Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nataša nisam stala jer čekam betu u pon... jer i da radim test na sd uvijek traže betu 12dpt,tako da mi je svejedno,radila ili ne radila... aovo gore su moji simptomi,jer imam osjećaj da ću procuriti svaki tren..... goa draga ti možeš raditi betu već u pon i sve bu se vidjelo,,,jer ako si imala kad i ja et 05.03 i to blastice,,mi možemo vidjet već sutra u beti jel se primilo kaj,al ja ću čekat pon.da mi ne bi kenjkali da sam ranije napravila....

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj KIKLA123 prvotno napisa Vidi poruku
    nataša nisam stala jer čekam betu u pon... jer i da radim test na sd uvijek traže betu 12dpt,tako da mi je svejedno,radila ili ne radila... aovo gore su moji simptomi,jer imam osjećaj da ću procuriti svaki tren..... goa draga ti možeš raditi betu već u pon i sve bu se vidjelo,,,jer ako si imala kad i ja et 05.03 i to blastice,,mi možemo vidjet već sutra u beti jel se primilo kaj,al ja ću čekat pon.da mi ne bi kenjkali da sam ranije napravila....
    kikla123, moj ET bio je 9.03. dok mi je punkcija bila 05.03. ja pretpostavljam da je tako nekako i tebi?!
    ja odustala od utrogestana još juče, kad je bio 9dpt i test negativan...sad čekam da dobijem M i da se javim doktoru

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

imam ideju: ajd na početku svake naše poruke na ovoj temi napišemo samo kratko koji je dan nakon transfera? bit će nam lakše pratit simptome i uspoređivat sa ostalima, u čemu najviše uživamo...ha, šta mislite?
    ovako često moramo ići unazad i pratit kome je koji dan...
    joj, sva sam u računanju

samo kratko: npr:

8dpt

i onda poruka...ako želite

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

9pt
    nataša meni je transfer bio 10.03,a punkcija 05.03.... ja mislim da bi ti trebala još izvaditi betu.... jer nikad se nezna...a i možda si rano prestala s utićima.... disi ines kakvi su tvoji simptomi....?

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    imam ideju: ajd na početku svake naše poruke na ovoj temi napišemo samo kratko koji je dan nakon transfera? bit će nam lakše pratit simptome i uspoređivat sa ostalima, u čemu najviše uživamo...ha, šta mislite?
    ovako često moramo ići unazad i pratit kome je koji dan...
    joj, sva sam u računanju

samo kratko: npr:

8dpt

i onda poruka...ako želite
    meni 2dpt-i boli me dole -tupo od jučer popodne kad sam se probudila -4 sata nakon transfera

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •