Stranica 22 od 59 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 2906

Tema: Nakon transfera

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

dani meni je doktor rekao da ne idem raditi jer radim sa ljudima pa svi oni virusi i stresovi nisu mi potrebni...sad sam se uplašila, inače imam tvrdu stolicu i sada kao sam bila na WC-u sve mi je izašlo nešto bijelo i gusto kao nešto sirasto...i sada poslje toga me dolje boli, ne mogu izdržati...sorry na opisu...što bi to moglo biti

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Stavljaš li utrogestane vaginalno? Ako da onda ti je to iscurio utrogestane.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

da, stavljam...toga je izašla hrpa, nadam se da je to...samo što me sada sve dolje pritišće...(.)(.) su mi mekane ...jel tebe tjera stalno na pi pi?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne uopće... kažem ti nemam apsolutno nikakvih simptoma ..... a možda je još rano. To ti je sigurno od utrogestana, toliko je puno bilo vjerojatno zbog toga jer si se jako napinjala

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nije pi pi od utrića, provjereno, za pi pi kažu da je simptom T

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma nisam mislila da je pi pi od utrića .... već ono nešto bijelo što joj je izletilo

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

a to bijelo je misterija, obično utrići iscurkaju pomalo i to nakon ustajanja kad se malo odmiruje...

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

curke nemojte se obazirati na simptome. ja nisam od transfera pa sve do 6tj trudnoće imala nikakve simptome i da nisam radila test 11dan et-a ne bi ni znala da sam trudna. i u trudnoći osim mučnina nisam imala previše bolne cice,ni pritisak dole, niti sam često išla pipi,tako da je i bez simptoma moguće da ste trudne. držim vam svima palčeve i šaljem vam trudničke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj andreja prvotno napisa Vidi poruku
    curke nemojte se obazirati na simptome. ja nisam od transfera pa sve do 6tj trudnoće imala nikakve simptome i da nisam radila test 11dan et-a ne bi ni znala da sam trudna. i u trudnoći osim mučnina nisam imala previše bolne cice,ni pritisak dole, niti sam često išla pipi,tako da je i bez simptoma moguće da ste trudne. držim vam svima palčeve i šaljem vam trudničke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    E ovo mi j upravo trebalo. Hvala ti!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Da u potpunosti potpisujem andreju.........i šaljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ( naravno, trudničke, čarobne)

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja nakon utrića odležim nekih pola do sat vremena...sad sam bila malo prošetala i cijelo vrijeme osjetim neki pritisak..a mislila sam sama otići kod doktorice po inekciju, malo da prošetam, neznam kako bi mi to bilo pametno, to je nekih 15 min. laganog hoda...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Andreja i šniki sad mi je malo lakše

Snow mislim da lagana šetnjica od 15 minuta ne može naštetiti

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Andreja i šniki - vi ste naši idoli.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

snow.ml, taj bijeli misterij ti je sigurno od utrogestana. baš si me nasmijala jer ko da slušam sebe, imamo isti problem. to sve nekako uvijek iscuri, više mi bude vani nego unutra pa ni ne znam iskreno dal šta ostane. a i meni se jako jako piškilo od utrića

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni se to vjerovatno skupljalo dok nije sve odjednom ispalo, to je bilo baš gusto...
    meni je ovo prvi puta i sve me srah pa tako i otići van a i neda mi se raspravljati sa suprugom jer mi sve brani...vani je malo hladno pa me i strah otići van da još ne bi dobila neku upalu...kada će proći još ovih 12 dana...
    loks jesi i ti imala transfer ili?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

cure prijavljivam drugu betu od 2027

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Lagana šetnjica je preporučljiva, dapače, dobra je za cirkulaciju, a to je ono kaj treba vašim dragim, lijepim maternicama ( moramo im laskati i tepati, da budu dobre volje i da prihvate svoje nove goste)
    Nemojte se brinuti za utriće-putriće, to kaj iscuri je sitnica ( s obzirom koliko ih stavljate)....ja čak nisam niti ležala nakon kaj bi ih stavila, pa nisam doma stalno bila pa da je to moguće......

Duga...beta je do neba...bravo
    Posljednje uređivanje od šniki : 15.02.2010. at 14:35

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ajme duga56 čestitam...ti si dočekala svojih pet minuta...

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

šniki hvala na inf. i podršci...mislim da ću se ja sada spremiti i prošetati...samo moram o tome izvjestiti drugu polvicu

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Duga56 super .....a ti si se brinula hoće li se poduplat.

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa Vidi poruku
    Lagana šetnjica je preporučljiva, dapače, dobra je za cirkulaciju, a to je ono kaj treba vašim dragim, lijepim maternicama ( moramo im laskati i tepati, da budu dobre volje i da prihvate svoje nove goste)
    Nemojte se brinuti za utriće-putriće, to kaj iscuri je sitnica ( s obzirom koliko ih stavljate)....ja čak nisam niti ležala nakon kaj bi ih stavila, pa nisam doma stalno bila pa da je to moguće......

Duga...beta je do neba...bravo
    potpisujem Šniki

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

snow.ml, jesam da ja sam bila u Postojni kod dr.Reša u postupku. imala sam transfer i prošla sve to, al na kraju negativan test. al idemo dalje. ja nisam niš odmarala, jedino bila dva dana doma nakon punkcije. transfer odradila i sutradan išla radit, po preporuci doktora. on smatra da se treba ponašat normalno. čak i nakon transfera doslovce možda imaš par sekundi prije nego te počne tjerat sa stola. još u kombinaciji sa giničkom koja ne želi dat potvrdu za bolovanje ludilo. sigurna sam da ću slijedeći put malo više brinut i borit se za sebe i za male mrve koje budu u meni. na greškama se uči. naravno ne smatram da se treba ukočit od ležanja, al opuštenost i odmoranje ne može biti loše i još u kombinaciji sa laganom šetnjicom...savršeno. čisto da se opustiš od svakodnevnih obaveza na poslu i razno raznih komunikacija i doticaja sa stresom!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja imam sreće sa doktorima, ona meni sama odmah piše bolovanje i to 100% tako da nemam grižnju savjesti da ću dobiti manju plaću...a ovo ležim da poslje si ne bi nešto prebacivala...a i dobro mi dođe odmor od posla...premda sam na bolovanju već 15-tak dana... želim ti sreću u daljnim postupcima..

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Što se tiče utrića ovako je nama savjetovala sestra sa VV da je terapijski učinkovitije kada se stavlja vaginalno ali ako žena ne može odležati pola sata nakon stavljanja da je bolje onda popiti ih, jer da nema niš od toga ako ti staviš i odmah odeš šetat okolo pa sve iscuri, ipak bi trebalo pričekati da se otope

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja prijavljujem da me 5 dana nakon transfera malo manje bole jajnici ali bole (tako da mislim da stvarno imam neku upalu) , npr nemogu čučnuti, sise su mi toliko napete da mi smeta spavaćica pa spavam u sportskom grudnjaku i da kad popijem šalicu čaja ili tri mandarine pišam svakih 5 minuta......ali i inače sam trčala na wc pa to za mene nisu nikakvi simptomi , noćas me probudilo lagano "bušenje" ispod pupka.........i to je to, danas počinjem s laganim šetnjama do sad se nisam mrdala iz stana.
    odlučila sam kućni test napraviti ne prije 24.02. a betu kako je dr. napisao 01.03.
    pozdrav svim čekalicama bete

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Šniki već sam se pitala gdje li si je???

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

vinalina vidim ja da ti nedostajem.....ma strah me da ne postanem dosadna sa svojim savjetima.......ma ja bi tak da svi ostanu trudni.....

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

šniki
    mene danas rasturaju leđa i cijeli dan mi je neki pritisak u trbuhu, ne da me boli nego baš pritisak... sutra je dan D pa ćemo sve vidjeti

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Šniki
    NIKADA. Nemreš ti biti dosadna, nego uljepšavaš svojim optimizmom moje dane, a nadam se i drugima. Samo nemoj da se opet zabrinem.

Ti si naš fiks optimizma!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

šniki nisi ti dosadna...nama trebaju uvijek savjeti, pr. ja ih ovjde od pozanika ne mogu dobiti...
    ja se vratila sa inekcije a lijevi jajnik mi je nateknut da ga sve osjetim ... sve me to muči..i malo osjetim probadanje dolje, ali je ne kao jučer...samo da ne postanem nervozna...neznam koliko sam od toga...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gabi25 s nestrpljenjem isčekujemo tvoju pozitivnu betu

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Gabi25,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Gabi25,..

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Gabi25 eto i ovdje ću zavibrati ~~~~~~~~~~~~~

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gabi25 sretno...nadam se da će nas obradovat sa velikom etom betom...

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi25 javi se sa lijepim vijestima!
    Cure trebam vaše mišljenje, da li je koju cca 5 dpt dolje stezalo kao da će dobiti menstruaciju i probadala povremena oštra bol? Malo sam zabrinuta...

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

diabolice i meni je tako...danas sam 6 dpt...i cijelo vrijeme osjetim stiskanje dolje...a i jajnici su neki natečeni...dobro se moram potruditi dok idem pipi...a nisam se nahladila niti nešto naprezala...nadam se da nam je to dobar znak...ja idem vaditi ß 26.02...

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

snow.ml nadam se i ja da nam je to dobar znak tzv. ugniježdavanje....i ja se moram pomučiti dok idem pipi, baš me onda probada...izgleda da je mjehur pun pa stišće jajnike i sve ostalo....

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni su vadili iz lijevog jajnika i sada mi je stalno natečen, ocrtava se na gaćicama...hoćeš ti ranije raditi testić?...mene nekako strah...pošto sam ih napravila već neznam kolko i sve bilo negativno...

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

snow.ml joj draga i meni je muka od testova....ma napravit ću ranje, to je sigurno, jer ß moram vaditi 01.03. a to mi je stvarno predaleko....do tad bih ako sam trudna mogla imati i mučnine jer sam u prvoj trudnoći prije 14 godina povraćala od početka, valjda od samog dana začeća....

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

i ja se nekako nadam da ću nešto osjetiti prije ß...samo što sam već sada stalno gladna ali to je od utrića.inače ne jedem puno...zato ne mogu gledati to kao simptom...danas bi me mrvice trebale usaditi...nadam se da hoće i da će nam dati neki znak...koliko su tebi vratili?

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

snow.ml i meni su vadili iz lijevog jajnika i mogu reći da stalno osjećam nabijanje i peckanje....ali opet kad mi je bio transfer dr. mi je pokazao na monitoru gdje će vratiti js i baš tamo negdje gdje me cijelo vrijeme nabija....mislim, ne mora to ništa značiti jer mi ne znamo šta se kuha dolje ali eto ipak se nadam.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

snow.ml meni su vratili dvije, 1 osmostaničnu i 1 šestostaničnu. Tebi?

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni isto dvije ali neznam u kakvom su bile stadiju...biologica me zvala unutra i dok sam ja došla na red nije više imala vremena za razgovor pa mi je nabrzinu rekla da su šanse negdje oko 30 %...tako da neznam dali je to dobro ili nije...suprug kaže da ja i 1% dobar postotak a endometrij mi je bio oko 7mm..

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

snow.ml endometrij će ti se još podebljati, ne brini....bit će sve ok. vidjet ćeš...želim ti najveću Betu!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala ti...i ja tebi isto...nadam se da će nam objema upaliti... i već ove godine da ćemo nunati svoje bebice

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

snow.ml

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Gaby25

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

vinalina zašto te suze?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi je javila da je beta 9,5. Ali mi vibramo za skok! U petak je ponavlja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •