Stranica 21 od 59 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 2906

Tema: Nakon transfera

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Duga, čestitam! Javi nam se s rezultatima bete!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    Duga, čestitam! Javi nam se s rezultatima bete!
    evo da se i ja javim, beta mi je 20.02.i to je 16 dpt tako da ću i ja ranije testić nabacit! Nemam nikakvih posebnih simptoma, nekad me zaboluckaju jajnici valjda. Do 4-5 dpt sam imala osječaj da ću dobit m svakog trena, međutim sve se umirilo od prekjučer. Imala sam transfer 2 embrija dva dana od punkcije. Ne znam koliko su stanični jer kao pacijentica dr.A.ne razgovaram s biologicom.Duga, čestitam!!Ostalim curama velike bete!!!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Zašto ne pričaš s njom-ne kužim?I cijelo jutro razmišljam:pa gdje je ta Jadra?Dobar transfer!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto ne pričaš s njom-ne kužim?I cijelo jutro razmišljam:pa gdje je ta Jadra?Dobar transfer!
    da stvarno zašto mi pacijentice dr. A neidemo kod biologice

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Duga, reci nam jel imaš pritisak dolje kao da ćeš dobiti? Grudi? Ti si naš idol!!!!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo samo da se javim da sam danas imala transfer na KBC -Rijeka i da sam normalno komunicirala sa svojom biologicom. Prvo sam jučer nazvala i pitala je koliko se stanica oplodilo i danas mi je rekla da su osmostanična i šesterostanična i da su jako dobre kvalitete, pitala me koliko želim da ih vrati, bila je ugodna i pozitivna. Mislim da je normalno da se informiraš o svojem postupku a oni su tu da ti daju sve informacije koje te zanimaju vezano za tvoje jajne stanice, sprmiogram, razvoju stanica dr. Nije mi normalno da se biologicu niti vidi niti čuje.

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Svi koji su "malo duže" na VV jasno m je kako stoje stvari s biologicom, dolazi se taj dan kad ti kaže dr., pa makar bila iz Dubrovnika, nikakvo telefoniranje ne dolazi u obzir, a još da znaš koje su ti kvalitete embriji...e sad govorimo o znanstvenoj fantatastici. Ona sama pozove osobe koje ona odabere i to je to. Nema šanse da dođeš do nje jer je uvijek u gužvi. Evo meni je ovo 3. put, ne da me nije nijednom pozvala, već ni ne znam kako izgleda.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

meni je to isto koma ali to je na VV sa tolkim brojem pacijentica vjerojatno neizbježno
    pa jel vam ona ne bude ni na transferu?? u Vinogradskoj je biolog uvijek prisutan

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

na SD je isto biologica prisutna! ovaj put je čak ona obavila dio transfera, završni!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo da se i ja priključim ovjoj temi, danas mi je 1dp3dt i naravno da nemam nikakvih simptoma još, osim što mi se od jučer stalno papa.... jutros sam se probudila gladna ... moram napomenuti da me ta glad ulovila još jučer prije transfera... tako da je ne pripisujem novonastalom blaženom stanju...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je to isto koma ali to je na VV sa tolkim brojem pacijentica vjerojatno neizbježno
    pa jel vam ona ne bude ni na transferu?? u Vinogradskoj je biolog uvijek prisutan
    biologica u VV-u bude prisutna na transferu i potvrđuje da su embriji transferirani

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo, meni je ovo bio treći put a ja je nisam vidjela. Sala je povezana s labaratorijem, ali "cijev" s embrijima nosi sestra. Možda se bilogica teleportira kraj mene na par sekundi, a ja, budući da sam u horizontali je ne vidim, mislim, moguće je.....

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    Svi koji su "malo duže" na VV jasno m je kako stoje stvari s biologicom, dolazi se taj dan kad ti kaže dr., pa makar bila iz Dubrovnika, nikakvo telefoniranje ne dolazi u obzir, a još da znaš koje su ti kvalitete embriji...e sad govorimo o znanstvenoj fantatastici. Ona sama pozove osobe koje ona odabere i to je to. Nema šanse da dođeš do nje jer je uvijek u gužvi. Evo meni je ovo 3. put, ne da me nije nijednom pozvala, već ni ne znam kako izgleda.
    to ne bi trebala biti znanstvena fantastika već nešto što je normalno i trebalo bi biti normalno jer se ipak radi o nama i našim embrijima.Bez obzira na broj pacijenata.

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

U potpunosti se slažem i ne tražim ja razgovor od 15 min je znam da je gužva prestrašna, ali može nam bar preko sestre prenijeti kakvi su nam embriji. Ali što možemo ili ćemo to prihvatiti ili otići s klinike. Nekako sam tu situaciju ipak prihvatila i znam da nije od životne važnosti što ti kaže biologica.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj duga56 prvotno napisa Vidi poruku
    idem sutra ujutro vaditi pa cu moliti da mi naprave odma
    Jesi vadila betu??

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo draga amariya da se javim i ovdje. kao što znaš ja sam bila prva na et i kada sam ušla u salu ona je bila tamo (biologica) i odmah otišla u labos,ali nije mi ništa rekla. ja bi također htjela znati dali je embrij dobar,loš itd ali neznam to me malo muči.i taman kad sam bila gotova doktor joj je rekao drugo prezime. još jedna stvar koja me muči je ta da sam ja imala 5 j.s. oplodili su 3 i sve 3 su uspjele ali mene zanima što je s one dvije jer nitko mi nije rekao a nisam ni dobila papir da bi ih zamrzla i cijelo vrijeme mi je to u glavi...

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj larivan1 prvotno napisa Vidi poruku
    evo draga amariya da se javim i ovdje. kao što znaš ja sam bila prva na et i kada sam ušla u salu ona je bila tamo (biologica) i odmah otišla u labos,ali nije mi ništa rekla. ja bi također htjela znati dali je embrij dobar,loš itd ali neznam to me malo muči.i taman kad sam bila gotova doktor joj je rekao drugo prezime. još jedna stvar koja me muči je ta da sam ja imala 5 j.s. oplodili su 3 i sve 3 su uspjele ali mene zanima što je s one dvije jer nitko mi nije rekao a nisam ni dobila papir da bi ih zamrzla i cijelo vrijeme mi je to u glavi...
    nazovi dr. i pitaj ga.Cure nemojte šutiti i bojati se pitati.Oni su tu zbog nas i moraju odvojiti dio vremena pa makar to bila i minuta.

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Vjerojatno je bilogica ocijenila da nisu dovoljno kvalitetne da se zamrznu. Ako se sjećaš, s nama su bile cure kojima su zamrznute ostale. Jedna je imala 6, 2 su oplodile a ostale 4 zamrznule. Pokazala mi je papir dok smo čekale sestre. Čestitka na +!!!!!!! Javi se!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

cure beta 674.6 u ponedjeljak ponavljam i da cijelo me vrijeme boli ispod pupka onako pritisak i kad moram u wc

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

duga56, bravo, cestitam!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

duga56 super za betu
    čestitam i ~~~~~~~ za pravilno duplanje

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Bravo za dugu i veliku betu!!!!! To kaj te boli to ti je normalno, taj pritisak bu ti sad bio neko vrijeme prisutan! Baš mi je drago!

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Duga, čestitam!!!!! Beta je super!!!! Kad će taj 16?????

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

duga56 bravo, čestitam!!!!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

duga56 kakve super vijesti...čestitam!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa Vidi poruku
    duga56 kakve super vijesti...čestitam!
    duga, čestitam, super

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ovdi ću lipo poskočit za ovu lipu betu , čestitam,Duga56, nema te na odbrojavanju,ali nije važno di se čestita,razlog je , uživaj!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

duga56 čestitam

cure meni se jutros pojavio nekakav žućkasti iscjedak, malo ima na dnevnom ulošku ali na papiru ga bude više i kao pomiješan sa nekom sluzi. Do bete je još 3 dana. I od jučer me boli kao da ću svaki trena procuriti. Jel netko imao takav iscjedak? Što sad to kvragu znači?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    duga56 čestitam

cure meni se jutros pojavio nekakav žućkasti iscjedak, malo ima na dnevnom ulošku ali na papiru ga bude više i kao pomiješan sa nekom sluzi. Do bete je još 3 dana. I od jučer me boli kao da ću svaki trena procuriti. Jel netko imao takav iscjedak? Što sad to kvragu znači?
    dok nema krvi ništa nebrini
    duga56-čestitke od srca~~~~~~~~~~~~~~~~~

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, ja mislim da je to jako dobar znak mnoge trudnice su imale taj žuti, tzv. "sunčani iscjedak"

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo ja se prvi put uključujem iako mi je u nedjelju 7.2. bio već 7 transfer....moram reći da su simptomi svaki put kao da će nešto biti, ali sad to već pripisujem stimulacijama, utrogestanima, ovitrellu i sl. Dvaput su bile biokemijske ali i onda je osjećaj bio isti

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

duga56 tek sam sad vidjela... pa čestitam

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

meni je danas 3 dan od transfera - probudila sam se u 5h s bolovima u desnom bubregu i bolovima sl kao pred stvari, sad se sve stišalo, ja dišem plitko i molim duboko

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Cure hvala vam od srca, Gabi slažem se sa curama dok nema krvi dobro je ja isto imam iscjedak i non stop koristim dnevne i mislim da je to ok. sve je dobro i kad boli tako su meni rekli cak je normalan i pritisak i osjecaj da cr te dobiti nesekirajte se i javijam za vas sve. ja sam dobro juš uvjek malko boli stomak i bubrezi ali mislim da je to ok pozdrav iz dubrovnika

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    meni je danas 3 dan od transfera - probudila sam se u 5h s bolovima u desnom bubregu i bolovima sl kao pred stvari, sad se sve stišalo, ja dišem plitko i molim duboko
    Ovako je i meni bilo 6 i 7 dan p.t. Bubrezi bolili za poluditi i osjećaj da ću dobiti.Zato sam test radila već 8 d.p.t. i bio je poz. 10.d.p.t. beta vidiš u potpisu.(kod mene su vratili blasticu)

Cure držite se

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

H2O, koliko su ti blastica vratili? I gdje da nađem onj tvoj protokol???
    Zanima me kaj si poslije ET koristila?

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa Vidi poruku
    H2O, koliko su ti blastica vratili? I gdje da nađem onj tvoj protokol???
    Zanima me kaj si poslije ET koristila?
    Ja sam super reagirala na menopur.18 menopura-7 j.s.
    3 j.s. se oplodile-5.dan poslije punkcije vraćena jedna blastica,ove dvije su bile slabije kvalitete.Dan poslije punkcije sam primila decapeptil a od punkcije utiće koristila.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Cure što se dešava ako se beta nedupla pravilno?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Duga56 cestitam na prekrasnoj beti!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Duga56 zašto pitaš? Jesi ponavljala nalaz bete ili pitaš hipotetski? Mislim da i nije neki problem ako se prva beta nije baš poduplala ako se slijedeći put podupla pravilno.
    Meni je danas 4dp3dt i nemam nikakvih simptoma.... jedino što mi se vrat ukočio od stalnog ležanja.
    Posljednje uređivanje od dani82 : 14.02.2010. at 15:07

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

DUga56 kada si ti radila kućni test, a kada betu?

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo da vam se i ja pridruži...transfer sam imala 11.02..zanima me dali vi stalno mirujete i kako se ponašate nakon transfera, meni suprug ne da baš ništa da radim...danas sam išla primiti inekciju što mi je sestra dala i odjednom mi je počeo neki bijelo-žućkasti iscjedak, bez ikakvog mirisa...jel se to i kod vas dešava...

pusice

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Snow ja većinu dana provodim na kauču, ponekad koji sat sjedim za stolom i do sad sam svaki dan išla u desetominutnu šetnjicu. Imala sam transfer isto kad i ti. Taj iscjedak ti je vjerojatno od utrogestanea ako ga stavljaš vaginalno.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

cure test sam radila 14 dan nakon et a betu vadila 16 dan. sutra je moram ponavljat (19 dan ) i hipotetski me zanima što se dešava ako se nedupla pravilno. snow ja sam skoro cijelo vrijema bila ili u ležecem ili sjedecem položaju i stvarno ništa nisam radila.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

dani jesi ti bila na VV...taj dan smo nas 7 imale transfer... a ja nakon utrogetana ležim sat vremena da se to dobro upije...hoćeš ti prije bete raditi testić ili češ čekati betu

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam ti u kbc-u u Rijeci.... meni su rekli vadit betu 4.3. ...tako da ću naravno radit test prije. Najprije sam test mislila radit 12dpt i kako sam se odlučila vratit na posao nakon slijedećeg tjedna, a 12dpt mi pada utorak, odlučila sam test napravit u subotu, da mogu u miru prebolit - ili proslavit +.... da ne moram s tim emocijama ić na posao. To će mi biti 16dpt... KAd ti moraš vadit betu i kada planiraš radi test?

duga56 sigurna sam da će se lijepo duplat ... javi nam rezultat.
    Posljednje uređivanje od dani82 : 14.02.2010. at 16:26

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

neznam dali ću raditi test..a betu mi je rekao da vadim 27 a pošto je to subota otići ću dan ranije...tko će samo izdržati do tada...meni je ovo prvi puta pa sam sva uplašena...danas me nakon Chargona bole jajnici..a moram ga primiti još jednom...
    čemu on služi?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni je isto prvi put, ali sam pročešljala ovaj forum pa znam da Chargon čuva plod.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure ja sam imala transfer prije pet dana. Nemam nikakvih simptoma, trbuh mi je ravan ko daska. Jedem i spavam, ali to je od utrića. Transfer sam radila tri dana nakon punkcije. Duga56...iskrene čestitke...javi dal si imala kakvih simtoma i koji dan nakon trasfera si ih primjetila.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mene najviše brine što me (.)(.) uopće ne bole.... nakon ovulacije me inače rasturaju....i dalje nemam nikakvih simptoma danas mi je 4dpt.
    Cure hoćete vi biti doma do bete? Ja planiram ić radditi slijedeći tjedan. Do tada ako se ima imlantirat, implantirat će se. A poslije mislim da nije tako jako potrebno mirovati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •