cure, ništa, 0,60, menga uredno stigla, ko da niš nije bilo...
cure, ništa, 0,60, menga uredno stigla, ko da niš nije bilo...
Ajoj yasmina......zao mi je!
Drzi glavu gore sljedeci put se prima sigurno je!!!!!
Moram te pitat dali si ti imala ovo tzv implantacijsko krvarenje, vidjela sam da si imala bolove i ostale nuspojave od utrogestana.
yasmina žao mi je. ja sam danas dobila drugu inekciju poslje et i sada su mi cice nabubrila. nego imam pitanje kako to da neke cure zove biologica a vecinu ne( na vv) što to znaci imaju li one vece šanse od ostalih ????
Yasmina baš mi je žao.
Ja sutra vadim betu, za razliku od prvog postupka kada ju nisam ni dočekala.
gupi51, držaim palčeve za sutra!
prevario te predosjećaj - kod mene nula!
yasmina, nema odustajanja!
Draga ivice-k bila sam zaista uvjerena. Ne znam ni sama zašto, na podforumu Austrija je bilo toliko trudnica da sam jednostavno očekivala da će se tako i nastaviti. Držim fige za tvoje smrzliće.
Kod mene još jedan dan nade.
ivica_k baš mi je jako žao...
gupi51 nadam se da ćemo sutra ponovo čitati o tvojim simptomima (T)
Jedva čekam da ponovo dođem na ovu temu kao punopravna članica.
Da i meni je to glupo što mi ništa neznamo. dali je bolje imati simptome kakve takve ili je bolje neimati nikakve? gupi javi nam rezultate....
Gupi51 navijamo za tebe~~~~~~~~~~~~
Razveseli nas.
Nažalost ništa od veselja, beta je nula.
Tako se sad nekako čudno osjećam, po glavi mi se vrti milijun informacija, kombinacija, a ništa procesuiram, vakuum totalni.
draga gupi, iskristalizirat će se info nakon odmora, ljubim te![]()
Posljednje uređivanje od mare41 : 02.02.2010. at 18:47
žao mi je stvarno bit ce bolje drugi put sada se malko odmori pa opet u napad bit ce sve ok
Cure, jel to neko zatišje? Duga, ti si bila na transferu dan prije mene...kako se osjećaš? Ja sam ok, nisam napuhana, grudi malo napete, nemam nikakve bolove...Koma mi je što moram čekati još više od tjedan dana.
Imala sam 2 j.stanice-2 embrija. Vadim betu 16., znači u drugi utorak. Danas sam primila zadnju unekciju choragona.
bog cure zanima me dali je itijedna imala glavobolje jer naime danas mi je 12 dan nakon et i glava me boli za poluditi smijemli ikoju tabletu popiti
Ja sam imala strašne glavobolje nakon ET....pila sam lupocet,doktor mi preporučio tako, to smiješ
Nadam se da će popustiti....sretno i nadam se uspješno!!!!
Ja konstantno u trudnoci imam užasne glavobolje i ne usudim se piti nikakve tablete ali mi pomažu hladni oblozi koje stavljam na glavu. Namočim manji ručnik hladnom vodom i držim na glavi i ponovim par puta i glavobolja se smanji, čak i nestane. Probajte.
Duga nadam se da su te glavobolje jedan od simptoma T
Ja sam prošli tjedan imala trodnevnu glavobolju i zubobolju,kupila plicet jer su mi rekli da smijem ih piti u trudnoći.Ipak strah me bilo išta da konzumirati pa sam pretrpila ta tri dana.Ako baš ne možeš izdržati,popij nešto
ja sam isto imala glavobolje nakon transfera i po preporuci doktora popila bih lupocet, to smiješ
AnneMary nema veze kaj nema simptoma, to nikaj ne znači......držim fige i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas![]()
cure dali je rano raditi kucni test 13 dan nakon et strašno me zanima hvala
Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
1 dpt...zametak raste i razvija se
2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
10 dpt... još više HCG-a se luči
11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
urina
...po ovome kućni test možeš raditi već nakon 11dpt i to embrija starog 3 dana (ne znam koliko je tvoj bio star)![]()
Ja sam na VV 7dpt dobila choragon (1500 jedinica) koji može pokazati lažni pozitivni test. Jel netko zna koliko mu treba da se izluči iz tijela?
svim hormonskim injekcijama treba najmanje 5 dana da se izluče iz organizma. duga56 što čekaš da NE URADIŠ TEST?! meni je već 10 dan od ET-a pokazao +,doduše bile su blacistice ali svejedno. trk po testić!
cure ja nisam mogla više izdržati radila test maloprije i imamo plus za sada
duga56, možemo li čestitati i poskakivati na Odbrojavanju?
duga56 čestitam
ja sam rekla da se neću javljati na ovu temu ali eto vuče memeni je danas 7dpt a simptomi samo oni uobičajeni od utrića... sinoć me tako probadalo sve u jajnicima/maternici/nemam pojma čemu- zapravo imam osjećaj kao da mi je trbuh pun nekakvog zraka. još 5 dana...
duga56
Gabi25 kaj ti nebi išla na ovu temu, mislim vidiš da ja tu visim non-stop....ja vibram za tebe stalno!!!
vidim šniki da je tebi lijepo na ovoj temi
još uvijek si tu a zadnji put smo skupa čekale betu u 11. mjesecu![]()
Ma draga moja, vidiš ti da ja to još ne vjerujem!! Ma nekak se vežeš za sve ovo i eto....kaj ja znam!! Eto tebi je ovo prvi stimulirani pokušaj, a takav je i moj dobitni meni bio....ko zna!! Nemoj samo posustajati!
dobila sam 1500 5.2. (mišliš da sam rano radila)
Negdje je bio tekst koliko treba da se hcg izluci iz tijela, sad ga ne mogu naći...
ako se dobro sjećam pisalo je da za 5000 j treba 7 dana, za 7.500 j 10 dana, za 10.000 j oko 14 dana
po tome, tvojih 1500 j se trebalo izluciti za 5 dana...
Cure, ispravite me!!!
Ja mislim da bi trebala otići izvaditi betu....baš zbog Choragona...iako mislim da ga nebi više toliko trebalo biti u tvom tijelu da ga testić registrira ( izvadi betu i sve buš riješila, baš zato kaj je sutra petak i vikend, pa čekanje i tak to)
zedara i ja sam tak to pročitala i isto mislim da do sad bi se te vrijednosti već smanjile......
Gabi 25, nakon koliko dana od ET naši dr. u Vinogradskoj traže betu?? 12 ili 14 dana?
idem sutra ujutro vaditi pa cu moliti da mi naprave odma
ma mene svaki dan nešto malo bolucka, jedan dan me baš boljelo ko pred mengu, mislim 4dpt, a od tad svaki dan nešto malo ali ništa prestrašno i ništa drugačije nego zadnji put