evo curke moje, konačno sam se i ja pridružila nakon 10 dana uornog čitanja vaših postova... koliko sam upučena, ima puno trudnica u zadnja 2 mjeseca... eto, i ja sam jedna od vas koja se nada konačno jednoj velikoj i pravoj beti!!! danas mi je 9dpt i u petak sam odlučila ići vaditi betu. nakon 2 neuspjela postupka, i ja se nadam trećoj sreći!!! sretno svima!!!!

... eto, i ja sam jedna od vas koja se nada konačno jednoj velikoj i pravoj beti!!! danas mi je 9dpt i u petak sam odlučila ići vaditi betu. nakon 2 neuspjela postupka, i ja se nadam trećoj sreći!!! sretno svima!!!!

A sad još malo zavibrirajte
!

evo ti još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. SRETNO!

p.s. nisam ni ja u prvoj t. vadila betu kad mi je bila 1900, već smo čekali ultrazvuk
hvala ti puno, vjeruj puno mi znaci to. Svjesna sam ja da je sve u Bozijim rukama, ali opet bez obzira, ja osjecam strah. Bojim se svakog pokreta. Mnogo razmisljam i o tome sto cu najvjerovatnije cijelu trudnocu (aBd) morati piti Metformin u obliku Siofora. Nadam se da ce sve biti u redu, vjerovatno jos nisam sebi dosla od ove velike vijesti koju cekam evo vec sedma godina.
, sretno draga!!!! 
A tako sam sretna zbog tebe, BUBLI, trudnice!!!