostali su tematski.

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Imam blaga (iritantna) grčenja maternice, kao nekakva titranja.
    Jučer bio transfer. Strah me!
    Da li je koja imala slično iskustvo? HELP

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Karla opusti se, još je rano za bilo kakve simptome

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

kika ma ja ni ne mislim da su to simptomi. Čitala sam da to nije dobro pa sam se uplašila.

jane79 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure, nemam pojma gdje bih postavila ovo pitanje, nadam se da je netko doživio nešto slično...
    Nekih 2 tjedna od transfera (koji dan manje) primjetila sam na wc papiru, a i na prstu nakon stavljanja utrića da mi ostaje nekakva ovojnica, komadići kože ili nečega...bijele do blijedožućkaste boje. Tada sam bila uvjerena da će krenuti menga (da se ljušti endometrij), ali bila je pozitivna beta, nikakvo krvarenje nije krenulo i ja ovo i zaboravila. Sinoć ponovo 22 dana od transfera primijetila istu pojavu i prepala se. Inače, bila u petak na 1. uzv - bila vidljiva 2 GM bez odjeka ploda, na 2. uzv idem za tjedan dana i sad nemam pojma što da si mislim. Ima li itko kakvu ideju?

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a da nisu to ostaci ovojnice od utrića!
    ako se nisu do kraja razgradili.
    vjerujen da je sve o.k.

jane79 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vidiš, to mi uopće nije palo na pamet, ali znala sam da tu ima pametnih glavica. Svakakve gluposti mi padaju na pamet već... Pri čekanju bete sam bila prilično smirena, ali sad dok čekam 2. uzv i da se primjete otkucaji srca, lagano ludim.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj karla 1980 prvotno napisa
    kika ma ja ni ne mislim da su to simptomi. Čitala sam da to nije dobro pa sam se uplašila.
    karla 1980, a što si pročitala o tome? Kod mene je bilo neko titranje, zapravo kao struja, prvi puta sam to osjetila. Nisam uspjela, što ne znači da je to neki loš simptom jer je prerano.

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tiki_a pisala jedna cura na beti.hr. Doktor joj rekao da takvo rano titranje (blago grčenje) maternice može značiti odbacivanje. Meni se to dogodilo 1.dpt, u četvrtak, a sestra u Mb-u nam je rekla (curama kojima su vraćene blastice) da se do petka (3.dpt) ili primi ili ne. Tako da mi po tome ima logike, jest da je to prerano za bilo kakav znak ali očito nije rano ako je u pitanju loš znak.
    Ne znam, tako sam si ja to protumačila.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I ja sam u prošlom postupku imala prva dva dana nekakve lagane grčeve i na kraju neg.betu

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

karla 1980, hvala za info
    Strike, ovaj osjećaj titranja mi nije ličio na grčeve, ne znam, možda se samo previše pratimo. Kad nam drugo ne preostaje

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Strike prvotno napisa
    I ja sam u prošlom postupku imala prva dva dana nekakve lagane grčeve i na kraju neg.betu
    Ja sam samo 1.dpt imala ta grčenja, do jučer (4dpt.) pritisak i bolne i ogromne grudi, a danas samo bolne i ogromne grudi.
    Čekam nedjelju kada ću raditi test pa ćemo sve znati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •